-
vardı vardı, sen görmemişsin Pınaaaar :D ben de onunla dalga geçerdim ama çok terbiyesizleşeceğimden korktum da vazgeçtim :D
-
su an dinLedigim saRKıLarı bana söyLetmeyin =P
aRabeskin ALLah'Inı göRürsünüz.
aauahuahua =D =D
haLİyeee böcek'i böRek diye okudum.
anLatsna Özcaaan'a yaptıgım böRek'in Lezzetini 8)
-
baaak baaaaak baaaak (tavuk gibi oldu ehm) terbiyesiz Pınaaaaar, hani bana ya :D bir de anlat diyor utanmadan :D ben anlamam, bana börek sözün var, isterim :D
-
ahahaha Özcan inan hiç zorlanmadan buldum,sen bilmezsin arabeskin kitabını yazarım şurda iki dakikada sana istersem:D:D
beni de böyle kabul edeceksiniz napalım,böyle bi insanım ben:D
Pınaaar börektir gelir giderrrr:D ona da uydu bence=D
Özcan anlatsam da inanmazsın,yediğim en iyi böreklerdendi.. tek sorun iki tanecik yiyebilmiş olmam.. çünkü başkaları da vardı,yabancıya gitti mallar:D
bence bi daha yapsın da biz yiyelim:D
-
bu şarkıyı sevdiysen Facebooktan Pınar'a yazdığım diğer güzel şarkılara da göz atabilirsin,eminim ki çok seveceksin :D:D
-
ben diyorum, senin içine arabeskçi kaçmış işte Haliyeee :D küçük Haliye :D:D bu rezil espriyi de yaptım Allah'a şükürler olsun :D bu arada burdan da kandiliniz mübarek olsun diyim sevgili seyirciler :) nasıl bağladım cümleyi piii :D
ya Haliyeeeee, bir de güzeldi falan diyorsun ama ya, bari çok kötüydü de, üzülmeyeyim ama nerdeee sen düşünücen bunu :D:D Pınaaaaaar, o böreklerden yapmayıp kurtulma imkanın yok artık :D bu arada yabancıya gitmiş, yazık olmuş be :D
-
facebook'unu çıkarmışsın demek ki (ehm afedersiniz eheh) bak durup dururken terbiyesizleştim, araya ne mesaj sıkıştırıyorsun bre Haliye :D
-
benden önce bokunu çıkarmışlardı zaten oranın.. ben de çıkarayım nolacak:D:D
Özcan şimdi patatesli gül böreğinden bahsediyoruz,güzel değildi dersem vallah çarpılırım olm:D
-
doğru diyorsun, orasının durumu fena zaten eheh ben iptal etmeyi düşünüyorum üyeliğimi :D
ayrıca lütfen börekten konuşmayalım artık ya :D rüyalarıma girecek :D
-
aaaa gitme Özcan:D sen onlara uymazsan bişeycik olmaz:P
ben güzel videolar paylaşıyorum,şarkı sözlerimle insanları taciz ediyorum falan,epey eğleniyorum:D
aa ben ne duruyorum yea,teyzeme gideyimmmm,her gidişimde benim sevdiğim börekten yapıyor üşenmeden kadın,iki tepsi falan,bir buçuk tepsi anca bana yetiyor,aslında daha yerim de ayı olmasın diye onlara da birer tane bırakıyorum işte:D:D