Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• KaranLık-göLge • 3 Temmuz 2009 22:46 • #427788
    lan kendinize gelin ! kısa yazıp durmayın,bu kadar kısa yazacaksanız hiç yazmayın lan bu ne böyle :S
    Haliye !!
  • -5gap- • 3 Temmuz 2009 23:12 • #427789
    yoRgunum,öLüyorum,bitiyoRum..
    neden_!?
    söz veRdigim canım arkadasLarıma böRek yapmak icin!
    yok aRkadasım bundan sonRa kimseye biRsey yapmıyorum,söz veRmiyorum,maRifetLerimi gizLiyorum!
    anasını satiiim yaa,bak siniR yaptım!
    ama size degiL tabi =)
    böRek yapmaya caLısıRken ki aksiLikLerden doLayı böLeyim.
    bi de o böRekLer yanaRmıs vaR yaaa,sinirimden otuRur agLarım!
    evi de yakarım =P
    tamam sakinim.
    cinoLarı da unutmıcam!
    böRekLer su an fıRında.
    baska biRsey kaLdı mı_?
    bi tek benim hazırLanmam =D
    en zoRu da en sona kaLmıs ama oLsun,onu da haLLetcem.
    off,biRi a dese ona patLıcam,ama caktırmıyorum.
    deRin deRin nefesLer aLıyorum.
    tamam,sakinim.
    yaRın bi aksiLik oLursa vaR yaaa,dagıtıRım uLeeeeyn!
    uguR'u zaten dövcez.
    Özcaaan,ortak.
    HaLiye'den zaRar geLmez(!)
    geRiye PınaR kaLıyor,o da ALLah'a emanet.
    aksiLik cıkaRsa,döverim.
    tamam sakinim.
    3haftadıR yaz okuLuna hoca geLmiyor ve ben ısRarLa gidiyorum hoca geLcek diye. geRci gecen hafta gitmedim ama neyse.
    ben o deRsten bi kaLiiim vaR yaaa,bu sefeR üniveRsiteyi yakarım!
    o kadaR paRa veRdim Lem sana öküz adam!
    geL de deRs yap, yoook yapmıcaksan söyLe de bizde biLeLim zamanımızdan caLma!
    tamam sakinim.
    off,sıcak!
    evet,bunu söyLeyen benim.
    s-ı-c-a-k!
    daha yapmam geRekenLer vaR,zaman yok.
    yine de,
    tamam sakinim!!!!!!
  • Shut Up • 4 Temmuz 2009 04:06 • #427794
    12 saat sonra (biraz az, biraz fazla olabilir, garajın saatiyle benim saatimin alakası yok, benim saatimi göre şu an tam 12 saat 21 dakika diyim) buluşmayı gerçekleştirmiş oluyoruz eheh gerçi çoğu kişi gelemiyor ama elimizdekilerle idare edicez artık :D

aslında ilk paragrafa başlarken sonunu çok farklı bitireceğimi düşünüyordum ama saat olayını anlatmaya çalışırken nasıl bitireceğimi unuttum resmen :D neyse artık, bu haliyle idare edin eheh

Haliyeeee kitaba yarın kavuşacağımı düşünüyorum, artık dalga geçemeyeceksin eheh bunu niye yazdıysam artık, sanki kitabı gönderecek olan sen değilmişsin de anlatıyormuşum gibi :D neyse artık eheh ayrıca kısa yazmayı ben de istemezdim ama Pınaaaar'ın yazdığını okuyunca olmayan küçük aklımı da kaybettim :D hem bize diyene bak, kendin de kısa yazmışsın :D

ibiş insan, kızma sen de :D kısa yazınca da yazmıyorsun terbiyesiz :D

ve Pınaaaaaaar! canım ortağım benim eheh börek de yaparmış, aman da aman :D bak birden ne kadar sevgi dolu bir insan oldum değil mi :D:D ağzım sulandı eheh 12 saat nasıl bekliycem şimdi :D cinoları da unutma tabii, önemli bunların hepsi :D ibişi dövücektik, iyi hatırlatmışsın ortak.. unutma, önce ben kafa atıyorum, sonra sen serbest stilde dövüyorsun :D:D yazık sana ibiş :D

ayrıca Pınaaaaar, sıcak mı diyorsun? sen?! vay be, düşünün ne kadar sıcak olduğunu :D ölücez galiba yakında, Pınaaaar bile sıcak diyor :D bugünleri de mi görecektim :D:D

he bir de sakin ol Pınaaaar :D

hadi gidiyorum ben sevgili koloni insanları.. sıcaktan ölmezsek yarın görüşürüz (bir kısmınızla en azından hehe) sevgiler, saygılar vs :)
  • KaranLık-göLge • 4 Temmuz 2009 11:18 • #427795
    biz bugün cidden buluşuyoruz ve ciddi şekilde kadroda açık var ha .. vay anasını be.. siz kısa yazın ben cevaplarım abim ayıpsın :)
  • -5gap- • 6 Temmuz 2009 19:29 • #427810
    öhööm.
    buLusmanın aRdından yazan iLk kisi ben oLiim baRe 8)
    5ay sonRa tekRardan buLustuk..
    geRci haLiye,özcan ve ben daha önce de buLusmustuk ama oLsun =D
    gezdik,tozduk,egLendik,boL boL resim cekiLdik ve ben döndüm =D
    ayy böRekLerim de cok güzeLdi di miiiiiiiii =D
    sizin icin yaptım 8)
    cino^Larıma Laf yok zaten!
    resimLeri face'e ekLicem ama bakaLım..
    kısmet oLursa =P
    bi daha ki buLusma da artık 10 sene sonRa oLur kısmetse =P =P uahuha.
  • Shut Up • 7 Temmuz 2009 04:56 • #427813
    selamlar uçan balıklar, yüzen kuşlar, yumurtlayan horozlar, erken öten tavuklar ve bölünerek çoğalan foklar (evet, kavram kargaşası olsun istedim biraz hehe)

Pınaaaar, ben de buluşmanın ardından yazan ilk kişi olmayayım diye bekledim, yoksa çok uzun oluyor mesajım biliyorsunuz :D sanırım böylece uzun yazmaktan kurtulmuş olacağım sevgili seyirciler.. şimdi ilk olarak börekler güzeldi, tekrar eline sağlık ama bunu saymayız, yine yap :D:D cinolara da dediğin gibi diyecek birşey yok zaten eheh

ibiş insan sana kısa yazı yok, uzun uzun oku, işin ne ya :D bak burdaki yazıları okuyarak Türkiye'deki günlük kelime okuma sayısını yükseltirsin belki :D şaka bir yana, gayet de düşük bir seviyedeyiz yani..

he bir de yandaki reklam değişmiş, Samsung olmuş.. vücutsuz iki el var ortada.. vücut olmadan el olur mu arkadaşım? hani bu ellerin vücudu diye sormazlar mı? sormazlarsa da ben sorarım, hiç sorun değil yani.. ayrıca Samsung'un logosundaki "A" harfinin neden ortasındaki çizgi yok? şekil mi yapıyorsunuz arkadaşım? çok pis döverim bak, terbiyeli olun, logonuzu düzeltin! tikiler ele geçirmiş galiba Samsung'u.. neyse, şimdi geyik havasına giremedim tam, olmadı bu paragraf istediğim gibi ama olsun, hiç yoktan iyidir :) ayrıca "hiç yoktan iyidir" de ilginç bir deyiş değil mi sayın seyirciler? herneyse, Özcan gider, sevgiler, saygılar :)
  • -5gap- • 7 Temmuz 2009 14:08 • #427814
    hani neRde ikinci eL rekLamda =D
    ben sadece bi eL göRüyorum.
    bende mi soRun =D
    Özcaaaaaaan.
    ama sLogan güzeL!
    düsLerine dokun!
    simdi face'e resimLeri atmaya basLıyorum.
    hadi gazamız mübaRek oLa =P
  • Shut Up • 8 Temmuz 2009 03:21 • #427817
    nasıl görmezsin ikinci eli Pınaaaar? bak bir tanesinin elinde çubuk var, diğeri de öyle kendi halinde duruyor işte :D sana reklamın yarısını mı vermişler anlamadım ki :D

he selamlar bu arada :D

resimleri attıysan ben göremedim onları :D bu arada çarşamba ve perşembe günleri burası çok sıcak olacakmış(mış).. lütfen olmasın.. birşeyler yapamaz mıyız olmaması için? şu an yeterince sıcak.. nerdeyse her mesajımda da yazıyorum bunu, iyice alışkanlık oldu (hatta her mesajımda yazıyorum diye başka bir mesajımda da yazmıştım diye hatırladım şu an.. onu bile tekrarlıyorum artık eheh) neyse efendim, sıcak olmasın işte, ana fikir budur..

son olarak şunu demek istiyorum; garaj alttan çıkan reklam almasın.. alttan çıkan reklam kadar uyuz birşey var mıdır (ohoo çok) yapmayın, etmeyin efendiler! garajı açınca sağdan soldan iyice reklam fışkırır oldu.. coştu, kendinden geçti garaj.. para kazanması lazım anlıyoruz da bu kadar büyük ve her yerden fırlayanlarından almasa nasıl olur? ne dersiniz? hoş olmaz mı? (bak şimdi de ben reklam yapıyorum cık cık.. neyse ki tarihi geçmiş reklam, artık o şirket yok eheh bildiğiniz üzere ismi değişti.. neyse, ben reklam tam olmasın diye ismini yazmadım şirketin, siz de anlamamış gibi davranın eheh) reklam reklam diyip dururken bir de uyuz olduğum başka bir reklam verilen yerden bahsetmek istiyorum izleyen paragrafta..

sinemalar.. eskiden sinemalara erken girince güzel güzel vizyona girmiş ya da girecek filmlerin fragmanlarını falan izlerdik.. şimdi sinemaya giriyorsun ve karşına televizyon izlemeyerek kaçtığını zannettiğin bir yığın reklam çıkıyor.. aslında bir çoğu televizyonda verilemediği için orda veriliyor.. rakı reklamları var mesela bol bol.. hayır, sinemaya girip alkolik olarak çıkmaktan korkuyorum arkadaşlar :D insan rakıdan başka birşey düşünemiyor bir süre.. neyse işte, bir şekilde bize bir sürü reklam izletiyorlar zorla ve bir milyonuncu reklam bitince lütfederek 1-2 film fragmanı koyuyorlar.. sinemadan tiksindirecekler beni.. ben sinemadan tiksinirsem kimse film izlemez, söyliyim :D burdan asla bu mesajı okumayacak olan yetkililere sesleniyorum; sinemada reklam vermeyin, sadece fragman koyun.. ağzınızı kırıcam bak! ehm.. sinirlendim bak.. neyse, derin nefesler alarak yazımı bitireyim en iyisi..

acısıyla, tatlısıyla bir mesajın daha sonuna geldik :D:D hadi görüşürüz sevgili koloni emektarları, değerli basın mensupları ve ürkek bakışlı ceylanlar :D:D (eneee uzun yazmışım ya meğersem eheh)
  • -5gap- • 8 Temmuz 2009 21:03 • #427819
    ikinci eLi göRemeden rekLamda gitmis zaten =D
    sagLık oLsun.
    aLttan rekLamı kınıyorum.
    bi de cem yıLmaz demisLer,cık cıkk!
    oLmadı simdik.
    face'e resimLeri asLında basta koydum ama verdigim rahatsızLıktan doLayı kaLdırdım sonRa da =)
    sanırım koymıcam.
    isteyenLere resimLeri ataRm=)
    ama yok üsenirim diyorsanız siz biLiin =P
    sinema demisken,bu aRaLar cok sinemaya gidiyorum =D
    ahha.. tabi ki kendi capımda.
    daha bi ay doLmadan 2 keRe sinemeya gittim.
    meLekLer ve seytanLar,buz devri*
    hatta kendimi aştım ve biRaz sonRa bi fiLm koyupta ben izLicem.
    aLacakaRanLık*
    kitabını okumusken,izLememek oLmaz.
    ..ki istanbuLda da haLiyeyLen bi fiLm izLemistik.
    seLvi boyLum aL yazmaLım*
    ooo.. ben neymisim yaa!
    resmen degisiyorum =P ahuah.
    ayRıca gittigim fiLmLerde de rekLam yapmadıLar =D
    zaten rekLam yapcak adam da yoktu =D
    Özcaaaaan,kitap naapıyoR_!?
    keyfi yeRinde mi =D auhauh.
    bugun quiz oLduk zate.
    hic biRsey yapamadım.
    zaten önemLi oLan da katıLmaktı.
    saygıLar =D
  • Shut Up • 9 Temmuz 2009 04:05 • #427823
    selamlar sevgili koloni insanları..

evet ya, reklam gitmiş hemen.. yine roko moko çıkmış cık cık.. roko alacağım varsa da almam artık, bence bu reklam ters tepki yapıyor :)

resimleri verdiğin rahatsızlıktan kaldırmışsın hmm.. neyse, konuşuruz bunu seninle eheh resimleri de alırım küçük beynim unutmazsa :)

sinemaya çok gidiyorsun demek.. sen! vay be :D ayrıca reklam koymayarak iyi yapmışlar orda.. burda hep oluyor valla, uyuz ediyor insanı.. bu cuma büyük ihtimalle Public Enemies'e (Halk Düşmanları diye türkçesini de yazayım eheh) gideceğim ben de.. yine reklamlar olur kesin.. ben de gelir kızarım burda tekrar :D ayrıca film kritiği de yaparım burda hemen :P

Pınaaaaar, kitap napsın işte, okunuyor eheh selam söyledi sana :D biraz (!) kalın olduğundan bitmesi de normalden uzun sürecek :) hatta bu yazıyı bitirdikten sonra okuyacağım kendisini biraz daha :D

quiz için de tebrik ediyorum seni.. zaten quiz quiz nereye kadar yani.. bir dahakine artık :)

bugün coşmak istemediğimden başka bir konuya girmeyerek burda bırakıyorum.. farkındaysan girdiğim konularda da coşmadım :) neyse, bir reveransla huzurlarınızdan ayrılıyorum :D