-
Özcaaaan.
hayat adaLetsiz napacan iste =P
ama güzeL teLepati kuRduk,biLiyoRum =D ehehe..
farkLı oLdu en azından =P
ama,rahat oL..denize giRmedim..giRemedim.
maLum ben her türLü üsüyen biRi oLdugumdan..yemedi! =D ahuuah..
yaz okuLu da beni seveR,ben de onu severim.
bizi sevmeyen öLsün bea.
auhhua =P =D
böRekkkk..evet,yeniLesi biRsey o =D
daha fiLm isine giRemedim.. ama en azından niyetim vaR. yaz uzun. =D
insanın sınavLarı bitince bi gaRip oLuyoR..adapte oLamıyoR hemen =P
bakın,göRün iste.. deRs caLısmanın zaRarLarı =P
Özcaaan,iLk oLarak $u kücücük RekLamdan bu kadaR uzun yazı cıkaRdıgın icin seni caniiii gönüLden kutLarım heeuhe =D
simsek'i sen söyLemeseydin ben faRketmezdim biLiyoR musun =D
evet,bunu itiRaf ediyoRum.
cünkü gözLerimi yukaRı kaLdıRıp bakmaya üseniRdim,üsendim =D
sadece aLta,cubukLu oLan yeRe baktım.
kiii oRda da hemen bi isim dikkatimi cekti.. cem!
niye cem.. niye soRarım yetkiLiLeree.. baska isim mi kaLmamıs.
bi de hepsi cem =D
cem kim =D
siviL-cem mi =D auhauhauh
sıcak napiiim,hıh! =D
duRma ısıRmaya.. peeeh.
1=1
rekLamcıda is yok =P
hic begenmedim,hıh! auah.
bi keRe yemistim bu seyi. donduRmayı =D
begenmedim.
yemeyin,bosveRin =D ahuauha .
Özcan denizi koysunLar o daha iyiydi =D
aa ya da,gecen Ramazanda koyup miLLeti deLirten seyi koysunLar.
haLa unutmadım bak onu =D
miLLet isini biLiyoR =P
Özcaaan,toz neyin kaLmadı.
bi geLdin,bi geLdin yani =P ehehhe..
-
selam :)
yaz okulu hocaların keyfine göre oluyor, amaç da sadece para kazanmak olduğundan istemezlerse açmıyorlar. cık, cık, cık. ben de gitsem nasıl olurdu diye düşünmekteydim, bölümümde senelerdir açılmamasına rağmen bu sene açılmış ama bu sene de benim kaldığım bi ders olmadı. olsaydı, kesin açılmazdı. ("zaten ben şöyle yapsam böyle olmaz, böyle yapsam şöyle olmaz,peh!" ekolü) neyse, zevklidir heralde, deneyemedim yani. niye para kazandırayım adamlara,diyerek kendimi rahatlatıyorum.
Özcan, şimşekler bence roko yazısından çıkıyor, dondurmadan değil. (ama niye çıksın ki?) bir de kutsal yiyecek çikolatayı kırıp kırıp arka plana koymuşlar, hiç hoş değil.
neyse ben de bir uğrayayım demiştim, kaç saattir kahvaltı etmek istiyorum, gidip istemeye devam edeyim bari. saygılar, sevgiler.
-
selamlar sayın insan kolonileri..
şimdi ilk olarak yaz okuluna yaz okulu denmesini kınamak istiyorum.. neden yaz okulu? kışın ya da sonbaharda ve hatta ilkbaharda giderken bir kış okulu, ne bileyim ilkbahar okulu, güz okulu diyen var mı? yok.. lanet olsun böyle adaletsizliğe (hehe coşarım, affetmem :D) bundan böyle kampanya başlatıyorum.. yaz okuluna istinaden normalde gidilen süredeki kısma "kutsal 3 mevsim okulu" denmesini talep ediyorum.. hatta gereğinin yapılmasını arz bile ederim.. gerekirse başka birşeyler de ederim, hiç sorun değil :D (aklıma arz-talep dengesi, engel eğrisi ve buna benzer bir sürü aklıma gelmesini istemediğim şeyler geldiğinden bu konuyu hemen burda keserek ilerlemek istiyorum sayın seyirciler)
ehm şimdi, sevgili koloni kişileri burda havalar çok sıcak ya.. sevmiyorum ben sıcağı.. ee bize ne diyeceksiniz ama biraz yakınayım istedim, ne hemen hor görüyorsunuz ya :D
yandaki dondurma reklamına gelecek olursak.. Kübra, evet o şimşekler yazıdan çıkıyormuş.. ben terbiyesizce dondurmadan demişim, özür diliyorum dondurmalardan hehe kutsal yiyecek olan çikolatalara yapılan saygısızlıktan dolayı ben rtükteki arkadaşları arayıp reklamın yasaklanmasını istiycem (bu arada parantez içinde çok fena yazı yazıcam şimdi, dikkat dikkat :D herhalde herkes biliyordur ama belki bilinmiyordur diye bu rtük denilen çok sevgili kurumun ve pek sevgili bir vatandaşın birlikte yaptığı acayip olayı anlatmak istiyorum.. bilmem hatırlayanınız var mı bir sütaş reklamı vardı ineğin futbol oynadığı ve gol falan attığı reklam.. (sürekli hatırlar mısınız, hatırlayanınız var mı diyorum, ben feci yaşlanmışım eheh) hatırlamışsınızdır herhalde.. neyse efendim, doğal olarak bunun animasyon inek olduğunu da hatırlamışsınızdır.. zira animasyon olmayan inek nasıl futbol oynayıp gol atsın değil mi efendim.. neyse, devam edeyim.. şimdi bu pek sevgili neandertal vatandaş bu reklamı izlemiş ve rtük adlı pek sevgili kurumu aramış.. reklam için şikayette bulunmuş ve gerekçesi; sütaş reklamındaki ineğin memeleri bu pek sevgili neandertale müstehcen gelmiş.. bitti mi sanıyorsunuz.. hayır, bitmedi.. pek sevgili rtük de bu uyarıyı dikkate alarak reklamı yasaklamış.. neden anlattım bunu bilmiyorum, aklıma geldi öyle ehehe animasyon inek (hatta bırak animasyonu, herhangi bir inek) bir insana nasıl müstehcen gelebilir anlayamıyorum.. nasıl bir yaşam formuymuş bu adam.. hayır, bir de rtük bu adamı ciddiye alıp reklamı kaldırıyor.. demek ki rtükte de bir neandertal var ki anlamış adamın hislerini.. bu da böyle saçma bir hikayeydi işte hehe geçeyim)
Pınaaaaar sen üşümesen şaşırırdım zaten eheh geçen geldiğinde üşümemiştin ama ya, o zaman şaşırmış mıydım? şaşırmıştım galiba eheh neyse :D
he bir de şu dondurma reklamındaki cem yazısı benim de dikkatimi çekti de yazmayı unutmuşum :D ayrıca kesinlikle katılıyorum sana Pınaaaaar.. ramazanda koydukları bira reklamına geri dönsünler eheh tam da sıcaklar bastırmışken iyi olur :D bak canım çekti şimdi :D neyse, cuma sinemaya gidecektim zaten, gitmişken bu işi de hallederim :D
Pınaaaar, toz kalmadı demişsin ama ben biraz daha var gibi gördüm, o yüzden şimdi de uzun oldu galiba yazım :D okuyanlara Allah sabır versin diyorum hehe
son olarak ne diyim hmm.. birşey demiyim ya, gideyim sadece eheh hadi görüşürüz sayın koloni komünitesi :)
-
selamlar.
"yaz" ve "okul" birbiriyle hiç bağdaşmadığı için, saçmalığı vurgulamak adına "yaz okulu" deniyor olabilir. haklısın ama ya, diğer mevsimler niye bağdaşsın "okul" gibi bir şeyle? zaten ben de sevmiyorum yazı. sıcak falan oluyor. bu arada bu roko reklamı da havanın sıcak olduğunu gözümüze gözümüze sokmakta. yaz gelmeseydi iyi olurdu. gerçi deniz falan da fena olmuyor. deniz iyidir, ama o da gerçekten soğuk ya.
bu arada, ineğin memesini müstechen bulan adam gerçekten ilginçmiş. bana alakasız bir çağrışımı oldu. nickeledeon'da bir çizgi dizi yayınlanıyor, back at the barnyard diye. bu dizide, erkek ineklerin memeleri var. dişi ineklerin de var. çok garip.daha doğrusu bu dizide erkek inek diye bir şey var. hatta dizinin en önemli karakteri inek otis erkek. bence rtük bu diziyi yayından kaldırmalı. :p o kadar da değil de, ilginç yani. aslında o kadar da olabilir, çünkü çocuklar zaten 2-3 tane hayvan biliyorlar, onları da yanlış öğrenecekler. cık cık cık. bu çizgidizi'nin filmi de vardı bu arada, barnyard diye. biraz komikti, hakkını yememek lazım.
daha fazla saçmalayamadığıma göre gidip nutella yiyebilirim. sürekli de bir şeyler yemeye gidiyorum. neyse gidiyorum. sevgiler...
-
selamlar kolonilerin sayın insanları! naber :)
öncelikle "okul" kelimesinin hiçbir mevsimle, hatta olumsuz birkaç sıfat hariç hiçbir kelimeyle bağdaşabileceğini sanmıyorum :) en azından ben bağdaştıramıyorum diyim.. ayrıca yazı sevmeyen bir insan daha bulduğuma sevindim Kübra :) sevilecek birşeyi yok zaten.. sıcak demek terlemek demek ve terlemek de hiç eğlenceli bir aktivite değil..
erkek inek kavramı ilginçmiş bu arada.. çocuklara hep yanlış bilgiler veriyorlar işte hehe ya da mutasyona mı uğramış acaba :) dizisini bilmiyordum ben ama Barnyard'ı biliyorum.. film olarak biliyorum yani ama izlemedim de.. evet, bu çok gereksiz bilgiyi de verdikten sonra devam edeyim yazıma :)
yazacak birşey bulmam lazım tabii devam etmem için ama bulamadım daha :) heh, çok güzel saçmalayabileceğim birşey oldu şu an.. kafam kaşındı.. insan neden kaşınır? durup dururken kaşınası geliyor insanın ama neden? merak ettim şimdi ama araştıramıycak kadar üşeniyorum an itibariyle :) yarın unutmazsam araştırırım artık eheh pek saçmalayamadım bu konuda da.. sevinmiştim halbuki uzun uzun saçmalayacağımı düşünerek.. neyse :)
o zaman daha fazla saçmalama çabasına girmeden gideyim ben sayın seyirciler.. biraz daha kitap okuyayım da yatayım :)
not: aslında not değil.. son anda şu yandaki roko reklamına tekrar gözüm takıldı ve Demirel'in meşhur lafı geldi aklıma; ne kadar ekmek, o kadar köfte :) hadi görüşürüz köfteler.. ehm.. arkadaşlar yani :)
-
selamlar...
haklısın Özcan, "okul" kelimesini daha fazla kullanmamak en iyisi. kaşınma konusunda bir düşüneyim dedim de, düşünemedim. düşünmesem de konuşayım dedim ama üşendim. şimdi bu mesajı bitirmeye bile üşeniyorum..
-
ı have a dream
vespayla 720 km yaptım geriye kaldı 1400 km yanınam bir pc bi de kredi kartı aldım sırt çantamdada biraz şundan ve birazda bundan var şu an kırşehirdeyim ankaraya doğru yola çıkıcam birazdan cafedekilerle sohbet ettik ve bana iki tane filama verdiler =) gerçektende çok misafir perver bi halkımız var sağolsunlar neyse efendim yolcu yolunda gerek blues ve yollar beni bekliyor kendinize iyi bakın esenle kalın
-
geLiyorum.
okuyorum.
gidiyorum.
bu da biRsey degiL mi _!?
kesinLikLe =)
-
selamlar insanların sayın kolonileri.. (bunu da bir daha yapmıycam, değiştirecek şekil kalmadı galiba hehe bu dediğimden de hiçbirşey anlamayanlar olacak ama neyse artık, hiç kimse anlamazsa kendi kendime geyik yapmış olurum :D)
kaşınma.. kaşınma.. çok üzgünüm ama araştırmadım tabii ki :D belki bir gün olur araştırırım, o zaman yazarım artık hehe o zamana kadar bu konuyu geçiyorum sayın seyirciler meyirciler..
hmm yazacak birşey gelmiyor yine aklıma.. ilginç diycem ama yakında olağan gelmeye başlayacak.. son zamanlarda çok sık olmaya başladı yazacak birşey bulamamam..
yok yok, kasmamaya karar verdim.. gidiyorum ben sevgili insan kişileri.. güreşiriz.. ehm.. görüşürüz..
-
ankara iğrenç bi yer 7. cadde ayrı bi iğrenç sabah olsun gidiyorum eskişehir bakalım orda ne var