-
ahah.
benzetmeyi cok sevdim! =D
cukk otuRmus =P
sınavLarım kötü gecerse,gecmis oLur.
anLadın sen =P =P
icini yeRim! =D
kıpıRtına guRban! =P
sana kıRo bi söz söyLiiim baRe.
cok icimden geLdi =D
bekLenen gün geLcekse,cekiLecek acı kutsaLdır.
ya da onun gibi biRsey =D
-
bi sus lan:D
Özcaann sana söyleyeceklerimi aynen yerine getir! :D
Garaj'ı kapa..
Facebook'u aç..
Dur Garaj'ı kapama,talimatları okuyamazsın sonra,tamam kuvvetli bi hafızan var senin de benim gibi ama olsun=D
Facebook'a geri dön,ordan arama butonuna Pınar'ı yaz,sayfasını bul,benim ona yazdığım en son duvar yazısını oku,altlarda seni de ilgilendiren bi kısım var,orayı bul.. haah tamammmm,işte bu kadar=D
kolay olacak demiştim:D
Hayır efenim manyak değilim:D
Okuyunca da yorum yap,okuduğunu bilelim:D
-
selamlar dünyalılar..
gecenin bir körü (aslında sabah oldu ya, neyse) olduğuna göre benim gelip birşeyler yazma saatim de gelmiştir diyerek girdim garajın kapılarından içeri.. (Garaj Bekçisi'ne sesleniyorum; garaja kapı yapılsın.. hiç olmadı ben koloniye kapı yapayım, o da bir çözüm gibi görünüyor hehe)
Pınaaaar, başını çarptın diye gülmüş müyüm ben? yapmamışımdır öyle birşey.. bak, ne kadar masum duruyorum burda :D ayrıca sınava bağlayarak kötü geçmesi ihtimalinde bahaneni de bulmayı başardığın için tebrik ediyorum eheh
ayrıca Haliyeee, gerçekten iyi benzetme olmuş.. hayatımda kediye benzeyeceğim tek an da budur herhalde (büyük konuşmayayım falan diye geyiğe bağlasam mı ki :P) ayrıca ne vedasıymış, anlamadım ben o kısmı.. şifreli konuşmayın lan :D
he bir de ünlemli talimat kısmını nedense Bond gibi sorgusuzca yerine getirdim eheh (parantez içi itirafı; aslında Bond benzetmesi yerine baştan Charlie'nin meleğiymiş gibi yazdım.. sonra dedim ki piiii naptın Özcan, o ne pis benzetme oldu öyle diyip sildim ve 007 oldum eheh) hafızamın kuvvetli olduğu kısmı okurken bir mavi ekran uyarısı aldım aslında (bknz; Windows 95-98 falan hehe hatta XP'de de oluyor dimi ya? öyle gibi hatırladım ama.. bu arada hafıza konusuna da cuk oturdu bu durum haha neyse, çıkayım parantezden) sonra resetledim beynimi de kendime zor geldim.. yorumu da yaptım sonra işte.. evet, bitti..
bu arada Samsung reklamı da geri gelmiş, hayırlı olsun.. he bu hayırlı olsunu da bu sabah garip bir şekilde işittim (okudum aslında) bir arkadaşım saat 10'da mesaj atmış "uyan" diye.. tabii ki ben (kendim) saat 8 civarı uyumuş olmamdan mütevellit o saatte mesajın sesiyle uyanmam imkansıza yakın birşey :) neyse efendim işte uyandığımda mesaj attım yeni uyandığımı anlatan (devrik oldu cümle (ki bunu anlattığım cümle de devrik oldu)) karşılık olarak "hayırlı olsun" diye mesaj geldi.. şimdi ben bunu niye anlattım hiç bilmiyorum.. bittikten sonra sordum kendi kendime ama yanıtını alamadım.. o kadar uğraşıp yazdığım için de silmiyorum eheh mesajların uzun olmasını isteyen birileri (!) vardı, uzamış oldu işte eheh
şimdi dün söylediğim konuya girecektim ama an itibariyle yeterince uzun bir mesaj yazdığımı anladığım için yine girmiyorum.. belki bir gün girerim.. artık kim ölür, kim kalır bilemem o zamana :D yalnız böyle erteledikçe çok önemli birşey söyleyecekmişim gibi olmuyordur inşallah (gerçi hiçkimse benim çok önemli birşey söylememi beklemiyordur ama bir anlık boşluğunuza gelir de düşünürsünüz diye hatırlatayım dedim, daha doğrusu şöyle bir silkinip kendinize gelmenizi sağlayayım dedim.. çok uzun parantez olmuş yine, kapatıyorum (aha bununla ilgili de birşey yazabilirdim ama yazmıycam hehe))
hadi görüşürüz diye bu son paragrafı uzatmadan bitiriyorum.. her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa :D
-
sırf amme hizmeti için geri döndüm :D
pek sevgili kolonidaşlarım (tdk'yı arayıp bu kelimeyi haber vereyim de devam edeyim yazmaya) facebook'taki yorumda ve toplaşma gününde de söylediğim o şarkıyı hatırlayamadığı için özellikle Haliye kişisine ama aslında bütün kolonidaşlarıma bir nostalji rüzgarı olarak gönderiyorum; burdan (resmen TRT'yle anlaşmaya gidicem artık) ......... bu noktalı yerlerde grup ve şarkının adı yazacaktı ama açtığınızda ismini göreceğiniz grubun son kelimesini dejenere türkçe olarak görüp kabul etmiyor sevgili garaj efendi.. dejenere konuşmam ben garaj efendi, yanlış kişiyle uğraşıyorsun.. grubun ismi öyle ya.. piii hiç dinlemiyor bile.. ehm susayım, işte link;
http://www.youtube.com/watch?v=7LUm-E4GPU8
Not: klip eski olduğu kadar komik de eheh
-
ahaha.
ben bu saRkıyı biLmistiiiiim =D
repertuarım bu kadaR geLismis iste =P
gunaydın..
-hayırLı oLsun-
=D =D
sabahın köRünde gene buRdayım_!?
sizce neden_!?
tabi ki taRif bakıyorum.
döneRim gene size.
pai =D
-
bi sürü şey yazmak istiyorum ama vaktim yok şu an:D
birazdan güzel bir buluşma olacak ehuehuhe:D:D
kısaca Özcan vedalar doğru değil diyorum, şifreli bir konuşma yok ;)
-
ahaha.
yaLan!
sifRenin aLaası vaR! =P =P
-
selamlar koloni insanları.. naber?
Pınaaaar.. evet ya, sen bildin bu şarkıyı.. tebrik etmiştim o zaman dimi :) etmediysem söyle de şimdi edeyim :) he bir de o baktığın tariflerden ortaya karışık birşeyler yaparsın artık bize de :D:D
Haliyeeee, eminim yoktur şifre falan hehe neyse :)
hmm bugün ne oldu kayda değer diye düşünüyorum ama birşey olmadı.. en azından anlatacak birşey olmadı, yoksa tabii birşeyler oldu yani hehe (iyice salaklaştım ya)
ya bir de yazdıklarımı okuyorum bazen siz cevap yazdığınızda falan yani.. çünkü unutuyorum ne yazdığımı :D okurken farkediyorum sürekli ne kadar çok smiley veya hehe, haha türevi şeyler kullandığımı ve acayip yapmacıkmış gibi geliyor.. ayrıca o kadar çok kullanıyorum ki, gülünecek birşey olmasa da kullanmışım yahu.. (bak yine yahu dedim uzun süre sonra) şimdi bu yazdıklarımdan sonra daha az kullanacağımı da sanmıyorum ama öyle aklıma gelince yazayım dedim.. bu da böyle bir paragraf oldu.. afiyet olsun..
neyse ya, saçma sapan şeyler geliyor aklıma sürekli.. onun için daha fazla yazmamaya karar verdim.. (sanki diğer yazdıklarım çok normal şeylermiş gibi bir de bu açıklamayı yapıyorum, tebrikler ben) hadi görüşürüz bakalım..
-
acayip acım!
okuLdan geLdim,yetmedi sınavdan geLdim =D
yemegi bekLiyorummm =/
bu gece aLemLere akıyoruz.
auhauha.
=D =D
sizi de bekLeriz efenim.
daha hazırLancam.
ama ac ayı oynamaz kii =D
sınavımda idaRe ederdi.
daha iyi oLabiLirdi =D
sonRacıgıma..
zaman gecsin..
ya da gecmesin yaa,duRsun.
evet gitme zamanım =D
-
selamlar yine..
ilginçtir ki birkaç dakikadır birşey gelmiyor aklıma yazmak için.. sadece ilk baştaki iki kelimeyi yazıp baktım kaldım sayfaya.. demek ki yazacak birşey yok.. e o zaman gideyim.. hadi görüşürüz..
Not: Edgar Allan Poe'ya sevgiler, saygılar.. bitirdim :)