Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• disprosyum_08 • 26 Haziran 2009 01:12 • #427640
    ayıp* yerine ayı yazmışım yea:D aslında onu da bi yere bağlarım da neyse:D
  • Shut Up • 26 Haziran 2009 01:25 • #427641
    gidicem, tutma beni Haliyeee :D

bak hala börek diyorsun Haliyeee, döverim len :D sonra diyorlar bu insanlar neden şiddete yöneliyorlar :D terbiyesizsin işte, uyuz insan :D
  • disprosyum_08 • 26 Haziran 2009 01:35 • #427642
    şu an duvarına yazmış olduğum o güzide eserden sonra bizleri bırakıp gidemezsin bence:D
    aa bi de profiterol yaptı anam ben geldim diye dün,bi güzel oldu bi güzel oldu..
    dur bakayım dolapta olacaktı azucuk daha:D
  • Shut Up • 26 Haziran 2009 04:40 • #427646
    Haliyeeeee! elime düşeceksin sen elbet.. profiterol diyor bir de utanmadan.. ayıp denen birşey var, terbiyesiz kişilik :D

güzide eseri (!) de okudum, çok güzideymiş gerçekten :D duvarına cevap olarak yazdığım gibi birden daha çok gitme isteği uyandı içimde, Allah'ım ne duruyorum ben hala burda, koşarak kaçayım :D
  • disprosyum_08 • 26 Haziran 2009 18:57 • #427663
    öyle deme Özcan,ben burda üşnmeyip ne güzel şarkılar paylaşıyorum seninle..
    herkese yapmam böyle iyilikler.. bi Pınar'a,bi sana bak.. değerinizi bilin bencö:D
    yarın da sarma sardırıcam! :D:D
  • -5gap- • 26 Haziran 2009 23:37 • #427671
    Özcan anlatsam da inanmazsın,yediğim en iyi böreklerdendi.. tek sorun iki tanecik yiyebilmiş olmam.. çünkü başkaları da vardı,yabancıya gitti mallar:D

öhööm! 8)
    söze giRiyorum =P
    iki tane yiyebiLdigine sükRetmeLisin bence ki ben bi tanecik yiyebiLdim.
    yabancıya gitmedi,gitmedi =D
    rahat oL =P
    Pınaaaaaar, o böreklerden yapmayıp kurtulma imkanın yok artık :D

yapcam yapcam,sizi de PınaR'ın böRekLeri fan'ı yapcam =D
    auauh . bu nasıL bi cümLediR yaaaaa.
    rüyalarıma girecek :D

yemezLer meRak etme =P
    profiterol yaptı anam

size geLiyorum dicem ama kaLmamıstıR ki..
    kaLmaz..
    yapıLdıgı an itibaRiyLe bitiyoR sizde,biLiyorum =P
    değerinizi bilin bencö:D

hııııııı.
    ben biLiyorum(!)
    yarın da sarma sardırıcam! :D:D

oha.
    saRdırcam diyoR bi de utanmadan.
    saygı neRde saygı =P
    ehehhe .

• Shut Up • 27 Haziran 2009 03:15 • #427676
    Haliyeeee, elimi kana bulamama az kaldı bak :D sarma diyor ya!! ayrıca şarkıya bir daha baktım da.. yine kötü, yine kötü :D sonu iyi bitecek sandın cümleyi okurken dimi eheh psikoloji falan işte, biliyoruz da konuşuyoruz (ahah coştum şu an sanki)

Pınaaaaaar, sen börek yap da ben fanı olurum hiç merak etme :D ama daha göremedik öyle birşey, dur bakalım :D

neyse efendim kısa ve öz yazar, aranızdan ayrılırım (bak şimdi de ölücem sandınız dimi, yok, ölmüyorum, sadece mesajı bitiriyorum.. bazılarınız oynamaya başladı, görüyorum burdan.. sevinmeyin boşuna.. psikoloji falan yaptım yine eheh çok pis geyik oldu bu ama neyse) hadi görüşürüz bakalım :)
  • -5gap- • 28 Haziran 2009 00:00 • #427701
    Lingo Lingo siseLerrrr..
    =D
    eheh..
    cikoLatamı kasıkLarken siz napaRsınız eyy koLoni sakinLeri =D
    bugun cok mühim biRseyin faRkına vaRdım ki ben iki eLLe sivRisinek öLdüRemiyorum =D ama tek eLimLe,mesaj yazaRken,gazete okuRken,teLevizyon izLerken öLdüRebiLiyorum.
    bu nasıL bi ceLiskidiR =D
    oysa ki bi eLin nesi vaR,iki eLin sesi vaR =D
    diğğğmi diiiğmi =D auhauh.
    can bogazdan geLir,yemek Lazım =D
  • disprosyum_08 • 28 Haziran 2009 01:51 • #427705
    ''Bir bir sayarak saniyelerini sıkıcı bir günün,

Harcayarak geçiriyorsun saatlerini düşünmeksizin

Dolanarak bir karış toprağın üze­rinde doğduğun yerin,

Bekleyerek birini ya da bir şeyi sana yol göstermesi için...

Bıkkınsın güneş altında uzanmak­tan,

Yağmuru izlemek için evde otur­maktan,

Gençsin ve yaşam uzun; ve öldüre­cek zamanın var bugün..."

• Shut Up • 28 Haziran 2009 04:05 • #427706
    selamlar ey selamlanası insanlar :) gittikçe daha da garipleşiyor mesaj girişlerim dimi hehe

Pınaaaar, sen çikolatanı kaşıklarken ben de kahvemi içip, film izliyormuşum ve tam 00.00'ı tutturduğun için de ayrıca tebrik ediyorum :D
    sivrisinek öldürme olayına gelirsek senin iki elinle sinek öldürebildiğini ispatlamamı ister misin :D istesen de istemesen de şimdi yapıcam onu hehe şimdi sevgili Pınaaar, tek elimle öldürebiliyorum demişsin ya, diyelim ki sağ elinle öldürdün.. başka bir sinek de sol tarafından 45 derece açıyla gelip masaya kondu diyelim.. onu da sol elinle öldürdün.. bak anladın şimdi dimi, hem sağ, hem de sol elinle öldürebildin.. işte sana iki el etti :D mantıksızlık içinden mantık çıkarttırmayın bana :D

Haliyeee, senin yazdıklarına karşılık olarak ben de şunları yazmak istedim;
    sanki her tarafta var bir düğün
    çünkü en şerefli en mutlu gün
    bugün 23 nisan
    hep neşeyle doluyor insan

ne var? beğenmedin mi? bence bu da gayet etkileyici eheh

ve yan tarafta ne görüyorum sayın seyirciler, reklam değişmiş.. çok sevgili ttnet reklam vermiş.. sorarım sana ey ttnet; reklama harcayacağın parayı neden alt yapıya harcayıp da bize doğru düzgün internet vermiyorsun? bak gece gece sinirlendim yine :D neyse, sakinleşip gideyim ben efendim.. kalın salıncakla :)