-
Pınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar,sevinçten uçabilirim :D:D:D
bugünü de tarihe yazalım bençek =)) 22 haziran da önemli bi gün neticede,21 haziran'dan sonraki gün olması itibariyle..ehm.. neyse efenim,mutlu geceleerrrrrrrrrr =))
-
sevgili koloni sakinleri hayat güzel yaşamaya değer
-
sevgili mazbut,biz de tam bu konu üzerine eğilmiş,canlı örnekleri olarak bunu kanıtlıyorduk.
saygılarımla...:))
-
ohaa yaa.
kızın yazdıgı seyLerdeki tezatLıga bak =D
seviyoRum Lem seni =D auhauha.
bi de aRada dakikaLar oynuyor heee.
hani saat feLan oLsa neyse.
normaL biRsey de bekLenmez zate senden benden bizden =P
ayRıca beLirtmek istiyorum ki kadeRin ciLvesi midiR nediR biLemem ama biz aynı zamanLarda mutLu oLuyoruz ^^
üzüLme kısmına giRmiyorum,hiiiiiiiiiiiiiic geRek yok =D
haLa mutLuyum cünkü(=
bu kadaR mutLuLugu koLoni haLkı kaLdıRabiLir mi deRsin =P
-
kaldırır kaldırır (:
-
kızıımm senin dengesizliğin bana geçti :S bi öyle bi böyleyim.. çok çabuk değişiyo ruh halim =S
dışarıdaydım sen mesaj attığında,gelemedim..
halbüse senlen konuşmaya çok ihtiyacım varrrrrrrrrrr :S
offffffffffff ..
öyle..
bu kadar..
ya da daha fazla..
mümkün mü?
neden olmasın?
evet evet,kesinlikle aynı şeyleri yaşıyoruz aynı anda senle.. mutluluğu bilmem de..
sürünüyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum =/
-
kalabalık bir sokak belki hayat
sen her köşe başı
yorgunluktan mı bu halim
düşünmek bile zor
kelimesiz geldiğim
fikirler yol almaz
dağınıklıktan mı bu halim
durulmak artık zor
geçmişte bitirdiğim
hüznümde hal kalmaz
toplanmamış bir oda
benle hayat
sen
yağmur sonrası...
yorgunluktan mı bu halim
düşünmek bile zor
kelimesiz geldiğim
fikirler yol almaz
dağınıklıktan mı bu halim
durulmak artık zor
geçmişte bitirdiğim
hüznümde hal kalmaz
dönüşmeden,
değişmeden gün olmaz
çare bulmaz
soluklanmaz zaman
yenilenmez yalan.
-
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television.
Choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers.
Choose a good health, low cholesterol and dental insurance.
Choose fixed-interest mortgage repayments.
Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisure wear and matching luggage.
Choose a three-piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics.
Choose DIY and wondering who the fuck you are on a sunday morning.
Choose sitting on a couch watching mind-numbing, spirit crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth.
Choose rotting away at the end of it, pissing your last in a miserable home nothing more than an embarrassment to the selfish fucked up brats that you've spawned to replace yourself.
Choose your future.
Choose your life!
But why would I want to do a thing like that?
I choose not to choose life. I choosing something else. And the reasons?
There are no reasons. Who needs reasons? (sonu da sansürlü oldu her ne kadar içerik sansürsüz olsa da..)
-
ben hayatı seciyorum(=
kızıım,ben düzeLdim,sen yamuLdun =P
ama duR ben seni de düzeLtcem,oLmadı buLcaz bi yoL =P
baska seyLeri devReye sokcam =D auhau.
ama sen Rahat oL,genis oL =P
ne Lem böyLe koLoni haLkı bezdin,yoRgun,meLankoLi..
yok abi artık meLankoLi =P
yasakLıyorum =P ehehe.
hayat güzeL..
sevince daha da güzeL =D
uguRr =D bu da aRama Lafı =P
Özcaaaaan,insan tepkiLeri veR =D
güLeLim,egLeneLim..
hayatın tadını cıkaRmaya bakaLım.
evet,bu LafLarı benden duyuyorsunuz =D
-
selamlar sevgili koloni halkı.. ne sıcak bir gün değil mi :) en azından İstanbul sıcak.. öf, neyse :)
Pınaaaaaaaar, aslına bakarsan hayat şu sıralar hiç de fena gitmiyor :) daha iyisi olabilir ama buna da şükür eheh yani uzun zamandır çok iyi değildi ama şimdi iyi ya :) bir önceki mesajımda yazdıklarım Trainspotting filminin girişinden alıntı :) sansürlediğim yer de aslında sansürlenecek birşey değildi ama benim söylemek istediğimle alakasız olacağı için yazmadım :) yoksa sansür uygulayan bir insan değilimdir bilirsiniz :) ve asıl yazma nedenim de bir sürü şey yazmış olmanız ve benim hepsini cevaplamaya üşenmem, onun yerine başka birşey yazmak istemem, ne yazayım diye düşünmem ve o arada okuduğum kitabın arasından bana bakan sevgili ayracımı görmek suretiyle (ki Trainspotting filmiyle ilgili bir ayraç olduğunu söylememe gerek yok herhalde hehe) filmin girişindeki replikleri yazmaya karar vermemdir :) herneyse, insan tepkisi olmuştur umarım Pınaaaar :D aa bu arada bütün derslerimi vermişim, o açıdan da mutluyum bak :D
neyse efendim, uzun bir paragraf olmuş, daha da uzun yazardım ama üşeniyorum eheh hadi görüşürüz muhteşem insanlar :D