Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• Shut Up • 1 Eylül 2009 07:06 • #428393
    ehm, naber koloni insanları :)

az önce True Blood'ın çıkan son bölümünü izlediğim için ben gayet iyiyim :) bu bölümün içinden Evan Rachel Wood çıktı lan resmen :D vampir kraliçesi yapmışlar kendisini eheh gönlümüzün kraliçesi o be :D coştum mu nedir :D ayrıca bölüm sonunda da Screamin' Jay Hawkins - Frenzy çaldı, şaka gibi lan :D neyse..

Pınaaaaar, King Kong'u izleyemedim diye üzülme hiç.. film 3 saat olduğundan sen izleyememişsindir diye izledim ben senin yerine, Pınarpatiyle gönderdim sana :D patilerini (mesajlarını yani :D) kontrol et :D kek+börek olayındaysa kınıyorum seni.. bugün kimle konuşsam börek yemiş, ne bu böyle ya :D ayıp değil mi, bana da getirsenize :D ayrıca bu hamaratlık nedir böyle Pınaaaar, hayırdır :D

Haliyeeee, Pınar'ın cani olduğunu zaten biliyoruz ya eheh o itiraf etti, işkence ortağı falan olduk biz :D ama sen itiraf etmiyorsun, o yüzden ayıpladık seni :D

büyükbaba ne lan???*** Dede desene şuna,te allaaaaaam.. gavur icatları çıkarıyosunuz her gün başıma başka başka =/

büyük babayı birleşik yazdığımdan yanlış olmuş ama kelime olarak yanlış değil.. babanın babası= büyük baba, annenin babası= dede.. ayrıca sorarım sana gavur diye tanımladığın insanlar türkçe mi konuşuyor da büyük baba diyor sevgili Haliye kişisi? gavur icadı olması imkansız birşeyden bahsettiğinin farkındasın dimi :) kesinlikle türkçe bir kelime kullandım, hiçbir yanlışım olmadığını böylece belirtmiş olayım.. tdk'ya sor istersen :)

Özcan,gülme !!!

sen arabeskleştikçe gülmeden duramıyorum lan :D resmen müslüm dinliyorsun, sonra gülme diyorsun :D hem de tekrar tekrar.. tekrar söylüyorum; Allah akıl fikir versin :D

şimdi bu mesajı zihninizden siliyosunuz ve ikinci bi mesaja kadar kısa yazıyosunuz!
    Okumak istemiyorum,zorlanıyorum bu aralar ama siz yazınca okumadan geçemiyorum :S
    Takıntılıyım sanırım bu konuda.... Nolur yazmayın lan bu kadar uzun.
    Çok sıkıldım zaten,kimse yok,nerdesiniz olm? Uyuyo musunuz yoksa bu saatte :// ://

bir kere söyledin, geri alamazsın, geçmiş olsun.. baştan düşünecektin söylediklerinin sonucunu :D

Srf yazı için bekledim saatlerce ama dayanamıcam daha fazla,gidip uyuyorum. Bana ithaf etmeyi unutma diye geldim,yazdım, gidiyorum.

herhalde mesajı buraya kadar okuyunca ithaf edilecek birşey yazamadığımı fark etmişsindir :D bir an gaza gelip öyle dedim ama ne yazıcam ki lan :D yine de yazılanları sana ithaf edeyim de sözümü tutmuş olayım dimi küçük Haliyeee :D

Pınaaaaar, bu Haliye var ya, resmen müslüm dinliyordu.. tekrar belirtmek istedim :D tekrar tekrar dinledi.. evet.. çok kötü durumda :D

şimdi ben gidip uyusam güzel olacak galiba.. sevgiler, saygılar :)

not: (utanarak da olsa) bu mesaj Haliye'ye ithaf edilmiştir :D
  • disprosyum_08 • 1 Eylül 2009 19:18 • #428394
    mıtsızım diyorum,dıygısalım diyorum,beni yıpratıyosunuz yapmayın böyle AAAAA!
    niye bu kadar üstüme geliyosunuz ha? tamam sevmeyebilirsiniz beni de,bunu şu an belli etmeyin bare! ölürsem sevinicez mi lan? doğru söyleyin,bilem dostumu,düşmanımı huh!
  • -5gap- • 1 Eylül 2009 22:33 • #428395
    :D:D gözlük takınca yeni bir boyuta geçmiş gibi oluyorsun galiba Pınaaar :D takar takmaz bir sürü farklı macera yaşıyorsun baksana eheh ayrıca gözlük-temizlik ilişkisi ayrıca güzelmiş, terlemene değmiş :D

aysegüL seRisi gibi benimde seRİm cıkmaLı.
    pınaR gözLükLü,pınaR temizLikte,pınaR tıkınıyor,pınaR hamaRat mod*
    auhauha.
    aysegüL'ü ezeR geceRim =D
    gizem avcısı olsam ben.. evet.. kendime meslek buldum bak :D

hacı,ben de komisyon istiyoRum =P
    kendini sakatlaman benim yüzümden olmuş olabilir, üzgünüm :D

baakk,nasıL da akLıma geLmedi.
    bundan sonRa hapsuRsam,sana geLcem gene naptın diye =P auhau.
    canii ne lan?! katil misin sen?

hıı,katiLim bebeem,zoRuna mı gitti =P
    dayanamıcam daha fazla,gidip uyuyorum.

bi uyuyamamıssın sanıRIm mesaj saatLerine baktıgımzda =P
    ben senin yerine, Pınarpatiyle gönderdim sana :D

bende bi yeRden tanıdık geLiyor diyoRdum,simdi anLasıLdı =P
    ayrıca bu hamaratlık nedir böyle Pınaaaar, hayırdır :D

kocaya kaccam,simdiden hazırLık yapıyorum =Pahuahu.
    Pınaaaaar, bu Haliye var ya, resmen müslüm dinliyordu.. tekrar belirtmek istedim :D tekrar tekrar dinledi.. evet.. çok kötü durumda :D

onu ben aLLaha havaLe ettim.
    kendine bıRaktım =P
    yoksa,beni de deLirtcek =P
    mıtsızım diyorum,dıygısalım diyorum,beni yıpratıyosunuz yapmayın böyle AAAAA!
    niye bu kadar üstüme geliyosunuz ha? tamam sevmeyebilirsiniz beni de,bunu şu an belli etmeyin bare! ölürsem sevinicez mi lan? doğru söyleyin,bilem dostumu,düşmanımı huh!

Özcaaaaaaaaan,tut beni!
    dövcem =P

*hasretLer,ayrıLıkLa basLar..

• Shut Up • 2 Eylül 2009 06:47 • #428396
    merhaba insanlar..

ölürsem sevinicez mi lan?

bu soru nasıl bir sorudur Haliyeeee :D hani sevinicek olsak bile sen nasıl bize katılacaksın eheh olayın içinde sevinmek olunca katılmak istiyorsun hemen dimi :D

aysegüL seRisi gibi benimde seRİm cıkmaLı.
    pınaR gözLükLü,pınaR temizLikte,pınaR tıkınıyor,pınaR hamaRat mod*
    auhauha.
    aysegüL'ü ezeR geceRim =D

bir de Pınar ingilizce öğreniyor olsun :D

hacı,ben de komisyon istiyoRum =P

ehm, öhm.. naber :D

bundan sonRa hapsuRsam,sana geLcem gene naptın diye =P auhau.

ahah o kadar da değil ya :D hem benim yüzümden sana olduğu gibi, senin yüzünden de bana oluyor.. ben de gelirim o zaman :D

kocaya kaccam,simdiden hazırLık yapıyorum =Pahuahu.

ahaha :D:D Pınaaaaar, yalnız sorsaydın hangi şekilde kaçıracağını da ona göre pratik yapsaydın.. belki eski usul takılıp atla falan kaçırmaya kalkar, e o zaman ata binmeyi öğrenmen gerek diiimi diiimi :D

Özcaaaaaaaaan,tut beni!
    dövcem =P

gelen, giden vurmuş Pınaaaar, bir de sen vurma :D

belim ağrıdı benim.. gideyim de yatayım.. hmm.. belki biraz daha otururum, neyse.. hadi görüşürüz sevgili koloni :)
  • -5gap- • 2 Eylül 2009 14:56 • #428399
    yaa,daLcam biRazdan pc'ye.
    acımıcam.
    gündüz nete giRmiyor yaa.
    yani aRa aRa giRiyor. giRiyor,kopuyoR.
    googLe acıLıyor,geRisi geLmiyor =D
    simdi buRda nasıL oLuyoRsun diceksiniz,o da mucize =P
    bknz:net yok =D
    ahaha :D:D Pınaaaaar, yalnız sorsaydın hangi şekilde kaçıracağını da ona göre pratik yapsaydın.. belki eski usul takılıp atla falan kaçırmaya kalkar, e o zaman ata binmeyi öğrenmen gerek diiimi diiimi :D

ahua. atLa geLmis oLursa,beyaz atLı pRensim mi oLcak simdikk =P neeyy.. gözLerim doLdu bak =P tek hayaLim buydu =P =P
    tabi atLa geLcekse,at beyaz oLmaLı.
    yoksa vaLLaha da kaccam,ahanda yazdım buRaya =P eheh.
    gelen, giden vurmuş Pınaaaar, bir de sen vurma :D

yokk yokk,,ben haLiyeme nasıL vuRabiLirim kiii.
    cıkk..
    vuRmam..
    severim.
    =D =D
    hadi sevgi yumagı oLaLım =P hehe..
  • Shut Up • 3 Eylül 2009 06:59 • #428404
    hayıııııııııııııııııııır!!! dalma pc'ye.. eheh ya da vur ağzına ağzına, vazgeçtim, korumuyorum :D bir an koruyasım gelmişti, geçti şimdi :) selamlar bu arada, naber :)

ama nete girmemesi bilgisayar yüzünden değil, telekom yüzündendir büyük ihtimalle ya.. canı sıkılınca hatları kesebilen bir internet sağlayıcımız olduğundan bunlar normal şeyler :)

he bu arada bütün beyaz atları geçen San Marino prensi almış, yani beyaz at bulması zor ya.. beyaz araba falan bulsun, daha bir modern olsun işte en iyisi :D hem seni de yormamış olur at binmeyi öğrenmekle :D

Haliye'ye vurmamalı bence de işte.. tamam, uzlaştık bu konuda demek ki :D yalnız sevgi yumağı olmak sağlığa zararlıymış diye duydum.. doğru mudur Prof. Dr. Pınar hanım :D öf, uykum var galiba.. evet evet, öyle olmalı.. hadi görüşürüz :)
  • -5gap- • 3 Eylül 2009 12:27 • #428410
    hayıııııııııııııııııııır!!!

bu ne siddet,bu ne ceLaL =D
    tamam,vuRmuyorum,vaLLahi bak,seviyoRum =P eheh.
    sıRf,sen üzüLme diye =P

babamLa bi anLasma yaptık =/
    adam benim istedikLerimin nerdeyse hepsini yapıyoR.
    onunda benden bi seyLer isteyesi tuttu.
    artık,tam anLamıyLa aRaba kuLLanmasını ögRencekmisim.
    pınaR seRisine yeni bi böLüm daha ekLeniyoR.
    pınaR aRaba süRüyor*
    haydiii,ugurLu oLsun =D
    kazasız,beLasız insaLLah =P
    ama iLk hedefim,aysegüL'ü ezmekk =D eheheh.
    telekom yüzündendir büyük ihtimalle

hızımı aLamıcam,teLekom'a daLcam =P
    bütün beyaz atları geçen San Marino prensi almış

demekki benim pRensim o oLcak.
    auhauahuahau =P =P =P
    doğru mudur Prof. Dr. Pınar hanım :D

biR biLim kadını oLaraktana bunu denemek istiyoRum haLiyenin üstünde =P

mesajı yoLLıcagıma yanLısLıkLa yandaki yoRumsuz bıRaktıgımız rekLamın üstüne tıkLamısım. uyku sersemLigi de vaR tabi yerde..
    sayfa kaLpLi maLpLiydi =D ama aLLahtan sayfa döndü,kaydı,acıLmadı. =D

kısmet anacım,kısmet.
    öyLe iste..
  • disprosyum_08 • 3 Eylül 2009 13:35 • #428411

abi şimdi naptım ben ya,geliyorum sessiz sessiz okuyup gidiyorum,bulaşmayın daha fazla diye,yok anacım rahat edemiyosunuz benle uğraşmadan :üğ

Haliye'ye vurmamalı bence de işte..

yokk yokk,,ben haLiyeme nasıL vuRabiLirim kiii.
    cıkk..
    vuRmam..
    severim.
    =D =D

hııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı.
    bitti.
  • Shut Up • 4 Eylül 2009 07:10 • #428420
    bu ne siddet,bu ne ceLaL =D
    tamam,vuRmuyorum,vaLLahi bak,seviyoRum =P eheh.
    sıRf,sen üzüLme diye =P

yok, ben bilgisayarınla senin arana giremem.. seversin de, döversin de :D:D

artık,tam anLamıyLa aRaba kuLLanmasını ögRencekmisim.
    pınaR seRisine yeni bi böLüm daha ekLeniyoR.
    pınaR aRaba süRüyor*

o biraz seri dışı olacak gibi geldi bana.. çünkü burdan bakınca çocukların okuyabilecekleri birşey olmaktan çok, japonların korku filmlerine benzeyecek gibi geldi bana :D bknz:
    ama iLk hedefim,aysegüL'ü ezmekk =D eheheh.

hızımı aLamıcam,teLekom'a daLcam =P

yardım lazım olursa çağır çekinmeden :D

demekki benim pRensim o oLcak.
    auhauahuahau =P =P =P

eheh küçük, pembe panjurlu bir ev yerine, küçük ve pembe panjurlu bir ülkeniz olmuş olur o zaman :D yalnız bu düğüne gelirim ben :D hiçbir düğüne gitmek istemeyen ben, buna gitmeye talibim arkadaşlar :D

aşırı sevgiden öldürme kızı :D

sayfa kaLpLi maLpLiydi =D ama aLLahtan sayfa döndü,kaydı,acıLmadı. =D

Allah korumuş :D

abi şimdi naptım ben ya,geliyorum sessiz sessiz okuyup gidiyorum,bulaşmayın daha fazla diye,yok anacım rahat edemiyosunuz benle uğraşmadan :üğ

şimdi Haliyecim, sessiz okuma bir kere, sesli oku da okuman gelişsin diiimi :D ayrıca aklına takılan yerleri falan da sor.. ilk kırmızı kurdeleyi sana vericez (nasıl geldim ben buraya ya, başka birşey diyecektim.. neyse, oluyor arada böyle)

işte sonra adam giderken bir bakmış yolda bir tane inek var.. demiş bu niye çıktı yoluma, kesmiş, pişirmiş ve yemiş.. sonra yoluna devam etmiş.. bir süre gittikten sonra karşısına hipopotam çıkmış.. adam yine bu niye çıktı yoluma demek suretiyle hipopotam kardeşimizi kesmiş, pişirmiş ve yemiş.. evet, yemiş.. hipopotam yenir mi ki diyen arkadaşlar için olayı açıklamak istiyorum.. şimdi japonlar "denizden babam çıksa yerim" diyorlar ya (lan aslında hiçbir japondan duymadım böyle birşey, biz Türkler olarak diyoruz bence eheh, neyse) işte bu adam da yoluma ne çıksa yerim diyen bir arkadaşmış, ondan yemiş hipopotam kardeşimizi.. neyse efendim, sonra yine yoluna devam etmiş ve karşısına kaplan çıkmış.. burda hikayemiz sona eriyor.. malumunuz adam kişisi kaplanı yemeyi bırakın, bu niye çıktı yoluma şeklinde serzenişte bile bulunmaya fırsat bulamamış.. kaplan hayvanı, adam kişisini yemiş.. heh demek ki neymiş, yutamayacağın lokmayı ısırmayacaksın.. evet, bence de alakasız.. zaten bu paragraf toptan alakasız.. öf, çok saçmaladım yeter.. hadi gittim ben, görüşürüz :)
  • -5gap- • 4 Eylül 2009 11:50 • #428421
    yaa,aLayına isyan uLeynn!
    bi ayda,3keRe ucuk cıkaRmı kaRdesim yaa.
    bknz:cıkıyor!
    yok iLLa ascam,iLLa kescem.
    ben diyoRum ki hayıR düzgün masum bi insan oLcam.
    ama yok.. izin veRmiyorLar ki.
    geLde yeme.
    adam kisisinin heR göRdügünü yemesinden esinLendim bende ucugu yemek istiyoRum =P ehehe.
    ıyy,,tamam igRencLesmeyeLim =D
    büyük baLık,kücük baLıgı yutaR demek istiyoRum buRdan asLanın midesinde oLan adam kisisine =D
    ohh iyi oLmus.. sen öyLe heR önüne geLeni mide yapaRsan.. seninde yeRin oRası oLur,hıh!
    cok sinirLendim =P
    yok anacım rahat edemiyosunuz benle uğraşmadan

yokkk bebeeem,sevgiden hepsi,sevgideeen! =D
    eheh küçük, pembe panjurlu bir ev yerine, küçük ve pembe panjurlu bir ülkeniz olmuş olur o zaman :D yalnız bu düğüne gelirim ben :D hiçbir düğüne gitmek istemeyen ben, buna gitmeye talibim arkadaşlar :D

aman aLLahım ne siRin..
    pembe panjurLu bi üLke.
    ayy hemen gidip evLencem (!) ahuah =D
    Özcaaan,tüm dügünLerime bekLerim =D
    bu nasıL bi Lafsa uhaua =D
    birLikte haLay cekeLim..hobaa =D
    bi daha mı geLcez ki dünyaya sankim.
    tamam hadi haLiyeyi de ortamıza aLırız =D
    ama ona cifte teLLi oynatak =D
    nasıL fikiR_!? bence süper.
    şimdi Haliyecim, sessiz okuma bir kere, sesli oku da okuman gelişsin diiimi :D ayrıca aklına takılan yerleri falan da sor.. ilk kırmızı kurdeleyi sana vericez (nasıl geldim ben buraya ya, başka birşey diyecektim.. neyse, oluyor arada böyle)

yaa baakk,nasıL düsünüyoRuz haLiyeyi ama geL göR ki kıymetimizi biLen yok.
    haLaa yaRanamıyoruz.
    yok sevmiyoR musunuz beni,yok öLürsem agLar mısınız,güLer misinz.
    öLdüResiye seviyoRuz kızııım,ne diyoRsun sen =P
    buRdan da cekineRekte oLsa azıcık,netime küfRediyoRum!
    saygıLar.
    =D