Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• KaranLık-göLge • 20 Haziran 2009 00:29 • #427533
    ben sana gösteriyorum işte :D daha ne istiyosun huh.
  • disprosyum_08 • 20 Haziran 2009 01:01 • #427535
    lan ağzına tükürdüğümün!! ben sana ne diyorum her yerdee?!!
    evine ocağına incir ağacı dikicem o olcak sonunda!
    ve daha da mühimi üstümde denedik =D ahuuah.

evet,aRamızda iLginc bi iLiski söz konusu! 8)

niye kamuoyu üzerinde yanlış izlenimler bıraktırıcak cümleler sarfediyon lan sen?!
    sonunda buldum sebebini,senin yüzünden evde kalıcam olm! bu da sana pahalıya patlıycak haberin olsun,açıklamalarında daha özenli ol bundan sonra derim,dostane bi tavsiye ''kardeşim'' 8)
    tabii benim dediğim olcak,tartışmaya bile gerek görmüyorum,yormayın beni,uzatmayın bu konuyu,ayrıntıları da bi ara ben müsait olunca konuşur ederiz,şimdi gidiyorum...

Uurrrrrrrrrr!! abla sözü dinle azıcık,fıtık oldum az önce! kırk kişi aynı anda yazıyo,sonra reset üstüne reset atıyorum,msn'im düzelene kadar burdan yazın ne yazacaksanız bana hıh!
    Özcan sen de bi uğra artık şuraya be bu ne böyle komiser olucak başımıza,hale bak,cinayet çıkıcak birazdan,sen keyif yap!
    gittim..
  • Shut Up • 20 Haziran 2009 04:42 • #427538
    teheeeey :) naber len sevgi pıtırcıkları :)

Haliyeeee sanal delikanlısın işte, konuşma boşuna :D ayrıca ingiliz anahtarıyla girmeye çalışmak falan nedir? ayıp değil mi, ekmek yediğin yere böyle yapılır mı len! bak sinirlendim :D bu arada ingiliz atını da rüyanda görürsün ancak eheh ayrıca kimi nezarete atıyorsun, kim salmış çocukları sokağa? (aslında birçok insan yapıyor bunu ama özellikle belirttiğin biri varsa söyle, hepsini göndereyim içeri eheh) he bir de tatil olayı belli değil ya, yani dediğim gibi karar vermedim, çok sıcak orası ya :D eğer sıcağa katlanmayı göze alabilirsem gidicem işte :)

Pınaaaar coşmuşsun :D uzun zaman gelmemenin etkisi tabii eheh hem nedir bu yoğunluk bakayım :D otur oturduğun yerde :P ben de coşuyorum arada (arada? ehm) bu arada Haliye doğru demiş, aranızdaki ilişkinin boyutlarını düşünmeye itti yazdıkların :D bu tembellikle nereye gidiyorum, hmm.. güzel soru.. tembellikten gitmeyebilirim işte :D:D tembellik ve sıcaklık etkisini üzerimden atabilirsem giderim, atamazsam artık nolur bilemiycem :) ayrıca ben sizi bir başınıza bırakır mıyım hiç eheh uzaklardan bir yerlerden sizi izliyor olucam hep (ahahaha, nedense parantez içinde güldüm) hem aç da bırakmıycam, 15 günlük yeminizi, suyunuzu vericem (peheey çok coştum ama alınmazsınız diye şeediyorum.. gerçi bu notu buraya yazma ihtiyacı duydum yine de, demek ki belki alınırsınız diye düşünüyorum bilinçaltımdan eheh alınırsanız da alının lan, resti de çekerim :D alınmayın! höyt! ey alınanlar! "yem"in yanına "ek" koyarak okuyun! öf lan, resmen alınmayın diye göbeğim çatladı he :D)

Uğur, ibiş, votka, limonlu cin.. anahtar kelimelerden sonra yazıya geçebilirim :) gerçi yazabileceğim bir materyal vermemişsin ki ya.. ayıp değil mi lan! bak yine sinirlendim eheh

Haliye ben yokken cinayet işlemeye kalkma, canlı canlı izlemek istiyorum :D ayrıca hep ben evde değilken yazıp çiziyorsunuz, ben napıyım yani.. iki dakika sakin olun, 4'te falan gelin buralara, hep beraber takılırız :D

neyse sevgili, saygılı, sayın mayın insancıklar.. ben gideyim artık.. yayında ve yapımda emeği geçen herkesi alnından öper, kulağını mıncıklar ve giderim.. güreşmek üzere (bre pehlivan) :)
  • KaranLık-göLge • 20 Haziran 2009 11:44 • #427541
    tut şunun ucunu güreşelim abi :D
  • -5gap- • 20 Haziran 2009 14:16 • #427542
    ahha.
    agzıma güLben eRgen'in saRkısı takıLdı =D
    ciLekLi sakızımın kokusu =D ahuaha.
    istanbuL'da size bu nadide eseRi sesLendiRceeeem.
    ama önce ögRenmem Lazım.. onun icinde koLLarı sıvıcam ve daha cok güLben eRgen dinLemeye gayRet edicem.
    bakın sizin icin nasıL büyük biR fedakarLıkta buLunuyorum.
    senin yüzünden evde kalıcam olm!

yaa bıRak yaa =D
    bi gitt yaa =D auhahu.
    göRünen köy kıLavuz istemez diyoRum ve sekiL icin facebook heybeLi ada fotoLarına yönLendiRiyorum sizi,profiLimde göRebiLirsiniz.
    bak oRdaki iki resim hakkında yorum biLe yapamıyorum. =D
    o kadaR diiim ben.
    göRünce anLarsınız aramızdaki iLiskiyi. ahuau =D
    daha ne istiyosun

bu bana dencek en son sey =D
    simdi istedikLerimi yazaRdım da..
    ne sen okuyabiLirsin,ne de koLoni kaLdırabiLir =D
    zaRar veRmek istemeyiz de mi uguRrrrr =D bunu da aRama keLimesi oLsun diye ekLedim =D
    ekmek yediğin yere böyle yapılır mı len

ben bunun üstüne biR cok sey söyLerdim de..
    bu sıRa cıkarLarıma ters geLiyor,ondan diyemiyorum =P
    hem nedir bu yoğunluk bakayım :D

seviLen bi insan oLunca..
    kime yetiscegimi sasıRıyorum bea Özcaaaan =P
    bi de bu araLar yaRdımsever meLek modundayım..
    soRma gitsin =P
    biRazdan iyiLik yapmaya gitcem gene =D
    yakında kafamın üstünde daiRe cıkcak,tam meLek oLcam =D hauuha.
    alınmayın!

aLınırım ben =P
    heRseyi de aLırım.
    hep bana,hep bana =D
    göbegin catLıcagına kadaR surda göbecik ataydın aLınmazdım bak =P ehehe.
    4'te falan gelin buralara, hep beraber takılırız :D

yorumsuzzz =D
    haLiye benim yeRime bu konuya eL atar =P

geL sakLanaLım hic biR ayrıLık buLmasın biziii..
    auhha =D
    güLbenLe basLadım,onLa bitiRiyorum.
    =D
  • disprosyum_08 • 20 Haziran 2009 23:24 • #427547
    hissediyorum çok uzuuun bi mesaj olucak bu,kemerlerinizi bağlayın,sıkı tutunun!
    uzun bi mesaj olacağı için 'gölge' istemiyorum =P
    bu sebeple sihirli kelimeleri kullanmadan yazmaya özen göstericiyim,çatla patla,bütün mesajı okumak zorunda kal hıh!
    selamsız girdim ama vaktim yok,boşverin bu seferlik=)
    işten gelip yemek yedim ve üstüne mesajını okudum Pınar,o sebeple düşün nasıl bi psikoloji içinde olduğumu 8)
    sana çok özlü bi mesajla yanıt veriyorum sen ordan neler diyebileceğimi çıkar,geniş hayal dünyanı kullan çanım; ''İstanbul'a gelme !!!!'' bençe çok açık oldu,kısa oldu,güzel oldu =)
    her gün senden bin kat beter beş milyon insanla uğraşıyorum zaten,bas git lan,yettin canıma lan! ömrümü yedin olmmmmm! zaten önümüzdeki 49 yıl seninle değil başbaşa,beş yüz kişinin olduğu bi fotoğrafta bile bulunmama kararı aldım,ciddiyetimin farkına varıcaksın(:
    hayır,eskiden gizli bi hayran kitlem vardı facebookta,üşenmez fake hesap açıp mesaj atarlardı falan,senin fotoğraf ve yorumlarından sonra arkadaşlarım bile mesaj atmıyo abi!
    anladım zaten ben niyetini senin,rakiplerini böylecenek safdışı edip bana kavuşma hayali kuruyon sen ama avcunu yalarsın,yok öyle bişeyyyyyyyyy! bunu bilesin,öyle her yerde bana evlenme teklifleri,ilan-ı aşklar falanlar filanlar,uğraşma boşuna,kalbine göm beni,git karşı cinsten birini bul kendine hııh,ben senin bildiğin kızlardan değilim:D
    o değil de karanlık işlere giriyorum,paraya para demicem lan yakında:D bence bana kardeş gözüyle bakaraktan huyuma git ki sonra pişman olma bebişim:D hayır ben yıllardır seni böyle seviyorum,tamam haklısın senin için çok zor bunu kabullenmek ama napıcaksın,beni kaybetmek istemiyosan düzgün davran bak bana,yoksa ebediyyeeen:D

Özcan bak bana bi sürü laf edebilirsin,ama delikanlılığıma laf ettirmem bunu böyle bilesin:D
    sorma valla ya şu kız yüzünden bütün hesaplarımı kapatıcam,facebook falan kalmıcak hea.. milletin ağzı torba değil kii..
    yok lan vazgeçtim cinayet işlemicem,kiralık katil tutucam,tamam işin zevki orda,kendin öldürünce güzel oluyo ama bikaç planım var onları gençliğimde gerçekleştireyim diyorum o yüzden biraz daha sabır sabır yaaa sabırr belki dee akıllanırrr?! böyle de bi şarkı vardı:D

4'te falan gelin buralara, hep beraber takılırız :D

yorumsuzzz =D
    haLiye benim yeRime bu konuya eL atar =P

Allah'tan korkun lan,cehennemde yanmaktan korkun,ne bileyim bişeylerden korkun da insafa gelin olm!! 11 saattir ayaktayım,ayaktayım derken uyumama anlamında değil,gerçek anlamda,artı göbeğim çatlıyo bi sürü manyak insanla uğraşırken,kalkmış ne diyosunuz bana yea,biliyorum bütün bunları benden küfür yemek için yapıyosunuz ama yapmıycam hayır hayır,sinirlerime hakim olup buna müsaade etmiyicim:D
    sitttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttirin gidin laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!

bence yeter bu kadar =)

• disprosyum_08 • 21 Haziran 2009 00:41 • #427548
    hanımefendi çizgimden çıkmışım resmen lan :S
  • -5gap- • 21 Haziran 2009 23:51 • #427551
    güzeL biR gün! ^^
    eheh..
    haLiye yavRum yazdıkLarına cevap vermek isterdim ama mutLuyum =D
    ama artık rahat oLabiLirsin.
    bugun itibaRiyLen seni rahat bıRakıyorum,huzuR veRiyorum =)
    taRihe yazıLmaLı! ^^
  • disprosyum_08 • 22 Haziran 2009 01:06 • #427553
    bi hüzün çöktü yüreciğimin tam orta yerine..
    oynamıyorum !
  • disprosyum_08 • 22 Haziran 2009 01:12 • #427554
    cık.. sebebi siz değilsiniz.. ne biliyim,hani bazı anlar vardır böyle,mutlusunuzdur aslında ama onun hüznü vardır gibi gibi.. karmakarışık şeyler öyle bişeyler.. anladın sen beni Pınar.. mutluluğun gözlerimi yaşarttı diyim,tü tü tüü kızıma nazar değmesin,hane şu en büyük boy nazar boncukları var ya böyle odalara falan asıyolar,heh ondan iki tane alalım derim :D