Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• Shut Up • 14 Haziran 2009 04:47 • #427416
    selamlar koloni kişileri..

öncelikle Uğur'un dediği konuyu dikkate alarak bütün öss'ye girecek összedelere şimdiden başarılar diliyorum (şimdiden demem de saçma oldu dimi, ne kalmış sınava şunun şurasında hehe) neyse efendim, tekrar başarılar dileyip kolay gelsin der ve Uğur'un kısmını burda kapatırım, uzun yazınca kızıyor eheh :D

hmm evet, karne günü olmuş gerçekten.. ben de yolda yürürken çocukların "benim matematiğim 5, seninki kaç?" şeklindeki soruları sayesinde farkettim (bu arada tırnak içini çocuk söylüyormuş gibi okuyun eheh) karne günleri garip günlerdi, hey gidi hey :D

Pınaaaar, aklıma çok kötü bir espri geldi yazdığın şeyden ama yapmıycam :D

Kenan kişisine de yorum yapmaktan vazgeçtim, isteğim kaçtı.. zaten resme bakan yeterince güler, eğlenir diye düşünüyorum :D yahu nasıl kandırmışlar bu resmin güzel olduğuna bu adamı, aklım almıyor :D

şu okul yaz okulu, bu okul kış okulu, ortadaki su okulu diyesim geldi.. saçmalamanın sınırı yok biliyorsunuz ki :)

çimleri de biçsinler bence (biçsinler ne garip geldi yazarken) yoksa büyüyüp kontrolden çıkar, dünyayı ele geçirirler gibi duruyorlar.. aa ben çimlerle iletişim kurmaya çalışacaktım (bunu ancak Kübra anlar eheh, neyse)

bugün yine kitap aldım ben eheh Douglas Adams'ın 6 kitaplık serisini aldım ve bu seriye %50 indirim varmış şansıma.. ödeyeceğim fiyatın yarısını ödemem gerektiğini söylediklerinde kitapçının içinde göbek atacaktım az kalsın :D sonra dedim ki acaba Edgar Allan Poe'ya da indirim var mı ki ve olmadığını öğrenince üzülerek yoluma devam etmek zorunda kaldım.. ama alıcam elbet, sonsuza kadar kaçamaz benden :D

son olarak bir video paylaşmak istiyorum.. 2008 yapımı bir animasyon, 4 dakikalık.. ben nedense daha yeni gördüm.. youtube'da bile varmış halbuki eheh zaten buraya da youtube linkini koyucam.. he bu arada adı da Sebastian's Voodoo.. işte link de bu; http://www.youtube.com/watch?v=2ePWK0qfisE

artık gideyim sevgili seyirciler.. görüşürüz efendim.. ama bu sefer bir değişiklikle bitiriyorum eheh

yazı yazdım yaz idi
    kalemim beyaz idi (beyaz yerine kiraz da diyorlar ama kiraz kalem nedir çözemedim)
    daha yazacak idim
    mürekkebim az idi :D
  • -5gap- • 14 Haziran 2009 13:25 • #427418
    Özcaaaaaaaaaaaaaan.
    veRdigin Linki izLedim.
    iLk tepkim de,Özcan'dan da böyLe biR sey bekLeniRdi zaten oLdu! =P eheh.
    cani'sin sen =P
    ben sana demiyor muyum dünya baRısı,sevgi,yesiLLik,mutLuLuk..
    iskence,can yakmak neymis soRarım sana =P
    ic kaRartıcı seyLere geRek yok.
    hepimiz kaRdesiz,mühim oLan insanLık ve gönüLLer bir oLsun sLoganLarını bosuna mı atıyorum ben =P auhau.
    bi daha göRmicem =P
    ama o cuvaLdan adamın yaptıgı da büyük fedakarLık =P
    ben oLsam yapmam nihaha =P =D
    bıRakır kacaRım,hıh!
    benciLLikse,benciLLik napiiim =P
    bak sabah sabah icim kaRardı =P
    gidim hayvanLarı seviyiiim,kusLarı börtü böcekLeri..
    cicekLere su veRiyiiim.
    ahuauhauahuha =D =D
    ben,ben oLmaktan cıktım =P

bugun gözümü actıgım da saat 10u geciyordu,dedim simdik mini mini birLer,caLıskan ikiLer,tembeL ücLer Öss'de.. =P
    dedim daha bi keyifLen yatıyiiim =P
    ee üstesinden geLmisim,atLatmısım,keyfini cıkaRmaktan baska ne yapabiLirim ki =P
    kendimi cok benciL göRüyorum,niaha.
    ama gercekLerrr =P

Özcaaaaaan,akLına geLen espRiyi yapaydın bea =P
    yabancı mı vaR aRamızda..
    simdik yap dicem,zaten coktan unutmussunduR =P ondan biRsey demiyorum. =P

hahayyyt! cimLer dünyayı nasıL eLe geciRebiLir Özcaaaan,buRda koskoca biz duRurken =P

%50 indiRime ben biLe buRdan sevindim,seni düsünemiyorum =P ahuah.
    göbek ataydın oRada ne manyak oLurdu ama..
    beLki ozaman daha cok indiRim yaparLardı sana =D
    oLabiLcek biRsey yani =P
    sansını zorLamıssın ama diger kitapta da indiRim vaR mı diyeRektene =P
    yetinmeyi biLmek Lazım =P ahuaha.
    diyene bak! ben..
    neyse daha da biRsey demiyorum =P

Özcaaaaaaaaan,sen mani yazaRsın da ben yazamazmıyım =P
    bunun bi degisik veRsiyonu vaRdı,onu da ben yaziiim dedim =P
    maksat,cesit oLsun =D

yaza yaza yaz geLdi,
    manava kiraz geLdi.
    daha yazacaktım ama,
    mürekkebe zam geLdi.
  • Shut Up • 15 Haziran 2009 07:08 • #427425
    selamlar sayın seyirciler..

Pınaaaaar, benden öyle şeyler mi bekleniyormuş eheh beklenebilir bence de :D ama sadece benden beklenmiyor ki Cannes SFC Ödülü'nü almış (SFC: Short Film Corner) hem canilikten çok fedakarlık var bu animasyonda bence eheh ama senden beklenen kısım canilik kısmı diyorsan doğru olabilir :D

sen gözünü açtığında daha öss'deymişler, ben gözümü açtığımda çıkmışlardı :D:D 1'i geçiyordu biraz uyandığımda ahah bu saatlere kadar oturmanın yan etkileri işte :D

Pınaaaaar, aklıma gelen espriyi de unuttum cidden :D iyi ki şimdi yap dememişsin eheh

çimler dünyayı nasıl ele geçirebilir demişsin.. hmm.. bunu daha erken bir saatte yazmaya başlarsam uzun uzun anlatırım, şimdi yatıcam bu mesajdan sonra, uykum var yani :D o yüzden şimdilik bunu es geçiyorum :D (tabii yazmam için bir de hatırlamam lazım bunu yazacağımı, ne diyim, kısmet :D)

%50 indirime oynayarak tepki versem daha çok indirim yapmak yerine indirimi kaldırırlar, hatta üstüne zam bile yapabilirlerdi ehehe o yüzden oynamamakla doğru seçeneği seçtiğimi düşünüyorum :D beni oynarken düşünebiliyor musun Pınaaaaaar :D düşünme bence eheh

mani olarak birşey daha vardı bunlara benzer ama gelmedi şimdi aklıma :D

neyse efendim, gideyim de yatayım bari.. uyku güzel şey vesselam (vesselam bile dedim, gideyim artık eheh) hadi görüşürüz muhterem insanlar (coştum iyice)
  • KaranLık-göLge • 15 Haziran 2009 10:15 • #427426
    örnek mesaj ^

sizin gibi tembellere lanet yağdırarak başlıyorum yazmaya. face te gezinirken bi ara bizim İstnbl fotoğrafları gözüme çarptı. gülmekten karnıma ağrılar girdi resmen ^ ^ hey gidi hey ya =) ne günlerdi ama ..
  • disprosyum_08 • 15 Haziran 2009 13:25 • #427428
    selamlar güzel insanlar..
    geçerken bi uğriyim dedim,aslında dün geçerken uğradım,sessizce ben yokken yazdıklarınızı okudum,ne yazsam diye düşündüm ama canım yazmak istemedi o an,sonra yazarım diye düşündüm (tüm bunları o kadar sessiz yaptım ki kimse farketmedi bile benim burda olduğumu).
    fazla resmi,ciddi bi hava verdim şu an onu farkettim ama bu da böyle olsun..

ilk gözüme çarpanlar şunlar oldu: yaz okulu!!! hiiiç de öyle haftada bir iki gün değil,her sabah okula ordan da akşamları almanca kursuna gidiciyim:S bi de bizimkiler sağolsunlar öyle yazıktır bilmem nedir yaz okulunda geçirelim mantığında insanlar değiller,yaz okulunda da nasıl bırakırız diye canla başla çalışıyorlar,eksik olmasınlar!!!!!!!!!!!!!
    ha bunları düşünmek şimdi mi aklıma geldi,tabii ki hayır,biliyodum kabullendim yapacak bişey yok.. neysem..
    kanayan bi yarayı daha fazla deşmek istemiyorum o yüzden bu yaz okulu yüzünden kaçırdığım iki süper iş teklifini anlatmadan geçiyorum,zira benim de bi kalbim var,acıya da pek hassas şu sıralar..

gelgelelim nutella'ya: algıda seçicilik bu olsa gerek o kadar yazı içinde sen gel gözüme gözüme çarp! canım istedi yea,sokağa çıkmaya üşeniyorum zaten,bu bana yapılır mı hainler?!
    sakin davranicim ve buna da bişey demeden geçeceyim:S

pınar lan beni araman gerekiyo farkındasındır umarım:D şu saat itibariyle msn e gelmeni ya da aramanı bekliyorum,saygılar:D

Özcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan naber?
    Uğurrrrr kardeşim msnde bişeyler yazmıştın geçen,gördüğümde çıkmıştın sen,aklıma geldi öyle:D
    msn e pek bakmıyorum,zaten virüslü açamıyorum da:S msn'siz bi hayata adım attım denilebilir..
    off daha eşyalarımı toplamadım işim var bi sürü:S gelin yardım edin lan!
    zaten yine canım sıkılıyor saçma salak melankolilere girdim:S ama sorun niye girdim? durup dururken değil herhalde,böyle duygusal duygusal insanlar yazıyolar bi dünya şey olur olmaz,okuyup ruhum daralıyor sonracımaa! yazmayın lan,hissetmeyin lan,yaşamayın abicim bana ne benim suçum ne!!!

herşey anlamsız oldu bu günlerde,
    çok boş geliyor artık konuşmalar

ama sen yoksun, halaaaa yoksunnnnnn ......[/i
    ]
  • disprosyum_08 • 15 Haziran 2009 13:30 • #427429
    elimde bir şişe vodkaaaa bedenim boş sokaklardaaaaaaaa
    kupkuru kalmış yüreğim susarken sahte dünyanda..
  • KaranLık-göLge • 15 Haziran 2009 13:54 • #427430
    elimde bir şişe vodkaaaa bedenim boş sokaklardaaaaaaaa
    kupkuru kalmış yüreğim susarken sahte dünyanda..
    örnek bir mesaj daha.
  • disprosyum_08 • 16 Haziran 2009 22:02 • #427447
    şekil mi yoksa içerik mi örnek bir mesaj teşkil ediyor anlamadım sayın gölge:D
    bu arada ne zaman canım sıkılsa,moralim bozuk olsa İstanbul fotoğraflarımıza bakıyorum ben yea... tekrarlayalım artık(:
    duydunuz mu ilgililer?!
  • KaranLık-göLge • 17 Haziran 2009 14:04 • #427452
    en kısa zamanda bebeğim :D . şekil bakımından sade ve öz, kısa ve okunur örnek teşkil eden bir mesaj :) bazı kendini bilmez tembellere istinaden tam yerinde bi mesaj.
  • disprosyum_08 • 17 Haziran 2009 16:16 • #427453
    haa o zaman sen kısa mesajımdan bi önceki mesajımı okumadın yani =DDD oysaki ben güzide yazımda sana da bi parça yer vermiştim:P
    resmen kendimle çeliştiğim andır!
    zaten kimsecikler yok ortada,gelseler de bi plan yapsak artıkın..