büyükbaba ne lan???*** Dede desene şuna,te allaaaaaam.. gavur icatları çıkarıyosunuz her gün başıma başka başka =/
Özcan,gülme !!!
şimdi bu mesajı zihninizden siliyosunuz ve ikinci bi mesaja kadar kısa yazıyosunuz!
Okumak istemiyorum,zorlanıyorum bu aralar ama siz yazınca okumadan geçemiyorum :S
Takıntılıyım sanırım bu konuda.... Nolur yazmayın lan bu kadar uzun.
Çok sıkıldım zaten,kimse yok,nerdesiniz olm? Uyuyo musunuz yoksa bu saatte :// ://
Srf yazı için bekledim saatlerce ama dayanamıcam daha fazla,gidip uyuyorum. Bana ithaf etmeyi unutma diye geldim,yazdım, gidiyorum.
:D:D gözlük takınca yeni bir boyuta geçmiş gibi oluyorsun galiba Pınaaar :D takar takmaz bir sürü farklı macera yaşıyorsun baksana eheh ayrıca gözlük-temizlik ilişkisi ayrıca güzelmiş, terlemene değmiş :D
gizem avcısı olsam ben.. evet.. kendime meslek buldum bak :D
kendini sakatlaman benim yüzümden olmuş olabilir, üzgünüm :D
canii ne lan?! katil misin sen?
dayanamıcam daha fazla,gidip uyuyorum.
ben senin yerine, Pınarpatiyle gönderdim sana :D
ayrıca bu hamaratlık nedir böyle Pınaaaar, hayırdır :D
Pınaaaaar, bu Haliye var ya, resmen müslüm dinliyordu.. tekrar belirtmek istedim :D tekrar tekrar dinledi.. evet.. çok kötü durumda :D
mıtsızım diyorum,dıygısalım diyorum,beni yıpratıyosunuz yapmayın böyle AAAAA!
niye bu kadar üstüme geliyosunuz ha? tamam sevmeyebilirsiniz beni de,bunu şu an belli etmeyin bare! ölürsem sevinicez mi lan? doğru söyleyin,bilem dostumu,düşmanımı huh!
ölürsem sevinicez mi lan?
aysegüL seRisi gibi benimde seRİm cıkmaLı.
pınaR gözLükLü,pınaR temizLikte,pınaR tıkınıyor,pınaR hamaRat mod*
auhauha.
aysegüL'ü ezeR geceRim =D
hacı,ben de komisyon istiyoRum =P
bundan sonRa hapsuRsam,sana geLcem gene naptın diye =P auhau.
kocaya kaccam,simdiden hazırLık yapıyorum =Pahuahu.
Özcaaaaaaaaan,tut beni!
dövcem =P
ahaha :D:D Pınaaaaar, yalnız sorsaydın hangi şekilde kaçıracağını da ona göre pratik yapsaydın.. belki eski usul takılıp atla falan kaçırmaya kalkar, e o zaman ata binmeyi öğrenmen gerek diiimi diiimi :D
gelen, giden vurmuş Pınaaaar, bir de sen vurma :D
hayıııııııııııııııııııır!!!
telekom yüzündendir büyük ihtimalle
bütün beyaz atları geçen San Marino prensi almış
doğru mudur Prof. Dr. Pınar hanım :D
biR biLim kadını oLaraktana bunu denemek istiyoRum haLiyenin üstünde =P
Haliye'ye vurmamalı bence de işte..
yokk yokk,,ben haLiyeme nasıL vuRabiLirim kiii.
cıkk..
vuRmam..
severim.
=D =D
bu ne siddet,bu ne ceLaL =D
tamam,vuRmuyorum,vaLLahi bak,seviyoRum =P eheh.
sıRf,sen üzüLme diye =P
artık,tam anLamıyLa aRaba kuLLanmasını ögRencekmisim.
pınaR seRisine yeni bi böLüm daha ekLeniyoR.
pınaR aRaba süRüyor*
ama iLk hedefim,aysegüL'ü ezmekk =D eheheh.
hızımı aLamıcam,teLekom'a daLcam =P
demekki benim pRensim o oLcak.
auhauahuahau =P =P =P
biR biLim kadını oLaraktana bunu denemek istiyoRum haLiyenin üstünde =P
sayfa kaLpLi maLpLiydi =D ama aLLahtan sayfa döndü,kaydı,acıLmadı. =D
abi şimdi naptım ben ya,geliyorum sessiz sessiz okuyup gidiyorum,bulaşmayın daha fazla diye,yok anacım rahat edemiyosunuz benle uğraşmadan :üğ
yok anacım rahat edemiyosunuz benle uğraşmadan
eheh küçük, pembe panjurlu bir ev yerine, küçük ve pembe panjurlu bir ülkeniz olmuş olur o zaman :D yalnız bu düğüne gelirim ben :D hiçbir düğüne gitmek istemeyen ben, buna gitmeye talibim arkadaşlar :D
şimdi Haliyecim, sessiz okuma bir kere, sesli oku da okuman gelişsin diiimi :D ayrıca aklına takılan yerleri falan da sor.. ilk kırmızı kurdeleyi sana vericez (nasıl geldim ben buraya ya, başka birşey diyecektim.. neyse, oluyor arada böyle)