Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• -5gap- • 29 Ağustos 2009 14:50 • #428358
    Özcaaaaaaan.
    sabah sabah noLmus hacı sana yaa =D
    söyLeyecek sey buLamıyorum,cümLeLere dökemiyoRum..
    kocum benim beaa =P ehehe.
    anaa,yeRde paRa var.
    ama 10kuRus..
    off su yeni paRaLarı da haLa ögRenemedim hee..ne gerek vaRdı ki degistiRdiLer. aLısmısız abi.. biz TüRk vatandası oLarak nasıL aLıskanLıkLarımızdan vazgeceRiz.
    sanki üLkede baska soRun yok,gittiLer sıfırLarı attıLar yaa.
    ne güzeL paraLarımız vaR.
    ne diye özenti oLuyoRsak,hıh!
    eheh.. tRibim kime biLmiyorum =P
    neyse..
    haLiyeee, üsenmedim,gittim böRek taRifi yazdım,mesajLa,ama iLetiLmedi.
    kısmet artık.
    vaRosLardan geLen kücük haLiyee.. auhauhauh.
    yoRum yapıp yapmama aRasında cok pis kaLdım.
    ama dayanamıyorum.
    biLe biLe öLüme atıyoRum kendimi =P
    haLiyeee,seni öyLe hayaL ettim.
    yoo yoo,hayıR,dısa vuRamıcam. ahuauh =D =D
    Özcaaan,asLında bu mesajın heR seyi iceRiyor.
    itiRaf kösen var,sosyaL mesajın vaR,ukaLıktan hiic bahsetmiyorum =P
    o kısmı okuRken,hööhh.. neRden hatırLamıs adamın ismini de yazmıs diye gecmedi degiL.
    ayRıca faRkettim ki,sen aRastırma yapmaya da üsenmiyorsun =D
    bunLar git gide aRtıyor,faRkediyorum =P
    uykum geLdi bak gene,esniyorum.
    cok süküR,Özcan'da esneyebiLiyor =D hauah.
    heRoes un 1.sezonunu bitirdim,2ye basLamak geLmedi icimden nedense =D
    zaten 11böLüm mü neymis.
    Özcaaaan,mesajın sükRan kısmı..
    daha önce de buna benzeR bi espRi mi desem,oLay mı desem biLemedim yasandıgı icin aRamızda bu sefer sana tepki veRemicem,kusRuma bakma =P
    yaşasın bilinçli iğrençlik :D

ehehe.. bence bu artık yeni sLogan oLmaLı.
    evet,bunu hak ediyor =P
    (ki bu kelimeyi sizin de fark ettiğiniz gibi (çok afedersiniz) mabadımdan uydurdum, hayırlı olsun)

=D mabad.
    yorumsuz =P
    gitmem geRekiyor.
    temizLik yapmam Lazım.
    evet,evet.
    beni aLan yasadı =P
    yok oLdum =P
  • disprosyum_08 • 29 Ağustos 2009 15:51 • #428360
    Abi hepinizi birden asıcam kesicem bişeyler yapıcam sonunda :Z
    Kıza diyorum ki; 'İçimdeki ateşle oynamaktan yandı içim..'
    Bana verdiği cevap; 'İtfaiye çağırayım mı hacı?!'
    Şimdi ben ölmiyim de kim ölsün? Pınaaaaar :D
    Edebiyatı parçalaya parçalaya lime lime etmişim,kızda tepkilere bak..
    Ey ahali! Nasıl katil olunmaz sorarım sizlere? Eller vicdanlara konup cevap verilsin (Pınar sen sus,sende yok:D )
    Özcaaaaaan Uykusuz'un özel sayısıı mııı? lan ben şuraya gelince dünyayı unutuyorum evden çıkmadığım için,gitti benim arşiv:S Geçen haftaki Uykusuzla Penguen'i alamadım,hatta nerdeyse bu haftakileri de kaçırıyormuşum.. Gerçi daha almadım hala kaçırabilirim yani =S
    Neyse gidem ben..

Küçük Haliye mevzusuuunu unutmadım canlarımmmmm=) Onu msn'den halledicem,etraf kan gölü olmasın,garaj'da bulunan cesetlerden olmayın=)
    Hala sizin kadar iğrenç değilim,bakmayın öyle :Z

• -5gap- • 29 Ağustos 2009 23:07 • #428362
    aRamızdaki sevgiye bak..
    payLasıma bak.
    anLayısa bak.
    insan sevdigini yeRden yeRe vuRur diye bosuna demiyorLar.
    msn'de oLsan da sana sevgi gösteRisinde buLunsam =D =D
    bu sevgi bosa gitmemeLi,degerLendiriLmeLi =D
    yoo yoo,bagRına basmaLsın beni =D
  • Shut Up • 30 Ağustos 2009 05:44 • #428364
    şimdi dün çok uzun yazdığımdan bugün kısa yazıcam.. (umarım başarabilirim :D)

Pınaaaar, sabah sabah değil, bana her zaman oluyor birşeyler :D araştırma yapmaya da arada üşeniyorum, arada üşenmiyorum.. işte o anki ruh halim diyim :D he ayrıca mesajımın herşeyi içerdiğini söyleyerek verdiğin gaz da gözümden kaçmadı.. "senin yazdığın mesajların yanında lafı mı olur" diyerek geri dönüyorum sana :D

Heroes hakkında bu sefer birşeye demiycem, zaten hep aynı şeyi söylüyorum :D izlersin bir gün 2. sezonunu da diyim sadece.. :)

Pınaaaar temizliği de sen seviyorsun galiba.. daha doğrusu temizliği demiyim, sonuçta kimse pisliği sevmez herhalde eheh temizlik yapmayı seviyorsun galiba.. ben de burdan bu sonucu çıkardım :D (ya da çıkarıyor gibi yaptım.. ne yaptığımı ben de bilmiyorum ki.. yaşlılık işte)

Haliyeee, asmakla, kesmekle olmuyor bu işler.. bence Pınar çok güzel cevaplamış :D yürü be Pınar, kim tutar seni :D (he ayrıca bunu elimi vicdanıma koyarak söyledim sırf sen istedin diye, ona göre :D)

Uykusuz'un özel sayısı nerde olursan ol unutulmamalı (peh, halbuki sıradan bir sayıdan 24 sayfa olması ve iki yeni yazar-çizer eklenmesi haricinde hiç farkı yok ama ben yine de çok güzel birşey kaçırıyormuşsun gibi yapmak istiyorum Haliyeee :D)

ayrıca küçük Haliye gibi konuşuyorsan bizim ne suçumuz var ya :D arabesk filmlerden fırlamış gibisin eheh ve ayrıca en az bizim kadar iğrençsin, itiraf et :D (tamam, beni geçmek zor ama yaklaşıyorsun arada :D)

Pınaaaar, seni çok sevdiğine ben de şahidim :D seviyor ama söyleyemiyor işte eheh bu yüzden çok asabi oluyor, sinirleniyor falan :D hatta arabesk filminden fırlama sebebi de bu olabilir bak ahah Haliyeeee bunu da itiraf et :D:D

evet, (sözde) kısa yazımı burda bitiriyorum.. ama ben birşey anlatmayıp sadece cevap-yorum yapmaya çalıştım.. bundan kısasını da yazamam, bana yakışmaz bir kere eheh (Pınaaar verdiğin gaz ortaya çıktı az önce, fark ettin dimi :D) hadi görüşürüz insan kişileri :)
  • -5gap- • 30 Ağustos 2009 18:37 • #428371
    mesajımın herşeyi içerdiğini söyleyerek verdiğin gaz da gözümden kaçmadı..

artık gazLasamıyoruz.
    böyLe kücük kücük haLLedeLim,eksikLigini hissetmeyeLim dedim.
    senin yazdığın mesajların yanında lafı mı olur"

oLur,oLur.. yabancı degiLsin sen =P
    Pınaaaar temizliği de sen seviyorsun galiba..

bu konuya acıkLık getirmek istiyorum.
    normaLde benim gözüm göRmüyor maLum uzagı. gözLük kuLLanıyorum. kuLLanıyorum diyorum ama,zor kaLdıgım zamanLarda =D simdi diceksiniz ki bunun temizLikLe ne aLakası vaR. anLatıyorum,aceLe yok.
    bu araLar dwd izLedigimden,tv ye uzak oLdugumdan gözLük kuLLanıyorum,cünkü yazıLarı okuyamıyorum net.
    odamda izLerken de gözLük takmaya basLadım,fazLasıyLa.
    gözLük takınca da neRde ne vaR göRüyorum. bkn:dün yeRde göRdügüm paRa =D
    yeRde kagıt,toz,ve benzeRi seyLeri göRdügümde akLım takıLıyor.
    akLım takıLınca da Rahat ediyorum. gidip aLmaya da üseniyorum.
    o yüzden hiic otuRmadan temizLigi kompLe yapıyorum ki sonRa da Rahat edebiLiyim =D
    bu da öyLe dandik bi duRum iste =D neysee.
    temizLik imandan geLip deyip bagLıyorum.
    temizLik yapaLım,temiz oLaLım diye sosyaL mesajımı da veRmek istiyorum müsadenizLe =P
    anLatırken teRLedim bea =D
    Haliyeee, asmakla, kesmekle olmuyor bu işler.. bence Pınar çok güzel cevaplamış :D

o'da ögRencek,bizimLe birLikte,ögretcez biz ona.. büyücek oda.
    ben yaptım mı güzeL yaparım ayRıca 8)
    yürü be Pınar, kim tutar seni :D

gazımı aLdım,emin adımLarLa iLerLiyorum =D
    (he ayrıca bunu elimi vicdanıma koyarak söyledim sırf sen istedin diye, ona göre :D)

haLİye buRda kendi kasında bence =D ahua.
    Özcaaan,sakın eLini vicdanından cekmeyi unutma emi =D
    kaLma öyLe. düsünmeLiyim seni =D
    ayrıca en az bizim kadar iğrençsin, itiraf et :D

biz biLiyoruz da,sen faRkında mısın onu ögRenmek istiyoruz =P
    Pınaaaar, seni çok sevdiğine ben de şahidim :D seviyor ama söyleyemiyor işte eheh bu yüzden çok asabi oluyor, sinirleniyor falan :D hatta arabesk filminden fırlama sebebi de bu olabilir bak ahah Haliyeeee bunu da itiraf et :D:D

auhauahuah.
    bu oLayı da cözmüs buLunduk böyLece.
    Özcaaan,seni canii gönüLden defaLarca kutLuyorum =D =D
    bundan kısasını da yazamam, bana yakışmaz bir kere eheh

heLaL bea..
    yüRü bea..
    asLnaım beaa.
    =D =D =D

bana gene biRseyLer oLdu.
    gene kendimi sakatLadım.
    ama nasıL yaptım biLmiyorum.
    kaLktıgımdan beRi bacagımda bi agRı var,kas agRısı gibi.
    öLücem gaLiba.
    =P
    hadi kınaLar dagıtıLsn =P eheh.
  • Shut Up • 31 Ağustos 2009 06:13 • #428373
    alıntılara alıntılarla karşılık vermek istiyorum :)

artık gazLasamıyoruz.

evet ya, arayı açtık Pınaaaar :)

oLur,oLur.. yabancı degiLsin sen =P

aslında ne yönden baktığına göre değişir :D

gözLük takınca da neRde ne vaR göRüyorum. bkn:dün yeRde göRdügüm paRa =D

:D:D gözlük takınca yeni bir boyuta geçmiş gibi oluyorsun galiba Pınaaar :D takar takmaz bir sürü farklı macera yaşıyorsun baksana eheh ayrıca gözlük-temizlik ilişkisi ayrıca güzelmiş, terlemene değmiş :D

ben yaptım mı güzeL yaparım ayRıca 8)

bunun üstüne birşey diyemem zaten :D

Özcaaan,sakın eLini vicdanından cekmeyi unutma emi =D
    kaLma öyLe. düsünmeLiyim seni =D

çekeyim bence de ya.. dünden beri aşırı duyarlı olmaya başladım zaten el vicdana gidince :D ayrıca vicdan çok ilginç bir kelime değil mi? bana mı öyle geliyor? şöyle bir dışınızdan vicdan diyin, anlayacaksınız beni (bence) :D

biz biLiyoruz da,sen faRkında mısın onu ögRenmek istiyoruz =P

burdaki sen, bensem eğer, evet, farkındayım :P:D yalnız Haliye çok pis dövebilir bizi, dikkat :D

auhauahuah.
    bu oLayı da cözmüs buLunduk böyLece.

eheh rica ederim ya, ne demek :D siz bana bütün gizemli olayları getirin, çözerim ben.. gizemli olaylar itinayla çözülür.. gizem avcısı olsam ben.. evet.. kendime meslek buldum bak :D (gaza gelmede son nokta :D)

heLaL bea..
    yüRü bea..
    asLnaım beaa.
    =D =D =D

kükreyerek gezicem birazdan Pınaaaar :D aslan diyince aklıma geldi, King Kong izledim ben bugün.. sevgili Peter Jackson abi yönetmiş filmi (ki Yüzüklerin Efendisi serisi, Heavenly Creatures ve Braindead gibi filmlerin de yönetmenidir, fazladan bilgi vereyim dedim nedense.. ben hep yapıyorum bunu ya, neden acaba :/) bununla ilgili birşey anlatmak istiyorum hemen.. geçenlerde babam, büyükbabam ve ben oturuyoruz.. (üç nesil bir arada eheh) babama dedim ki; "King Kong'u izledin mi?" o da "sen daha dünyada yokken izlemiştim" şeklinde karşılık verdi.. bunu duyan büyükbabam da babama "ben de daha sen dünyada yokken izlemiştim" dedi.. yazarak anlatınca pek komik gelmeyen böyle birşey yaşadım ben :) ne King Kongsever aileymiş biz ya :D he ayrıca işin ilginç tarafı film 3 kere çekilmiş; biri 1933, diğeri 1976 ve sonuncusu (ki benim izlediğim o) 2005 yapımı.. büyükbabam 1933'tekini, babam 1976'dakini ve ben de 2005'tekini izledim :D üç ayrı nesil için 3 ayrı King Kong yapılmış ve biz de 3 ayrı nesil olarak bunları izlemişiz :D yok yok, kastım komikliğini gösterebilmek için ama yazınca komik olmuyormuş :D

bana gene biRseyLer oLdu.
    gene kendimi sakatLadım.
    ama nasıL yaptım biLmiyorum.
    kaLktıgımdan beRi bacagımda bi agRı var,kas agRısı gibi.
    öLücem gaLiba.
    =P
    hadi kınaLar dagıtıLsn =P eheh.

tebrik ediyorum öncelikle.. ölmezsin ama merak etme :) benim de 2 gündür boynum ağrıyor, tutulmuş kendisi.. herhalde yamuk yattım (yamuk yatmak :D) kendini sakatlaman benim yüzümden olmuş olabilir, üzgünüm :D biliyorsun ki birşey olunca karşılıklı yapıyoruz, bu da ondan olabilir, önce bana olmuş galiba :D başka bir sakatlık, hastalık yaşamamaya dikkat et :D

neyse, bugünlük de bu kadar saçmalamak kafi.. hadi eyvallah :)
  • -5gap- • 31 Ağustos 2009 20:45 • #428386
    King Kong muhabbeti güzeLmis hee =D
    ne kopuLmustur o dakikaLar.
    ama itiRaf ediyorum,3nesiL izLemis oLsa da,ben izLemedim =D
    sasıRmamıssınızdıR zaten =D ehhe.
    bugun cok is yaptım,haLa yapmam geReken seyLer vaR.
    acayip yoRgunum.
    ütü yapcam simdide =D
    Özcaaan,böRek+kek istiyoRsan kos geL =P ehehe.
    haLiye de yapmıs zaten böRek =D
    mesajına aLıntıLar daha sonRa yapıcam,unutmazam insaLLah.
    haydeee,kactım.
  • disprosyum_08 • 1 Eylül 2009 04:46 • #428390
    Haaa yabtım çogzel oldu,bitti bile,yetmedi kimseye. Hızlarını alamayıp parmaklarını yemelerine zor mani oldum :/
    Emmooğluu(ferdi babanın emmoğlu'sundan özenerek), nirdesin la? Sırf yazı için bekledim saatlerce ama dayanamıcam daha fazla,gidip uyuyorum. Bana ithaf etmeyi unutma diye geldim,yazdım, gidiyorum.
  • disprosyum_08 • 1 Eylül 2009 05:04 • #428391

canii ne lan?! katil misin sen?
    Ondan sonra bana gelirsiniz,yok efenim sen psikopat ruhlusun,katilsin vs. vs.
    kız bas bas bağırıyo içinizdeki katil benim diye..
    can-ı o bi kerem,hıh! (niye triplere girdiysem şimdi :| )

büyükbabam 1933'tekini,

büyükbaba ne lan???*** Dede desene şuna,te allaaaaaam.. gavur icatları çıkarıyosunuz her gün başıma başka başka =/
    tdk kesildin gece gece sen de başımıza he,bi defol git artık!
    sana mı sorucam lan manyak!
    Upuzunnnn mesajlarınızı kelime kelime okudum ve yaptığım yorumlara bakın hof.

Özcan,gülme !!!
  • disprosyum_08 • 1 Eylül 2009 05:28 • #428392
    Bi yerde bi yanlış yaptım,ters giden bişeyler var diye eski mesajlara okumaya başladım 3 temmuz'a kadar gelebildim.. Ve sorunu kendimde buldum efenim..

lan kendinize gelin ! kısa yazıp durmayın,bu kadar kısa yazacaksanız hiç yazmayın lan bu ne böyle :S
    nerde o eskiiii günleeeeer :D

Heh şimdi bu mesajı zihninizden siliyosunuz ve ikinci bi mesaja kadar kısa yazıyosunuz!
    Okumak istemiyorum,zorlanıyorum bu aralar ama siz yazınca okumadan geçemiyorum :S
    Takıntılıyım sanırım bu konuda.... Nolur yazmayın lan bu kadar uzun.
    Çok sıkıldım zaten,kimse yok,nerdesiniz olm? Uyuyo musunuz yoksa bu saatte :// ://