Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• disprosyum_08 • 18 Haziran 2009 01:09 • #427500
    ben gidiyörüm bebişim yea kimsenin geleceği yok :/
    hayır,yoğun bi insanım ben,öyle çok vaktim yok internette harcayabileceğim,inanmazsanız Pınar'a sorun :P
    iyi geceler =)
  • Shut Up • 18 Haziran 2009 03:34 • #427502
    yok yok, artık eminim buna.. ben bir süre gelmeyince koloni coşuyor.. Haliye bile gelmiş lan resmen :D neyse, ben de geldim işte, heyecan yapmayın.. don't panic :) burda bir gönderme yaptım ama hiçkimse anlamayacak ahah kendi kendine gönderme yapan tek insanım herhalde :D

şimdi efendim siz bütün bu konuşmaları yaparken ben evde olmadığımdan dolayı hiçbirini görmemek suretiyle cevap verme imkanına da sahip olamadım.. buluşmak konusuna gelirsek, sanırım temmuzdan sonra bir süre olmayacağım buralarda (ki kesin birşey yok aslında, karar vermedim daha) ama o zamana kadar burdayım yani, buyrun gelin müsaitiz yani :)

ayrıca sevgili koloni insanları, bir süredir hiçbirinizle herhangi bir şekilde konuşmadık doğru düzgün, naber ya :) napıyorsunuz bakayım görüşmeyeli? (buraya da anahtar kelime yazayım ibiş okusun diye; Uğur, ibiş, votka ahah)

hadi gittim ben, uzun yazacaktım da işim var eheh görüşürüz señor ve señoritalar :)
  • disprosyum_08 • 18 Haziran 2009 15:07 • #427504
    çok önemli basın bildirisi!!

komserümm nirelerdesün sen yea koloniyi başıboş bırakıp gitmişin,at koşturuyoruz burda kimsenin ruhu duymuyo cık cık cık.. yea bak gelmiyosun çoluk çocukla uğraşıyorum sonra burda bi başıma aaaa! geldin ama geç kaldın,bi toparlanıp hep birlikte konuşabilirsek güzel olacak.
    bu arada nereye gidiyon lan sen???!
    en son aldığım bilgilere göre Sakarya'da toplaşmak isteyenler varmışmış aranızda.. sabırlı,uysal,ılımlı,uyumlu,mütevazi,sevecen,duygusal vs. vs. bi insanım tamam kabul ediyorum da sınırlarımı zorlayıp küfrettirmeyin lan beni :D
    1: Ağustos sonuna kadar gitmiycem ben Sakarya'ya,bu da demek oluyo ki bi buluşma olcaksa(ki olacak) o da ancak ve ancak İstanbul il sınırları içinde olucek demektir ;) öpüyorum sizleri..
    2: Hadi diyelim ki bana resti çektiniz biz ille de orada buluşucaz diye direttiniz.. hani olmaz ya.. kesinlikle yapmazsınız ya.. nabıcaksınız olm orada? ne içicek bi mekan,ne gidilecek güzel bi yer yok lan yokkk olsa ben niye İstanbul'a geleyim =DD haa bizim eve çıkarken yolun kenarında bi mezarlık var,Sapanca gölü manzaralı,olur diyosanız yer bilem ayırtırım sizin için,yaparım bak valla:D
    3:Hava çok sıcak canım sıkılıyo..
    4: Daha bi saatte anlaşıp internetin başına geçemiyoruz aynı anda ya neyse:D
    5:Aaaa buluşmak için çok değişik bi yer buldum resmen lannnn! gelin taksim'e gideriz =)))
    6:Bu buluşma gerçekleştiğinde,saat kaçta buluşmuş olursak olalım,akşam yemeği saati geldiğinde dağılıyoruz,ya da Pınar'ı alıp benden uzaklara götürüyosunuz,bu konuda şimdideeeeeeeen anlaşalım (meleksmaylı)
    7: Özcan lan sen her nereye gidiyosan işte sen yokken koloniyi bana bıraksana:D böyle bikaç kişiyi atayım,milleti birbirine katayım,bi ekşın falan olsun,acayip parlak planlarım var bu konuda,bana güvenebilirsin (utangaçsmayl),gözün arkada kalmaz(:
    8:Şehir dışından katılacak arkadaşlar! size uygun tarihleri yazın,0554 'le başlayan numarama sms'le gönderin:D
    9:Okula gidesim var,ders çalışasım falan var ne kadar ilginç :S
    10:Makarna yemeyi özlemişim,bi de hayatıma yaptığım en güzel sosu yaptım,ohh mis gibin oldu..
    siz bilmezsiniz gençler,bizim evde mutfaklarınızda göremeyeceğiniz yemekler bile pişer:D reklamımızı yapayım burdan:D yeni ev arkadaşımız mantı açmış lan dün onu yedik mesela.. fena değildi işte :)) şimdi de tutturmuş su böreği açıcam size diye,benim de canıma minnet zaten:D
    misal Pınar aylardır börek yapacak da biz de yiyicez diye bekliyoruz ama nerde icraat?!
    11:öff yoruldum,gidiyorum hadi ben,gelir yine uzun uzun saçmalarım bi ara..

dip not:Pınar'la İbiş kişileri sizin beyinlerinizi birbirine sürter,kıvılcım çıkartırım,yakarım lan sizi! ona göre çiçeklerim =) sizi ne kadar sevdiğimi bilirsiniz<3

• KaranLık-göLge • 18 Haziran 2009 16:57 • #427505
    ben anlamam buluştuğumuzda gün boyu beraberiz. hatta gün sonuda :D nerde olduğu önemli değil. nere çekerseniz oraya gelirim zaten. bişiler bulun yeni bişiler yapalım, Uğur-İbiş-Votka 3lemesine bayıldım bu arada :) yeni favorim limonlu cin ekliyim :p ehemm onun dışında Haliş'cim çiceğim bizde seni diyorum ben 2miz adınada sen anla^
  • KaranLık-göLge • 19 Haziran 2009 00:32 • #427512
    bu ne saçmalık ya, tv de bi program yapmışlar Kocam Size Emanet. çok dandik bişi ya. 5salak çift çıkıyo oraya özel hayatlarını yayınlıyolar. kadınlar kocalarından yakınıyo onların yanlışlarını afişe ediyo kendi bi b.k yiyememiş başkalarından medet umuyo. o salak heriflerde kendilerini maymun etmiş çıkmışlar oraya aptal konumunda karılar kendi aralarında izleyenler karşısında kocalarını çekiştirip makara yapıyo adamlar orda şebeklik.. yok artık ya.. para için bu kadarda olmaz abi. hadi kocalarını düzeltmek için böyle programa çıkıyolarda ya bu salak kadınları ne yapmalı abi ? bunları hangi teknisyen düzeltebilir? hangi fabrika geri iadeyi kabul eder ? yok böyle bişi ya..
  • disprosyum_08 • 19 Haziran 2009 00:58 • #427513
    git doğru düzgün şeyler izle sen de alla alla..
    bkz: aşk-ı memnu..
    =))
  • KaranLık-göLge • 19 Haziran 2009 01:03 • #427514
    ya zaten öyle 2 kez denk geldi ilkinde nasıl bir şey diye baktım 2.sinde de yeni yarışmacılar vardı bunlarda onlar gibimi diye baktım burdakiler daha beter çıktı .. Aşk-ı Memnu mu (: çok düzgün, küçük çocuklara çok ama çok iyi örnek olucak bi dizi. kesinlikle katılıyorum sana iyi bi seçim :D
  • disprosyum_08 • 19 Haziran 2009 01:08 • #427515
    bak bebişim çok güzel küfürler biliyorum,bi erkeğin kullandığı kadar küfür dağarcığım var ama nolur kullandırtmayın bana bunları sonra çok üzülüyorum:D
    sanki herşeyi çocuklar için yapıyolar,nedir yani izlemesinler te allammmm yea..
    izlediğim en iyi türk dizilerinden biri.. evet iyi bi seçim canım..
  • KaranLık-göLge • 19 Haziran 2009 01:09 • #427516
    ehue ^ ^ şimdi ben senin o diziyi neden izlediğinide biliyorum diycem ama sen bildiğin tüm küfürleri açık açık etcen diye demek istemiyorum :D ama kendini tutamazsan kişiselden yaz. merak ettim açıkcası neler biliyosun diye :p
  • disprosyum_08 • 19 Haziran 2009 01:18 • #427517
    kıvanç'ı barındırması extra bi güzellik katıyo,o bambaşka bi konu.. onun çıktığı sahneleri ağzım açık izliyo olabilirim,ama yerinde başkası oynasa ben bu diziyi yine izlerdim çünkü gerçekten kaliteli..
    extra demişken dolapta bi adet olucaktı:D ben bi mutfağa kadar gidip geliyorum:D
    böyle ısrar edince küfredemem,kendiliğinden oluyo o,çok sinirlenince söylüyorum,ondan sonra kendimi cezalandırmak için ağzıma falan vuruyorum. canım acıyo bu sefer canım acıdı diye küfrediyorum falan derken kısır bi döngü içinde buluyorum kendimi:D