-
arkadaşım Arsen Lüpen'in eski yerini bile bulabileceğimi sanmıyorum şimdi gitsem..
o yüzden açık adres alayım,bildiğim yerlerden tarif et,tamam çok yer öğrenmiş olabilirim ama her yeri bilmemi de şimdilik beklemeyin :P
Evet,ben sizleri şaşırtmak için burdayım,gelir giderim.. Aldırış etmeyin..
Pınaaar,bıkmadın genç kızları kirli oyunlarına alet etmeye çiçeyimmm :S
Gazoz falan ısmarlama bana yea,dersen bi rakı sofrası kuralım,ona varım...
Bu gitmeler gitmek değil..
-
face te bi oyuna basLiim dedim.
can sıkıntısından.
faRm town.. ne oLdugunu anLamadım ki,oyun ingiLizce. ne biLiim ben =D
auhha .
ama sıcak bi oRtam =P =P
börtü böcek feLan.
-
kitabı bitirdim sonunda.
ve begenmedim!
beLki uzun süRede okudugum icindir,beLki ceviRinin kötüLügünden kaynakLanıyordur.
ama sonuc oLarak,begenmedim.
kitapta bi yerde *cangıLın ortasındayım* diyoRdu yaa =D auhauha.
yuuh dedim.
gerci bi doLu hata vaRdı ama neysee =P
böyLeLikLe sesin öLümcüL oLabiLdigini de ögrenmis buLundum.
teknikLer hoohh dedirticek sekiLdeydi ama..
yine de..kurtarmadı.
oLmadı.
hayaL kıRıkLıgı.
amma kötüLedim hee =D
ama bu adamın kitapLarı cok güzeL oLuyordu yaa =D
paRmak iziyLe oLan böLüm güzeLdi. teknoLoji,biLgi,biRikim.. hööhh.. acaba geRcekten böyLe biRsey yapıLabiLir mi =D
neyse,heRoes a saRcam simdikte =D
artık sıkıLana kadar =P
-
günaydın koloni insanları :)
şimdi Haliye kişisi, sana önce yeni yeri tarif edicem, sonra eski yeri.. ("eski yeri niye tarif ediyorsun lan?!" dediğini duyar gibiyim hehe anlarsın az sonra, sabırlı ol :D) aslında hemen söyleyecekmişim, parantez içine gerek yokmuş, şimdi farkettim, ehm, neyse.. yeni yerine dönüşte bir banka var ve ben Garanti Bankası diye hatırlıyorum ama emin olamadığımdan eski yeri tarif edicem ve böylece yeni yerin krokisini bulacaksın eski yerin kapısında :D ama önce eski yeri biraz daha ayrıntılı anlatmaya çalışayım.. şimdi İstiklal'de cami var ya, onu gördükten biraz sonra caminin değil, karşı tarafının (diğer bir şekilde anlatmak istersem meydandan Yüksek Kaldırım'a doğru giderken sol tarafta) 1-2 sokak ilerisinde kalıyor o banka (ki bence Garanti diye yinelemek istiyorum eheh) işte o sokaktan girince biraz ilerliyorsun, zaten kafanı azcık yukarı kaldırırsan tabelayı görürsün sol tarafta.. tabelayı gördüğün yere girip en tepeye çıkıyorsun, yeni yeri bulmuş oluyorsun ama şahsen ben sevmedim yeni yeri pek :) eski yer de caminin yanındaki sokağa girdiğinde.. o sokağa girince biraz ilerliyorsun yine ve bu sefer de sağ tarafta kafanı azcık yukarı kaldırınca hala tabelasının durduğunu görüyorsun.. kapısına bakıyorsun ki "taşındık" başlıklı bir kroki görüyorsun.. böylece yeni yerini düzgün anlatamadığımı düşünüyorsan ordan öğreniyorsun :) işte ben bu kadar kötü anlatırım bir adresi :D saygılar eheh
Pınaaaar, kitabı ben de çok beğenmediğimi söylemiş miydim :D ama öldürüş şeklini güzel bulmuş.. gerçi o da daha önce kullanılmıştı, çok orijinal değil ama olsun :D çevirmenin çevirisine diyecek birşey zaten bulamıyorum, "cangıl" da kendini bile aştığı andı :D nerde eski Grangé, peh :D
Heroes değişik bir dizi gerçekten ama o kadar değişik bir fikri daha sonra fazla sıradanlaştırıyorlar eheh ama olsun, yine de iyidir :P:D
evet efendim, geldik bu mesajın da sonuna.. hadi görüşürüz bir dahakine :)
-
ben anLamasamda beLki haLiye anLamıstır =D
benim anLamam tuhaf kacaRdı zaten =D
bugun suc ve cezayı okurken bi yer dikkatimi cekti..
*.. bütün öteki canLıLara kaRsı insanın tek üstünLügü yaLan söyLemek.. yaLan söyLeyerek gercege uLasırsın.. yaLan söyLüyorum,öyLeyse vaRım! ..
ama bıRaktım artık kitabı =D
cok ince yazıLarı.
oku oku bitmiyor.
fenaLık geLdi.
sıkıLdım.
uykuya daLıyorum her seferinde =D
gece,yemek yemek güzeL oLuyor..
aa.. dün gece sahuRda.. uykum yok.. tıkınıyorum..
Özcaaan,akLıma sen geLdin =D
acaba Özcaaan esniyoR muduR diye düsündüm =D auhuah.
neden biLmiyorum.
cok sacma faRkındayım ama,
Özcaaan,sen esniyebiLiyoR musun =D
-
Offffffffffffffffffff yarıldım lan,kızım bas git işin gücün yok muuuuuuu <<<<<<<<<<
esneyebiliyor muymuşşş,Özcan hakkatan esneyebiliyor musuuunn????? Aydınlat biziii :D:D:D:D
Salak demek istiyorum sana,pek sevgili koloni insanlarının da izniyle =D
Özcaaaaan tariften hiçbir bok anlamadım:D Aslında basit olması gereken tarifi fazla uzatarak kafa karıştırmışsın gibi geldi bana,bilemiyorum,olmadı bi gün birlikte gideriz hafız =/ :D
Yalan söyleyebiliyorum,öyleyse varım,öyleyse bana kızma Pınaaaaar :D Başkaları da kızmasın!*
-
selamlar sevgili koloni halkı :)
Pınaaaaar ahah esneyebiliyordum en son bıraktığımda :D hatta dur deniyim (deneme arası) evet, hala esneyebiliyorum :D bir de hani insanlar birini esnerken görüp de esnerler ya.. heh, o bende daha bir değişik işliyor.. şöyle ki; şimdi ben esneyen insanı görünce esnemeyi bırak, esnemek lafını kullanınca bile esneyebiliyorum :D çok esneyen bir insanım yani :D aydınlandınız mı Pınaaar ve Haliyeee kişileri? :D sanırım gizem çözüldü eheh
ayrıca Haliyeee, çok süper anlatmıştım lan :D bence gelmiş geçmiş en süper adres tarifiydi be :D neyse artık, olmazsa ben seni götürüp "aha burda" diye gösteririm :D "aha"yı da özellikle kullanmak istiyorum, çok içimden geldi :D
Pınaaaaar, yazıları çok ince diye kitap okumamak değişik birşey tabii (bu arada hala esnemeye devam ediyorum, yapmasaydın keşke bunu eheh kaşınmak dedikçe kaşınan bir insanım ben, esnemek diyince de esniycem tabii :D) Suç ve Ceza'yı ben de hala okumadım ya, çok ayıp bize Pınaaaar :D aslında şu sıra doğru düzgün kitap okumuyorum, çok gezmeye başladım yine, ondan galiba.. gece de film izliyorum, sonra oyun oynuyorum (ya bir oyuna takıldım ki sormayın gitsin a dostlar :D:D) işte öyle yani..
neyse, bugün daha fazla yazmamaya karar verdim.. gidiyorum eheh hadi görüşürüz bakalım :)
-
Özcaaaan çok merak ettim,esnerken kaşınabiliyor musun? Ya da kaşınırken esneyebiliyor musun sen??? Eminim Pınar benden önce sorardı erken gelmiş olsaydı,onun yerine sorayım dedim:D
-
auhauha.
Özcaaaaaaan.
hatırLadım.. kasıntı muhabbeti de oLmustu bi aRa koLonide =D
kuLagım kasındı bu sıRada bak =D
yasasın Özcaaan esniyoRrr =D =D =D
HaLiyee,öpüyorum seni buRaLardan =D
zorLaaa =D
"ahaa,buRaa" deRken bende oLmak istiyoRum =D
o anı öLümsüzLestiRmek istiyoRum.
off,,abim bi paRfüm sıktı.. igReeenc..
kuscam =S =S
neyse ki gitti,hıh! hayıR,bi gün eLimde kaLcak,ondan koRkuyorum =P
suc ve ceza güzeL degiL zatii,okuma bosveR =P
haLiyee,sen okumusmuydun onu =D
sen ki sana bi aRa veRmistim gibi geLiyoR,kitabı =D
aa,,ne oyunuuu =D
ben de zaman geciRmek istiyoRum =D
ahuah.
Özcaaan,cok fonksiyonLu bence onu da yapabiLir =D
hem esneR,hem kasınıR,hem de yazabiLir =D
oo daha neLer neLer yapaRda,tüm özeLLikLerini buRdan saymak istemiyoRum =P
ahuah.
-
selamlar koloni halkı..
çok fena başım ağrıyor.. patlamaya hazır bir beyine sahibim şu an.. ama yine de burdayım, hep sizler için :D yalnız cidden çok fena ağrıyor ya, bunu yazıp yatıcam :/
Haliyeee, sırf kanıt olsun diye okurken denedim sayende.. evet, yapabiliyorum.. hatta esnerken kaşınmanın yanı sıra birşeyler de okuyabiliyormuşum.. daha fazlasını da yapabilirim bence hehe Pınaaaaar, çok fonksiyonluyum doğru :D yalnız iyi gaz vermişsin orda ahah hatta sırf sen dedin diye esneyip kaşınırken yazmaya da çalıştım.. tek elim kalıyor doğal olarak yazmak için ve biraz zorlasa da başarılı oldum yani :D sırf senin yüzünü kara çıkartmamak için :D:D
Pınaaaar bu esneyiş senin için geliyor :D göremiyorsun ama esniyorum eheh "aha burda" derken de gel tabii, çok tarihi bir an olacak o :D parfüm kokusunun her türlüsünü pek sevdiğimi söyleyemiycem diye de eklemek istiyorum..
Suç ve Ceza'yı ısrarla okumak istiyorum ben yine de ama "bir gün" demek istiyorum izninizle :D
oyun ne oyunu, Prince Of Persia.. (The Sands Of Time ve Warrior Within (hatta bir üçüncüsü de çıktı da onu bilmiyorum ben eheh) şeklinde bir seri oluyor kendisi) ordan oraya atlayıp duran bir oyun kahramanına sahip eheh çok garip bulmacaları falan var.. he ayrıca arada fantastik yaratıklar falan çıkıyor, onları da kılıcımla kesiyorum bir güzel :D öyle de bir oyun işte eheh zevklidir ama yani :D
neyse efendim, baş ağrımı da alıp yatağıma gidiyorum şimdi.. sizinle tanışmak bir zevkti ahah nedense böyle bir film repliği geldi aklıma, yazdım gitti.. baş ağrısı neler getiriyor aklıma ya :D oraya bağlıyım hemen.. he bir de teorim vardı ama şimdi yazamıycam, onu da bir dahakine (hafızam izin verirse) yazarım.. sevgiler ve saygılar.. :)