Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• KaranLık-göLge • 19 Haziran 2009 01:54 • #427519
    ne ayaksın kızım sen ? :D
  • disprosyum_08 • 19 Haziran 2009 01:57 • #427520
    sıkıldım yea,gidiyorum ben.. bi cevap yazıcan kırk saat bekliyoruz,kimsenin de gelip gittiği yok hea.. bu ne böyle :/
    hadi iyi geceler (:
  • KaranLık-göLge • 19 Haziran 2009 01:59 • #427521
    ben seni o kadar bekledim hiç laf ettim mi ? alla alla :D iddasına tavla oynuyoduk, dalmışım Haliş ^ ^ kusura bakma yavrum..
  • disprosyum_08 • 19 Haziran 2009 02:07 • #427522
    bekliycen tabii lan işin ne?! da ben bekletilmeye gelemem:D bi kere yaşlıyım,fazla zamanım yok:DD
    yenilirsin sen bea girmeseydin boşuna iddiaya middaya:S:D
    gittim bu sefer ...
  • KaranLık-göLge • 19 Haziran 2009 02:13 • #427523
    hiçte bile yendim bi kere (H) . yaşlıymışta, bekletilmeye gelemezmişmişte .. pehh .. (:
  • Shut Up • 19 Haziran 2009 03:32 • #427524
    ohoo burası çocuk parkına dönmüş len :D nedir bu ağız dalaşı sanal delikanlılar :D:D:D böyle geyikler vardı ya, onlar geldi aklıma birden eheh neyse efendim, selamlar diyim, armut gibi selam vermeden konuya girmişim, bakmayın kusura sayın seyirci kişiler..

şimdi sayın Haliye hanımefendi kişisi.. ben Muğla'ya gidicem eğer gidersem.. bir de Karadeniz turu yapmayı planlıyoruz arkadaşlarla ama o iş biraz yaş görünüyor.. neyse işte, öyle birşeyler :) gidince bana bırak koloniyi demişsin, seve seve bırakırdım ama öyle bir sistem yok lan :D olsa dükkan senin eheh ayrıca at koşturmuşsunuz (öyle demişsin yani) farkettim ben onu.. her yer toz toprak olmuş.. madem ata bineceksiniz, önce bir yerlere su falan dökün de toz toprak kalkmasın canım, herşeyi de ben mi söyliycem cık cık :D

Pınar'ın börek yapma konusunu açmışsın, kesinlikle katılıyorum.. nerde börekler Pınaaaaar? :D

ibiş insan.. Uğur, ibiş, votka üçlüsü tam sana göre zaten ama bundan sonra bir de limonlu cin eklerim unutmazsam :) yalnız biliyorsun ki yaşlı başlı insanım, unutabilirim :) tv'deki programı da salla gitsin ya, ben 2 aydır falan hiç tv açmadım.. (ama izledim lan, yalan olmasın eheh babam haberleri izlerken bakıyorum bazen) o 2 aydan önce de zaten haftada 1 falan bakıyordum birkaç saat.. yani boşver gitsin, tv'de işe yarar çok birşey çıkmıyor, izleme en iyisi eheh ya da belli programlara bak, sonra kapat gitsin :) daha yazacaktım ama uzun geliyor sana, ondan kesiyorum burda ibiş efendi :D

ondan sonra sevgili Özcan (ki ben oluyorum bu, bilmezsiniz siz ahah) gider.. bugün fazla gezdim yine, banyoya girmeli :) hadi kalın sağlıcakla (he bir de sürçülisan ettiysek affola diyim, hatta bir de i love TRT diyim de gideyim ehehe)
  • disprosyum_08 • 19 Haziran 2009 21:42 • #427528
    ahahahah sanal bi ortamda olabiliriz ama delikanlılığıma laf ettirmem koçummmm=D
    meydana gel meydanaaaa!!
    öyle bi sisteme gerek yok ki,şifreni söyliceksin bana,senin hesabını kullanıcam,hepsi bu(:(:(:
    olmadı,ingiliz anahtarı falan deniycem,zorla giricem napalım,beni buna mecbur ediyosunuz :/
    bu ingiliz anahtarı da at muhabbetinden aklıma geldi,doğum günüm yaklaşıyo lan,ingiliz atı alsanıza bana,hadiyin bee:D bakarım ben ona bi köşecikte..
    yapıp yapıp sokağa salıyolar çocukları,takip ettikleri yok ki!!! biz uğraşıyoruz ondan sonra işte komserim :S atıyım mı bunların hepsini nezarete?!
    aman sen de git Özcan,kimse kalmasın,yaz boyu bi başıma bırakın lan beni gurbet ellerde hıh!
    tatil falan yapın,gezin adım adım her bi yerleri..............................
    Pınarrrrrrrrrrr nerdesin yine bea,bi kaybolma gözünü seveyim,arayınca bulayım seni şurda beee hof.
    neyse genşler,yarın yine işe gitçem ben,saat 9'u geçmiş bak,uyumaya gidiyim ben artıkkk :D

>belki çocukluktan kalan
    küçücük bir hikayenin
    ardından gitmek içindir uykular
    belki yaşanmamış yaşanacak
    onca hayal peşinden koşmak içindir
    bütün masallar.

uyan uykundan çok uyursan herşey geçer yaşanmadan
    uyan güzel uykundan ne kadar tatlı da olsa hayat
    uykuyla geçmez yaşanacak o kadar çok şey,
    anlayacak anlatacak çok hikaye var aklımda.
    ama sen uyursan kime anlatırım
    sen gözlerin kapalı kalırsan kime...
    çok uyursan gözlerin mahmur kalır,
    güneş ısıtmaz kirpiklerini<
  • -5gap- • 19 Haziran 2009 23:40 • #427530
    tübee tübeee..
    Özcaaaaaaan,ikimizde ortaLıktan kayboLmusuz aynı anda,su edepsizLerin yaptıkLarına bak =P
    koLoniyi ayaga kaLdırmısLar =D
    yazıLanLarı okudum.
    ama bu araLar pek nete giRemiyorum.
    cok yogunum =P ve cok daha mühim isLerim vaR 8) ahuuha.
    yazdıkLarınızdan aLıntı yapmak isterdim ama zamanım vaR mı biLmiyorum =P
    saniyeLerLe yaRısıyorum. auha.
    soRsanıza bana ne ayaksın diye_!?
    ben kendi kendime soRuyorum ve bu soRuyu pas geciyorum =D
    aLiyeee,yavRum,bidenemm.. 11 maddeLi bi biLdiRi yayınLamısın,gözLerinden öpüyorum ve sen ne deRsen o diyorum =D hep dogRusunu söyLersin,biLirsin^^
    sen benim evimin diRegisin =D
    sana yamuk yapmam =D auahu.
    gözümün nuRuuuuu,muah!
    tamam bu kadaR yaLakaLık yeter.
    uguRrrrrr,aRama nasıL yapıLıyor Lem ben biLmiyorum bak onu. ama Özcaaan'ın 3Lemesini sevdim =D
    votka votka votka =D uuR göR bunLarı diye yaptım =D
    hadi cin'i de ekLiim. cino da Özcaan'a oLsun =D auhua.
    taaaam sapıttım,faRkındayım.
    ne zamandıR geLmeyince özLemisim Leeeeeeem.
    bakk istanbuL ResimLerimiz akLıma geLdi,sonRa da Özcaan'ın duRakta ki Resmi. auhau =D
    evet Özcaan biLiyorum,fLash etkisi =D
    böReeek neRde demisiniz,önce pınaR'ı buLunda böRekLerde cıkaR ortaya =P
    ya da, seytan aLdı götüRdü satamadan getiRdiiii =D
    Özcaaaaaaaaan,sen bu tembeLLikLe neReye hatta neReLere gidiyoRsun güLüm =D
    bi soR koLoni haLkı oLaraktana müsade ediyoR muyuz =P
    bisim basımız oLmadan,komiseRimiz oLmada naaapaRız.
    ac kaLırız,acıkta kaLırız.
    bizi,bu zavaLLı yetimLeri düsünmüyoR musun hic =D
    ama bi git de paRtii yapak =D hauahua.
    geRci bu tembeLLikLe nası oLcak biLmiyorum =P buRası heR iki taRaf icinde geceRLi. paRti ve gezme.
    neyseeeem,akLımda kaLanLardan yoLa cıkaRaktana..
    haLiye cok pis küfReder. evet evet. biLiyorum =D yasadım hatta göRdüm =P
    ve daha da mühimi üstümde denedik =D ahuuah.
    bakaLım nasıL yan etki yapıyoR diye =P
    insan pek bi sevincLi oLuyor,yasama sevgisi geLiyor =P
    en azından bana öyLe oLmustu,cünküüüüü,küfRetsin diye ugRasıyordum 8) auhauh.
    evet,aRamızda iLginc bi iLiski söz konusu! 8)
    biz böyLe mutLuyuzz..
    evLeniyoruzz..
    auhau =D
    sacmaLamayı özLemisim yaaaaaaaaa.
    bu aRaLar ne zaman sacmaLamaya basLasam susturuLuyorum,hıh!
    artık dayanamıyorLar mı naaapıyorLar hic biLmiyorum =D
    türk diziLerine geLirseeeek,buna yorum yapamıcam. yoo yoo hayıR,ısRar etmeyin =D
    hayıR o kadaR cok güzeL sey vaRki,hangi biRini övücegimi biLmiyorum =D
    baska eL atmadıgım konu kaLdı mı =D
    basLamısken onu da yapiiim.
    maLum bi süRe daha ortaLarda oLmayabiLirim.
    buLusma icin haLiyem ne deRse o =D
    ben onun sözünü biLir,uyguLarım =P uhaua.
    size de uymanızı caniiii gönüLden tavsiye ederim.
    yoksa pamuk sekeRi yiyemezsinizzzzzzzzzzzzzzz =d uahuahuha.
    biRaz da face'e eL atiim baRem,gönLü kaLmasın =D
    bekLeyin beni! 8)
  • KaranLık-göLge • 20 Haziran 2009 00:02 • #427531
    uguRrrrrr,aRama nasıL yapıLıyor Lem ben biLmiyorum bak onu. ama Özcaaan'ın 3Lemesini sevdim =D
    votka votka votka =D uuR göR bunLarı diye yaptım =D
    ctrl + f sonra aranıcak kelime (:
  • -5gap- • 20 Haziran 2009 00:13 • #427532
    aLLaaahımm.
    ne günLere kaLdık böyLe =D
    sen bize yoL göster.
    uahhua =D