Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• -5gap- • 25 Temmuz 2009 05:18 • #428020
    geeeeencLik naaabeR_!? =D
    beni bu saatte buRda göRmeye aLısık degiLsiniz tabi =P
    ama napiiiim,uykum kactı =D
    benimLe birLikte tüm ev haLkınında uykusu kacmıs =D
    hepimiz zebani gibi ayaktayız =D ahauhau.
    böyLe biR seyde iLk kez oLuyor hee,gaRipsedim.
    Özcaaaaan,geL de sana bi hava atiiim,baaak bende bu saatte netteyim diye =D
    auhaha .
    cocuk musun Lem sen,akıLLı oL =P
    kaRnımda acıktı heeee.
    meLemen oLsa da yesek.
    üsüdüm de =D
    heRseyin soRun bea koLoni insanı =D
    haydeee hep beRaber kop kopp yapaLım =D
    bu saatte ancak bu pakLar bizi =P
    ooooyyy,bitse de gitseeek =P
  • Shut Up • 25 Temmuz 2009 06:23 • #428021
    selamlar sayın koloni..

yaşamaya çalışmaktayım ibiş efendi :)

Pınaaaaaaaar seni az farkla kaçırmışım ehehe zaten eğer mesaj atmasaydın bugün garaj aklıma bile gelmeyecekti büyük ihtimalle :D bugünleri de mi görecekti bu koloni ahah benden başka bu saatte ayakta olan ve hatta koloniye yazan bir insan daha çıktı, vay be :D bütün ev ahalisi olarak nasıl aynı anda uyku tutmamış sizi anlamadım ama eheh o da güzelmiş diyim :D he bir de soğuk diyen bir insansın sen, neden uyuyamıyorsun bakayım eheh şu sıralar uyuyamayanlar hep sıcaktan uyuyamıyor da :D yemek olayına da hiç girmiyorum, her saat aç olan insan :D

neyse efendim.. az önce Rock Laneti adlı kitabı bitirmiş bulunmaktayım ve burdan da herkese tavsiye ediyorum kendisini (kalın da değil bak eheh), alın, okuyun, okutun :) yalnız bulması biraz zor, onu da ekleyeyim :) he bir de yazarı Iain Banks :)

"neyse efendim.." kalıbını son paragrafa girdiğimi sandığımdan kullanmıştım ama siz sevgili koloni halkının gururuyla oynamış, kandırmış gibi oldum ve o paragraf son paragraf olamadı.. bu yüzden bütün koloni sakinlerinden özür diliyorum :D:D ama bu son paragraf bak.. işte bitiyor.. hadi görüşürüz.. bitti :)
  • -5gap- • 25 Temmuz 2009 23:51 • #428026
    kitap okuyamıyorum bu araLar,düsünceLere daLıp gidiyorum ya da uykuya daLıyorum =D
    kitap saRmadıgından da oLabiLir.
    kısa zaman icinde 4adet kitap bitiRince insan bunaLıyor tabi =P
    ama okumak güzeLdir =D
    kirLenmekte güzeL..
    omo vaR cünkü =D
    böyLeLikLe rekLamda yapmıs oLdum =D
    canım donduRma istedi hee =D
    ne pis bogazım =D auhaha.
    artık,saRkıLarda saRmıyor.
    böyLe oynak saRkıLar oLsun,kopiiim,cosiim istiyorum =D
    ahah.
    yakında kokos oLup cıkaRmısım bidee.
    =D =D
    neyse düsünmüyorum.
    buRda kesiyorum.
    Özcaaaaaaaaan,akıLLı oL,tahtına oynaRım gibi LafLar söyLemem,haddimi ve yeRimi biLirim =D
    saygıLar..
    "meLek mod:"
  • Shut Up • 26 Temmuz 2009 20:50 • #428032
    selamlar yine ey koloni insanları.. dün gece yazmayı unutmuşum, hazır evdeyken yazayım dedim şimdi :)

uykunun gelmesi yüksek ihtimal kitabın sıkıcı olmasındandır eheh bir de benim gibi kötü bir huya sahipsen, yani başladığın kitap çok kötü de olsa, kendini bitirmek zorundaymış gibi hissediyorsan durum daha da fena oluyor.. ki görünüşe bakılırsa sende de durum böyle :) reklam da iyi olmuş bu arada (yani senin yaptığın reklam, garajınki değil diycem ama şu an alttan fırlayan reklamı saymazsak sağ tarafta herhangi bir reklam yok eheh)

eğlenceli şarkı istiyorsun demek.. hemen link verelim ahah yalnız eğlenceli kavramımız farklı olabilir tabii ama olsun :D (hem sen eğlenceli de dememişsin aslında ama ben öyle düşündüğünü Pınarpatiyle anladım (diye de uydururum hemen eheh))
    http://www.youtube.com/watch?v=heVNnHVk_No
    aslında bir tane link verecektim ama bunun klibi de süper diye bunu da vereyim :D
    http://www.youtube.com/watch?v=A1dxEoRyKHI

Pınaaaaar tahtım yok ki benim ya :D ama olsa da melek moduna girip oynamayacağına memnun oldum tabii :P:D

neyse sevgili seyirciler, gece dönmek üzere gidiyorum ben eheh görüşürüz :)
  • -5gap- • 26 Temmuz 2009 23:11 • #428033
    ben bunun aLtında kaLır mıyım =D
    hemen Link veRiyorum.
    http://www.youtube.com/watch?v=2QEbbW731dQ
    bu'dur abi!
    =D
  • Shut Up • 27 Temmuz 2009 06:11 • #428038
    yorumsuz :D
  • -5gap- • 27 Temmuz 2009 12:22 • #428039
    auhauah.
    noLdu,rengin soLdu =P
    sanırım sana en kısa mesajını yazdıRmıs buLunmaktayım =P
    sagoLun,sagoLun..
    heRsey sizin icin =P
    =D
    noooLuyorsa artık..
    ehehe.
  • Shut Up • 28 Temmuz 2009 05:55 • #428047
    evet, yüksek ihtimalle en kısa mesajım olmuş gerçekten :D daha kısa yazmışsam bile çok uzun zamandır yazdığım en kısa mesaj deriz, yine bir şekilde alkış toplayabilirsin :D

bak bu da normalden kısa olucak şimdi.. hadi görüşürüz :)
  • -5gap- • 28 Temmuz 2009 15:09 • #428052
    format atıLdıktan sonra ki biLgisayarı sevmiyorum!
  • systematic_ • 28 Temmuz 2009 15:21 • #428054
    ben çok zseviyorum ya..inat değilmi :)