Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• -5gap- • 28 Haziran 2009 14:33 • #427716
    kalın salıncakla :)

bi saLıncagımız biLem yok ki,saLıncakLa kaLaLım..
    saLLanmak vaRdı simdi =P
    geRci yakın zaman da saLıncaga binmistim =D
    tahtaravaLLiye de binmistim.
    adı böyLemiydi yav bunun,hatırLamadm =D
    of,uykum var.
    Özcaaan,sinek teoRin icin tesekkürLerimi sunuyorum.
    simdi de diyorum ki iki eLLe iki sinek öLdüRebiLiyorsam,tek eLLe kac tane öLdüRebiLirim =D
    of,hic keyfim yok =P
    suRaya adam gibi rekLam koysunLar,adamı hasta etmesinLer deR Raconumu da keseRim!
    ve öldüre­cek zamanın var bugün...

bunaLım mı yapsam ne =/
  • disprosyum_08 • 28 Haziran 2009 21:33 • #427725
    ne tesadüftür ki sensin yine tüm titreyişlerimin sebebi...[/b]
  • -5gap- • 28 Haziran 2009 23:13 • #427726
    bizim koLoninin yazıLarı niye kaLın,yani koyu siyah,yani daha fazLa acıkLayamıcam siz anLayın.
    normaL degiL bu yazı tipi =P
    ve diger koLonide yok
    noooooLuyor =P
    yoksa yoksa..
    hayıR hayıRrr.
    tamam özeL ve seciLmis insanLarız ama bunu basına maLzeme yapmamaLıyız =D
    ehehe..
    saygıLar.
  • Shut Up • 29 Haziran 2009 04:51 • #427729
    selamlar sevgili koloni üyeleri, değerli basın mensupları ve sevgili arkadaşlar.. naber ya :D

bizim koLoninin yazıLarı niye kaLın,yani koyu siyah

kedidir kedi :D

şimdi salıncak olayına değinirsek, salıncak dediğin 4 direk arası, bir de direk altı olmak üzere toplam 5 direk ve iki kalın zincirle üst direğe bağlanmış bir adet oturaktan (eheh oturak) oluşan garip bir bileşimdir.. neden tanımlama girişiminde bulunduğumuysa hiç bilmiyorum.. demek ki hayat garip birşey, vapurlar falan.. (bunu da yaptım ya, kesin içim geçmiş benim hehe) bu anlamsız paragrafı bitirmem gerekirse (ki sanırım gerekiyor) eskiden salıncak mı varmış?

ehm.. üstteki sevimsiz paragrafı geçtiğimize göre yola devam edebiliriz.. Pınaaaaar sinek teorisi için yıllarca düşündüm (her ne kadar sen dün yazsan da eheh ama bak şöyle düşün, benim DeLorean'ım var (bknz: DeLorean ve hatta bknz:Back To The Future (efendime söyliyim Geleceğe Dönüş)) (hatta neden bu kadar kastıysam, Geleceğe Dönüş'teki arabadan var bende (anaa parantezler karıştı hep eheh takip edebilen varsa devam etsin hehe)) ve o pek sevgili DeLorean'ımla geleceğe gidip senin bu yazıyı yazacağını gördüm, sonra 1 yıl geri gittim ve düşünmeye başladım.. heh oldu galiba) ve işte yıllarca düşünmemin meyvesini de dün topladım ve mesajını cevapladım.. bir yıllık emeğime değmiş ki beğenmişsin :D oh be, bu paragraf da bitti :D

Haliyeee, titretme etrafı çocuğum, ayıp :)

neyse ya, ben çok coştum bu yazıda, daha fazla da coşardım da yazdıklarımı az sonra ben de anlayamayacak duruma gelebilirim diye korktuğumdan mesajı burda bırakmaya ve kendimi daha faideli (bknz: faide, ya da bakmayınız ya, fayda işte, sanki bilmiyorsunuz eheh) işlere adamaya karar verdim.. cümlem de çok kısa olmuş bu arada eheh hadi görüşürüz pek sevgili arkadaşlar :)
  • -5gap- • 29 Haziran 2009 13:15 • #427733
    kedidir kedi :D

auhauha.
    manyaak! =D =D =D
    Özcaaaaaaan,bu araLar beni cok güLdüRüyoRsun =D
    ama tabi bu iyi biRsey =D
    sevdim bu duRumu =D

hiiiiiiiiiiiic,üsenmemissin ve saLıncagı taRif etmissin bize,önce tesekkürLerimi sunuyorum,cünkü hayatımda bana saLıncagı anLatan,taRif eden,gözLerimi kapadıgımda haRbiden 5diRegi mi vaR Lem bu seyin diye düsündüRen oLmamıstı =D böyLeLikLe düsünmeye ittin beni =D
    ittin..itmek.. push*muydu ingiLizcesi =D uahuaha .
    ben biLmem,ben cahiLim =D
    aa bizim ingiLizce deRsLerimiz vaRdı Özcaaan =D
    congRatuLantions*
    bu muydu,böyLe biR sey miydi =D

net gitmis hic faRkında degiLim ama ben haLa yazıyorum =D
    eLbet geLir,geLdiginde de yoLLarım artık =P
    bakın nasıL biR bagLıLıktıR ki bu net yokken biLem yazıyorum koLoniye =D
    sahipsiz bıRakmamm! =P

geLecege dönüs kısmına hic giRmiyorum.. acaba giRsem mi diye düsündüm ama sonRa faRkına vaRdım ki,giRersem kayboLurum =D
    geLecegi neRden biLiiim ben napcagımı netcegimi di mi.
    otuR otuRdugun yeRde,ne isin vaR biLmedigin yerLerde senin =D bi de kız basına.. hic tasvip etmiyorum.
    ne iLginc biR keLime tasvip..
    Özcaaan sen güzeL paRantez acıyorsun buna bi paRantez acsana =P =D ahuah.

kendime bi kahvaLtı hazıRLamısım.. aLLaaLLaaaa.. =D
    aman sabahLar oLmasın dicem cok dandik oLcak ondan demiyoRum vaRsayın =D
    bi keyif yapmısım bi keyif yapmısım.. ohhh.. =D

denize giRmek vaRdı simdik..

Haliyeee, titretme etrafı çocuğum, ayıp :)

auhauh. =D =D
    cıkk cıkk.
    yeni nesiL cocukLar böyLe anacım.
    hic Laftan anLamıyorLar =P

cok yemisimmm =/ =D
    yine de,can bogazdan geLir =D
  • -5gap- • 30 Haziran 2009 01:43 • #427739
    aa haLa kimse yok.
    =P
  • Shut Up • 30 Haziran 2009 03:35 • #427740
    ey sevgili koloni sakinleri! sakin misiniz? değilsiniz bence.. evet, yine giriş saçmalamamı yaptığıma göre ilerleyeyim..

Pınaaaaaar aşk olsun, önceden güldürmüyor muydum :D:D bak hemen havaya girdim eheh ama hep senin gaz vermenden bence :D (bence değil, açıkça öyle işte hehe)

salıncağın 5 direği var evet, düşününce görmüşsündür sen de hehe ama tarifi neden yaptığımı şu an bile bilmiyorum :D insan deli olunca böyle oluyor işte :D ve itmenin ingilizcesi push, bildiniz efendim hehe congratulations'ta da bir n fazla olmuş ama görmezden geliyorum ben onu :D gelecek dersimizde de pronunciation öğrenicez :D

net gitse de yaz tabii Pınaaaaar, senin azminle net gelir zaten :D

geleceğe dönüşte kaybolabilir insan tabii, karışık bir konu hehe ben de kaybolmuşum geçen mesajımda :D gerçi konunun içinde değil, parantezlerin içinde kaybolmuşum :D şimdi benim parantez açmama da bir parantez açarsak o parantezlerin sonu gelmez (ki tek cümlede üç parantez yazdım, düşün anlatmaya kalkarsam neler olur hehe bir de bunlara gerçekten parantez açarsam çok fena) o yüzden susuyorum :D ama seviyorum parantezi, tam benim için yapılmış yani.. konudan konuya atlayan, birşey anlatırken birden farklı şeyler anlatanlar için ideal birşey :D

Pınaaaaaar, yeni nesil çocuklara terbiye verme görevini üstlenelim bir ara eheh hepsi böyle bunların :D

pekala sayın seyirciler.. artık gideyim, hayatının anlamını falan çözücem daha :D hadi görüşürüz bayanlar ve baylar..
  • -5gap- • 30 Haziran 2009 14:14 • #427742
    ohaa!
    msn'de kimse yok! =S
    bi de bu saatte.
    o kadaR cok kisinin aRasında,kimse yok.
    iLginc ama güzeL =D

uykum vaR,her an gidip yatabiLirim,ama ona da üseniyorum =D
    su an farkettim sacmaLamaya da haLim yok.
    ama basLamısken mesajı bitiRem de gidem baRem.
    hayde pai.
    =D
  • Shut Up • 30 Haziran 2009 18:34 • #427745
    çoooooooook sıcaaaaaaaaak der ve giderim
  • disprosyum_08 • 30 Haziran 2009 19:26 • #427746
    niye geldim ben? unuttum :S
    gelmişken laf atıyım bari size..
    Pınarrrr bi kere sen herşeye gülmeye meyillisin bu aralar ziyadesiyle,ondan olsa gerek:D:D
    Özcaaann lan az önce Alkım'daydım Edgar Allan Poe'nun bütün hikayeleri yarı fiyatına.. Daha geçen gün Ada kitabevinde uzaktan uzaktan bakıp iç geçirmiştim ahh şu benim olsa diye.. Alkım kartım da var,Almanca bi kitap almam gerekmeseydi hemen onu alacaktım:S Ama param olunca hemencik alıcam,bilmiyorum yarın bile alabilirim aslında hiç belli olmaz :D
    of evet çok sıcak,ancak eve geldim,deli gibi yoruldum,uykusuzum ve temizlik yapıp ardından ders çalışıcaaaaaaaaaaaaam :S
    mutsuzum resmen lan ...