-
aslında çok yazmamışız da alıntılar yüzünden çok uzun görünüyorlar hehe bir de bunun yanında uzun da yazsaymışız zaten sayfanın altına inemezdik herhalde :)
Suç ve Ceza hala başlamam için bekliyor beni.. ben bir türlü okumaya başlayamadım kendisini ama bir gün olacak, ben de okuyacağım :)
bu arada dünya klasiklerinin çizgi romanlarını yapıyorlar.. muhtemelen duymuşsunuzdur ama ben yine de söyliyim dedim eheh ben ilk olarak Suç ve Ceza'nın çizgi roman yapılacağını duymuştum (ki muhtemelen yapılmıştır, takip etmedim) ama Türkiye'de ilk çıkan Macbeth oldu.. NTV Yayınları çıkarmış onu da.. değişik bir çalışma gibi görünüyordu :)
dondurma sevilmez mi ya eheh kısaca cevaplamış oldum soruyu :) peki sen adama nasıl rezil oldun? ben onu merak ettim asıl eheh ama herşeyi yazıp onu yazmamışsın :D çok ayıp çok :D
hayal kurmak.. hmm.. tamam "hayal kurulacak" diye meşhur listemize ekledim ben şimdi :D yaparız onu da, nolcak :D
bu aralar gecem-gündüzüm birbirine karıştı.. ne uyuduğum zaman, ne uyandığım zaman belli oluyor ki bu da hiç hoş değil.. resmen dengem bozuldu.. aslında uyuduğum zamanlar yine belli biraz.. yani 4-6 arası saatlerde uyuyorum genelde ama gün içinde uyukladığım oluyor artık eheh çünkü yatış saatlerim böyle olsa da kalktığım saatler 9-13 arası gibi oldukça uzun bir zaman diliminde olduğu için uykusuz kalabiliyorum.. herneyse, tam olarak ne yaşadığımı da anlatamadım ama sonuç olarak demek istediğim şey dengemin bozulması ve uykusuz kalmamdı, gerisini unutun gitsin :D
şu anda da uykum var aslında ama hemen yatmayı düşünmüyorum.. işin kötüsü yarın kaçta kalkacağımdan emin değilim ama erken kaldırılıcam galiba.. hadi bakalım..
herneyse, yeterli bu kadar yazmak, gidiyorum ben :) gülüşürüz
-
cok gece kaLdım yav bugun =P
nedense hep bi üsengecLik.. hep bi tembeLLik.
nete giRmeye üsendim.
bi keRe giRdim ama onda da net gitti gene,bu araLar cok soRunLu,ugRasamam senLe dedim ve gittim =D
bugun bi de yemek yemeyi unutmusum yav,kahvaLtıyLa duRuyorum,ama kaRnım acıkmadı haLa nedense..
bi de bugun cok üsüdüm.
sanıRım öLümüm yakLasıyor =P ehehe.
töbe töbe,neyse =D
neyse,bugunLuk bu kadar.
-
selamlar..
kısa yazıyorum..
görüşürüz :)
-
koLoni'ye basLadım.
saygıLar.
=D
-
hehe aferin sana :) dediğin gibi uzun sürmemiş başlaman :)
yalnız okudukça fark edeceksin ki çeviren arkadaş bir acayip çevirmiş kitabı.. "ok"i bile çevirmemiş yani eheh tamam yazmak yerine neden türkçeye "ok" diye geçirdiğini anlamış değilim.. ayrıca "çek etmek" gibi ilginç bir deyim yapmış ki tebrik ediyorum, ancak bu kadar kötü çevrilebilirmiş :) başka şeyler de vardı ama şimdi unuttum.. ayrıca Grangé kişisi yoğurtu ve tavlayı ermenilerin icadı sanmış ki bu da ayrı bir ilginçlik.. çünkü tavla İran icadı ve yoğurt da Orta Asya Türkler'inin bulduğu bir yiyecek.. bunu ben bile bilirken Grangé'ın böyle bir hata yapması çok ilginç.. gerçi sonradan arkadaştan öğrendiğim kadarıyla bir kitabında da (hangi kitabı unuttum, benim okumadığım bir kitabı işte eheh) Boğaz Köprüsü'nün direklerinin altında koyunların falan otladığını yazmış.. yok artık diyorum eheh bir kitabında da 12 eylül hakkında yanlış bilgiler vermiş yine.. neyse, sonuçta yine de güzel kitaplar yazıyor (her ne kadar verdiği bilgiler sürekli yanlış çıksa da) ben yoğunluktan okumaya çok fırsat bulamıyorum, daha ancak yarısını geçtim.. normalde çoktaaaan bitirmiş olmalıydım :)
şu sıralar insanları da anlayamaz oldum.. benden bile saçma konuşmaya başladı bir çoğu.. (ki beni tanıyan herkes bunun ne kadar zor olduğunu bilir dimi eheh) herneyse, hep onlar beni kendi halime bırakıyordu saçmalayayım diye, şimdi de ben onları bırakıyorum kendi hallerine.. dönüşümlü oldu :)
herneyse ya, daha fazla yazmamaya karar verdim bugünlük.. görüşürüz :)
-
off,üsüdümmm.
Özcaaaan,senden de bi sinir sezdim sankim =P
kitap okumaktan da sıkıLdım.
degisikLik Lazım.
bi an önce 2ay gecsin ve okuL acıLsın.
yoksa,ben ben oLamıcam =P
seRdaaaaaaarrrrrrrrrrrr. (ortac oLanı,yanLıs anLasıLma oLmasın =D )
bebegim oLdun daha iLk günden.
auhauh =D
tamam,yeter,kes =P
-
üşüme artık, yeter eheh bu sıcakta sen üşüyorum dedikçe ben daha da yanıyorum sıcaktan :)
kitap okumaktan ne kadar çabuk sıkıldın Pınaaaar :D ama tabii sıkılmak iyi birşeydir diyerekten ne dediğimi bilmez bir şekilde bu konuyu geçiyorum :)
ben bitirdim ama kitabı, söyledim gerçi zaten sana ama neyse eheh yalnız çevirmen çok ilginç bir insanmış diye tekrar belirtesim geldi :)
bir an önce okul açılırsa, bir an önce okul kapansın diyeceğin için bir an önce bu tutumdan vazgeçmeni salık veriyorum Pınaaar :D
mesajının son kısmınıysa tabii ki yorumsuz bırakıyorum :)
ne kadar kısa kısa yazdım değil mi sayın seyirciler? değişik oldu böyle, evet..
ekleyecek birşey gelmiyor şimdi aklıma, o yüzden gidiyorum.. sert kalın, taviz vermeyin :)
-
yorgunum..
bi süRe ortaLarda oLmıcam.
2 gün kadaR sanıRsam =D
özLeyin beni =P
heehe..
kacamak yapmaya gidiyorum =P
Özcaaan,kapıLarı kitLemeyi unutma bak =P
basıbos kaLır,hıRsız dayanır.
istemeyiz yani =P
bakk,her türLü koLoniyi düsünüyorum.
ayRıca,dün koLoni'yi bitiRdigini söyLediginde kafam yeRimde oLsaydı,ki degiLdi biLiyoRsun,kıyameti kopaRırdım =P
o yüzden sansLıymıssın.
bitiRdigini söyLemicektin amaa =P
-mıs gibi yapmaLısın =P
evet,ceviRmene de buRdan saygıLar.
bazı cümLeLeri anLamak icin tekRar tekRar okuyorum.
iLk ok'u ceviRmemesinde sasıRmıstım,ama aLıstım =P
2-3 keRe daha rastLayınca...
daha fazLa yoRum yapamıcam =P
haydeee,göRüsürük.
-
kolonide kaçak var, eyvah :) kaç bakalım, döndüğünde koloniyi alıp başka yere taşımış olucam, bakalım bulabilecek misin :P
kapıları kilitlerim şimdi çıkarken.. zaten sen ve benden başka kimse uğramıyor çok uzun zamandır eheh birşey olmaz ama yine de kilitleyelim tabii :D
he kitabı bitirdiğim zaman söylemeyeceğimi unutmuşum ben işte, hafıza durumumu biliyorsun Pınaaar :D ama üzülme, yakında kitabı okuduğumu da unuturum, mutlu mesut yaşarız eheh
neyse, ben de şimdi bu gidişe çok üzüldüğüm için daha fazla yazamıycam :D:D bak gözlerim doldu Pınaaaaar :D hadi görüşürüz bakalım :)
-
dayanamadım hasrete,kostum geLdim gene =P
gözLerin yanıyor,yorgunum.
ama yine de buRdayım =D
ne kadaR duyguLu bi an =P
Özcaaan,üzüLmene gönLüm eL veRmedi =P
geLir geLmez face'te temizLik yapıyorum,yoRucu =P