Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• -5gap- • 3 Mayıs 2009 20:29 • #426465
    anağm.
    kısa mesajLar.
    sasıRtıcı =P
    hamarat günümdeyim gene =P
    degisiyoRum.
    evet evet =P
    eheh..
    gidiiiiim de keyif yapiiiiim =D =D
  • Shut Up • 3 Mayıs 2009 22:22 • #426473
    selamlar yine :)

Haliye ben diğerlerini tam olarak okumuştum ki ya.. söylediğini anlamamışımdır bence :D ya da unutkanlık gibi bir durumum var biliyorsun, ondandır.. yazık bana da bir yerde :D ayrıca sen kalmışsın evde ama bugün ablamla coştuk biz.. hani buluştuğumuzda demiştim ya kitap siparişi verdim 2 tane diye, onlardan biri gelmiş, diğeri hala ortada yok.. ne zor bulunuyormuş arkadaş :) neyse efendim coşma kısmına gelecek olursak, olay şöyle oldu; biz masum masum sipariş ettiğim tek kitabı almaya gidiyorduk.. nerden bilelim coşma krizi geçireceğimizi.. toplam 14 kitap aldığımızı belirtmek istiyorum :D kendimize geldiğimizde her yerimiz kitapla doluydu ve omzum çıkmak üzereydi.. zira kitaplar ağırmış :D ekonomik krize girdim ayrıca.. burdan hep birlikte kitap fiyatlarını protesto edelim.. oha diyorum izninizle.. sonra da kitap okumuyor kimse diyorlar işte.. ayıp yani bu yapılan diyorum.. kitap fiyatları düşsün, daha çok okuyalım.. ayrıca daha çok kitap türkçeye çevrilsin.. neyse, bu kadar sosyal mesaj yeterli :) keşke başbakan gibi (!) beni de teğet geçseydi ekonomik kriz.. (yetmemiş, bir sosyal mesaj daha yaptım sanki :D)

Pınaaaaaar.. kısa mesajlara ben de şaşırdım eheh ama ne ilginçtir ki oluyor işte arada :) ayrıca hamarat dediğin an zihnimde börek yapar şekilde canlandın :D Pınar bize börek yap :D

neyse efendim, sevgilerimi sunuyorum :)
  • -5gap- • 3 Mayıs 2009 23:00 • #426478
    14 müü.
    bi günde mii..
    ma$$aLLaaah =D
    cozutmusunuz sankim biRaz =P
    ekonomik kRizin vuRması da bu oLayda gayeeeeet normaL biRsey sankim =D
    fiyatLarı ucuRuyoRLar sonRa koRsana hayıR diyoRLarr..
    neyseeeem =D

itinayLa böRek yapıLır =D
    yapcam.
    unutmazsam.
    unutmaLıyım =)

tüm gün söyLedigim saRkı akLıma geLdi Özcaaaaaaaan.
    -sakın bana ümit veRme,seveceksen baskasını..
    =D =D =D
    ne aLakaysa,hıh! =P
    auahua.
    kooop evLadım.
  • Shut Up • 4 Mayıs 2009 04:00 • #426485
    yazıyı okurken börek kelimesini algıda seçicilik sayesinde gördüm ve geri kalan herşey boş geldi ondan sonra :D nasıl bir kelimedir, nasıl bir büyüdür bu börek :D yap yap.. unutturmam ayrıca, söyliyim :D zaten bu zamana kadar farketmişsindir unutturmayacağımı :D

o şarkıyı da hiç hatırlamasaydın Pınaaaaar :D gerek yoktu eheh neyse artık, bu seferlik affettim, olan olmuş :P:D daha fazla abartmadan gideyim ben.. aa kuş uçuyor, ne kadar ilginç.. (abarttım sanki, neyse, yine olan oldu diyim hehe)
  • disprosyum_08 • 4 Mayıs 2009 11:48 • #426486
    Günün geri kalan kısmında söylediğin şarkı da:
    ''güz gülleri gibiyimmmmm,hiç bahar yaşamadımmm,ya sevmeyi bilmedim yıllarca,ya sevince geç kaldımmmm'' :D
    öyle işte.. gideyim o zaman ben..
  • Shut Up • 5 Mayıs 2009 04:25 • #426527
    heh daha beterini de hatırlayan çıktı :) Haliye, çok ayıp diyor ve koşarak uzaklaşıyorum olay mahallinden :D
  • -5gap- • 6 Mayıs 2009 10:54 • #426539
    o zaman,dertler derya oLmus,bende biR sandaL modu =D
  • disprosyum_08 • 6 Mayıs 2009 16:05 • #426544
    hof.. içim şişti..
    bi susun da konuşmayanlara fırsat doğsun,onlar konuşsun =DD
  • mazbut • 8 Mayıs 2009 01:16 • #426607
    bahar geldi yazıda bekleriz
  • Shut Up • 8 Mayıs 2009 05:00 • #426608
    hehe coşan insanlar sizi :)