-
ben geLdim.
niyetim uzun yazmak oLsa da heR an heRsey oLabiLir ve arkama bakmadan kacabiLirim =P
Özcaaan.
sen simdik kahvenden icip,fiLm izLiyoRsun.
auhahu.
tahmin ediyoRum sadece,dogRu mu =P =D
yokLugumda ki yazıLarı okudum ama su an akLımda yok. o yüzden bi yoRum yapamıcam,dönüp okumakta cok zoR geLiyor.
kendimi kitapLara veRmis duRumdayım.
yaptım tek sey okumak ve mesajLasmak.
daha ayRıntıya giRmiyoRum tabi =D
kasıntıyLa iLgiLi yazıLar akLıma gELdi.
insanLar neden kasınıR_!?
tabi ki uyuz oLdukLarından.
auhau =D
igRencti tamam.
-
selamlar, saygılar, sevgiler falan..
efendim, kaşınmak konusunu araştırdım ben.. evet :D sonunda araştırdım ve işte size bazı yanıtlar (bilimsel konuşma yapar gibi oldu dimi hehe)
aslında bilim tam olarak yanıt bulamamış insanların neden kaşındığına.. herkesin bildiği bazı nedenleri saymışlar.. (mesela alerji, cilt hastalıkları falan gibi) kısaca derideki sinirlerin beyni uyarmasından kaynaklandığını söylemişler ama bu tam olarak bir yanıt değil.. derideki sinirler beyni neden uyarıyor diye sorarım ben çünkü.. fakat beni dikkate alan kimse olmuyor bunu sorunca, zira internet sayfasıyla konuşmak pek olası değil :) neden kaşınır sorusunun cevabı yerine başka bir cevap buldum ama..
kaşınmak neden rahatlatır?
pek sevgili bilim adamları bunu bulabilmişler :) demişler ki kaşınma, beyindeki nahoş duygular ve anılarla ilgili bölgeleri geçici bir süre etkisiz duruma getiriyor.. bu yüzden de rahatlama hissediyormuşuz..
sonuç olarak ben de şunu demek istiyorum; sakın bu konuyu araştırmayın, hatta bu yazıyı da okuduysanız hemen unutun.. neden mi? nedeni çok basit.. belki farkındasınız, belki değilsiniz ama hepiniz ya kaşınıyorsunuz şu an ya da kaşınmamak için uğraşıyorsunuz.. hiç olmadı benim bu cümlemi okuyunca bunu hissettiniz şimdi eheh ben araştırmam boyunca ve bu yazıyı yazdığım sürece kaşındığım için biliyorum :D zaten kaşınıp durduğum için araştırmamı kısa sürdürdüm.. aslında burdan yeni bir soru daha çıkardım; insanların neden kaşınmak dedikçe kaşınası gelir? herneyse, ben bir daha bu konuda herhangi birşey dememeye çalışıcam, kaşınmaktan bir hal oldum :D
Pınaaaaar, eminim film izlediğimi ve kahve içtiğimi düşünmen sadece bir tahmindir :D
he bu arada dip not olarak (her ne kadar ulaştırmam gerekenlere ulaştırmış olsam da) şunu söylemek istiyorum; Selin yaşıyormuş! :D dün gece itibariyle yaşadığına şahit oldum eheh merak eden insanlara duyrulur :) (ki dediğim gibi duyurdum aslında ya, neyse hehe)
bir de ne farkettim, yanda reklam yok! yakında yeni bir reklam koyarlar herhalde, biraz da onunla eğleniriz artık hehe hadi görüşürüz bakalım insan kişileri :)
-
kasınmak keLimesini uzun bi süRe kuLLanmamaLıyız kanımca.
kasınıyorum.
uyuz oLdum =D
off.
Özcaaaan.
arastıRmamaLıydın bunu =P
biLmiyoR musun heRseyin fazLası zaRar =P
Roko rekLamımız tekRardan cıkmıs,hayırLı oLsun =D
haLa kasınıyorum!
duRmak biLmiyor =P
Özcaaaaaan,biLiyoRsunki 6.hisLerim kuvvetLi,tahmin edebiLiyoRum 8)
ahuah =P
-
selamlar ey muhterem koloni insanları :)
ya ben dün yazmayı unutmuşum eheh ama açıklama yapmam gerekirse Green Day yeni albüm çıkarmış (aslında 15 mayısta çıkarmış ama ben nasıl olduysa gözden kaçırmışım, resmen nerdeyse bir ay sonra farkettim.. kınıyorum kendimi.. herneyse, parantezi kapatayım hehe) ve ben de onu dinlemekten buraya gelmeyi unutmuşum, hala da dinliyorum zaten.. tebrik ettim kendilerini, çok güzel yapmışlar her zamanki gibi :D
PUNK IS NOT DEAD!
ehm, Green Day'i geçip (aslında ben geçmiyorum ama burda geçiyormuş gibi yapıcam ehehe) başka birşeyler yazayım.. şimdi kaşınma konusuna gerçekten dönmeyelim, yine kaşınmaya başladım çünkü :) unutalım gitsin, bence de fazlası zararmış Pınaaaar :D
Roko reklamı da çıkmış gerçekten yine.. sevinmiştim halbuki başka bir reklam gelicek yerine, onunla dalga geçicem falan diye ama yok.. yine aynısı var elimizde ve ben bununla daha fazla dalga geçmek istemiyorum, sıkıldım kendisinden :D
Pınaaaaar, 6. hislerinin ne kadar kuvvetli olduğunu biliyorum ehehe Pınarpati sayesinde de olmuş olabilir gerçi ama neyse artık :D
ee başka ne desem.. hmm.. hala havalar çok sıcak.. Şener Şen'in "Çıplak Vatandaş" filmindeki gibi (hatırlayan hatırlar eheh) ben de soyunup sokaklarda koşucam yakında :D bu arada ne de süper oyuncudur kendisi değil mi sayın seyirciler :) aa oyuncu demişken bugün imdb'de gördüm, Johnny Depp'in doğum günüymüş 9 haziran, kutlu olsun Johnny abi :D ve bir süper oyuncu daha işte eheh neyse geçeyim bu konuyu da :D
aslında tamamen herşeyi geçip mesajı bitireyim de gideyim hehe aklıma birşey gelmiyor zira.. hadi görüşürüz sevgili seyirciler.. ve tekrar söylemek istiyorum;
PUNK IS NOT DEAD!
-
offffffffffffffffffffffffffff offffff !!!!!!!
Özcan Abim ve Pınar 2nizede öfkemi kusuyorum burdan!
siz anladnız beni.
-
eheh sakin ol Uğur :D bak senin için kısa yazıcam şimdi..
aslında yandaki reklamla acayip dalga geçmek zorunda hissediyorum kendimi ama sırf seni düşünerek daha sonra yapıcam bunu ahaha çok komik bu reklam :D:D rokoyu geçti :D:D
ve en başta söylediğim gibi burda bitirip gidiyorum, hadi görüşürüz sevgili seyirciler :)
-
ohh be (: uzuun(!) bi süreden sonra sonunda bi mesajı gönül rahatlığıyla okuyabilidim.
-
o zaman al sana ikinci kıyak Uğur.. yine çok az yazıcam :D
Green Day'den sonra dedim ki Rancid de çoktandır albüm yapmadı, bakayım bir nolmuş son durum ve bir baktım ki 2 Haziran tarihli bir albüm çıkarmış onlar da eheh onları daha erken yakaladım :) punk bayramı mı var anlamadım, peşpeşe çıkarmışlar albümleri :) ee bize de dinlemek düşer :)
hadi görüşürüz efendiler :)
-
günaayyydınLar efenim.
bu araLar ne yatmak biLiyorum,ne de kaLkmak =D
bu nasıL böyLe bi cümLe oLdu artık oRasını da siz cözüveRin =P
bugun kaRne günüymüs =D
nese doLuyor insan =P
nerde o eski bayRamLarr faLan fiLan.
yabancı müzik dinLemedigim icin Özcaaaan,sana yorum yapamıcam =D
ben ibRahim tatLıses,yıLdız tiLbe neyin dinLerim.
damardan giRerim =D auahauh.
kraL Radyo^da favoRimdir.
kenaaaaaaaağğğn,evLen benimLee.
uahuaha .
bi RekLamında kızın teki böyLe diyordu,özendim.
zuhzuhauah =D
bu pantoLon ney kenaaağn,soRuyorum sana,cevapLa bana =D
cizgiLi pijama =S dede misin sen.
onu gectim yakandaki saRı mendiLe ne demeLi.
dönüp bakmam bea yanımdan böyLe gecsen. ahua =D
sana 10üzerinden 0.5 veRiyorum,hadi gene iyisin =D
bana mı düsmüs canım onu eLestirmek,hıh!
neyse,sustum =D
yaz okuLum acıLıyor.
okuLa gidiceeem yupppie.
nasıL sevincLiyim anLatamam =D
en uyuz oLdugum hocaLarın dersini de aLdım.
ALLaaaaah,yananı göRürrrrr'Ler isaLLah =D
cimLeri biciyorLar.
o sesi,o kokuyu hic sevmiyorum yaa.
git kaRdesim,kesme,bıRak büyüsünLer,dogaya kaRıssınLar =D
cok iLLa yıLanın basını ezicekLer.
ne aLaka_!?
icimden geLdi =D
haydeee,kop geL günahLarından =D =D
-
yarın bir çok kişi için hayat memat meselesi olan öss günü.. dua edin millet :) kendim için değil, bu uğurda yıl(lar)nı harcayan kişilere.. sınava 1gün kala bağ parmağımı sakatladım.. arkadaş şaka yapiyim derken sağolsun baş parmağımın içine etti (: nese. mühim değil.. uzun yazmak adetim değildir o yüzden burda kesiyorum konuyu.