-
Koloniyi sattık Uğur,taşınıyoruz komple:D
-
Beş para eder mi varlığın..
ki yokluğun beni acıtsın !
Geçti efenim vizem,bitti gitti.. Tarifsiz mutluluklar içerisindeyim,hayır hayır iyi falan geçmedi,en kötü sınavımdı:D Ama bir hafta tatil olması eşsiz bir mutluluk..
Basar giderim ulennnn 8]
Ama ama ama.. önce temizlik yapmam lazım,ondan sonra ver elini Sakarya =P Emre Aydın dinliyorum nedense aylardan sonra,ilginç..
Özcan bey,hemen söyliyim neden Norveç,ben de bilmiyorum,seviyorum sebepsizce.. Planlarımı yaptım,yaz okulunda da kalırsam önce İsveç'e gidiyorum,dünyanın en büyük sahaf pazarı orda kuruluyormuş,orda epey bi zaman geçirdikten sonra Norveç... Soğuk falan ama olsun.Krem reklamlarındaki de evet Norveçli balıkçılar =DD
Pınar hanım.. şimdi gül eğlen arkamdan ağlama da hıh! Git'miş.. Sanki gitme desen kalıcam senin için peh! =D
Uğur bey,sen sırf sen oku diye uzun uzuuun yazıyorum,ne bi cevap ne bişey.. Çok ayıp :D
Ve diğer koloni sakinleri.. Daha buralardayım merak etmeyin ahuahu:D
Şimdi: temizlik vakti! bö:
-
Koloniyi sattık Uğur,taşınıyoruz komple:D
kime kaça ?
-
oyyyy..
bos günLerimi özLedimm! =/
yapcak biRseyin oLmamasını özLedim..
sadece yatmak,kaLmak,yemek istiyoRum.
düsünmek biLe istemiyoRum artık =D auhauha.
hemen atLama (!) oRda satıR aRasında yazan seyLeri göRmek Lazım =D hauuha . (;
cok dandik rekLamLar yapıyoRLarrr yaa .
ne aLaka.
simdi tv'de dandik bi RekLam vaR da =D
son 2 sınavım! =/
az kaLdı..
ama ben de az kaLdım..
kendimi ödüLLendiRmeLiyim.. =)
ehehe..
Özcaaaaaaaaaaan.
istanbuuuuL! =D
bu aRada benimde canım uzuuun bi süRedir eRikk istiyoR =/
akLıma getiRdin,gene istiyoR..
bazıLarının da vizesi de hemen,oLuyoR ve bitiyoR,huh!
anLadın sen =D uahuah .
gidenimmm..
sana buRdan saRkı aRmağğğğan ediyoRum =D =D =D=D
* noooğğLur gitme..
ufak tefek seyLere kızıp gitme..
ne yapmadım ki sen cok istedin de..
yavas yavas kabuL edeLim..
senin iLacın beniiiim..
auhauahauh =D =D =D
-keyfine guRbaaaan!
(=
-
Uğur, koloniyi kime sattığımızı burdan açıklıyorum :D çok gizli bir bilgiydi ve saklamamı istediler ama yabancı mı var aramızda diye söylemeye karar verdim.. koloniyi Norveçli balıkçılara sattık :D:D yalnız pek karlı çıkmadık galiba, zira ödemeyi kremle yaptılar :D
Pınaaaaar, İstanbul burda, gel :D ama önce sınavlarını bitir tabii hehe erik meselesineyse hiçbir şey söylemiycem, konuştukça daha da çok canım çekiyor.. ayrıca böğürtlen de istiyorum ben :)
Haliye, Norveç'e gitmeyi sebepsizce istemek de güzelmiş tabii.. zaten herşeyin bir sebebinin olması gerekiyor mu diye gereksiz bir konuşma yapmak istemiyorum (zaten kendi kendime çelişki içinde kaldım bu soru karşısında.. gerekiyor mu, gerekmiyor mu hmm.. ya da biraz daha değiştirerek gerekmese de bir sebebi oluyor mu yine de.. kısaca herşeyin bir sebebi var mı, yok mu da diyebiliriz.. ne uzattım be :D) bence biri ışınlanmayı bulmalı artık.. işte o zaman herkes istediği yere hemen gidip gelebilecek ve insanlık barış içinde yaşayacak (nerden nerelere bağladım, tebrik ettim kendimi (evet, kendi kendime gaz verdim, bildiniz hehe) diğer parantezi de kapatayım)
evet efendiiim.. geldik bir yazının daha sonuna eheh tekrar fark ettim ki yazarken iyice deliriyorum ben ama ilk paragrafa dönecek olursam, yabancı mı var aramızda :) bir dahaki programda görüşmek üzere.. kalın sağlıcakla :)
-
bak bi =P
Özcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.
istatistik'ten 93 aLmısm..
doksan üc..
bi daha diiim mi =D euheuhe.
koskaca 93 ve ben =D
havamı atıyoRum hemen =P
yaRın bitiyoR heRsey..
bu gece son =D
son sınav..
cok az kaLdı.. hem de cok =D
ama son sınav,ahh o son sınav..zoR ama oLsun =D
ne zorLar göRdük de mi biz =P heehhe.
Özcaaaaaaan.
ayarLayaLım,ben geLcem istanbuLaaa =D =D
stRes atmak Lazım .
bana bu hafta heRgün uygun =D
eehehe..
ezgi pLan yapcaktı ama.. kaLdı gaLibam =D
bugun ezgi'nin dogum günüsü ayRıca diye dip not geciyoRum =)
buRdan da kutLardım da biLiyoRum okumıcak =D
off.
yoRuLdum.
neyse acıktım ben =D
bu kadaR yeter..
-
oha! bir mesaja böyle başlamak istemezdim ama istatistik dersi ve 93 sayısını görünce elimden birşey gelmedi :D Pınaaaaaar naptın öyle sen :D tebrikler yani, ne diyim hehe bu sefer sayısalı bol sordular galiba :D son sınavı da halledersin sen ya, güveniyorum ben sana :D
Ezgi'nin doğum günüydü bugün evet.. Adalar'a gidelim diyor ayarlayıp.. birşeyler yaparız işte :)
ayrıca bugün rakı-balık muhabbeti geçti, sen geldin aklıma Pınaaaaar :D ayrıca canım hala erik çekiyor ya.. erik erik erik erik diye üst üste söyleyip yabancılaşmaya çalıştım, belki böyle yaparsam çekiciliğini kaybeder dedim ama aynen şu an olduğu gibi ağzım sulandı :D
neyse efendim, gideyim ben.. sevgiler, saygılar :)
-
heyyy
arkadaslar aranızda istatistikçi var..helalinden bı sorununuz olursa hallederim:)))
-
bittiiii..
zoR oLdu ama bittii..sınavLarım yani =D ..
hatta bugun haLiyeyLe bitisi kutLadık =P ehhe..
öyLe mi yapmıstık ki_!? =D
neyse,caktıRmıyorum.
pRofiteroL yedikkk =D
Özcaaaaaaan,nabeR =D
ehehe ..
bi de bugun yoLda eRik göRdük.. yakLastık.. baktık.. ama cok kücükLerdi.. agzım suLandı.. sonRa haLiye beni engeLLedi =D
acıdıR,tatsızdıR,tutsuzduR..
öyLediR de =D
haLiye deRse,o'duR,dogRudur! ahuau =D =D
neRden geLiyoR bu yagcıLık biLmiyoRum ki!
ama heRseye Ragmen mantık istemiyoRum! =D =D
artık,bosum.
yapcak biRsey yok =D
Özcaaaaaaaan.
adaLar yapak o zaman.
hadii.
geLiyoRum ben.
bekLeyin beni huaau =D =D
istanbuL askım depResti..
bugun o kadaR cok konusmama Ragmen,haLaa konusmak konusmak konusmak istiyoRum.
bi o kadaR da susmak.
HaLiyeee..sen okuma buRLarı..ku$um =D hauauahauhuahauhauh =D =D =D
aaa..
bugun sınavda kopya cektim =D =D
geceRsem,o sayede.
ama bi soRuyu kopya cektigim haLde yanLıs yaptım ahuah =D
aRada oLuyoR böyLe kazaLar =P
nazaR degiyoR napıcan iste =D
kem göz doLu etRaf =P
pc'de kafayı yedi zate.
nediR benim bu cektikLerim biLmiyoRum ki.
heR yanım soRun =P
gecen yemekhane yemek yiyeLim dedik,menüde de tuLumba tatLısı vaRmıs.. benden kacaR mı_!? kacmazzzzz =D
neysem,gittik..ama tuLumba bize kaLmamıs.. ben bunu kaLdıRabiLirmiyim.
yemegimizi yedik.. bekLiyoRum ben.
ascı geLdi gecti önümden,eLinde tuLumba..
adama hicbiRsey demedim..bi bakıs acmısım sadece..
gitti,geLdi ve eLinde tuLumba.. bize getiRdi =D
afiyetLe yedikk..
gözLerLe konusmak böyLe biRsey oLmaLı =D =D= D hauahua .
artık nasıL baktıysam,hatırLamıyoRum=P
tuLumba geLdiginde aRkadas sok oLmustu hauha =D
güzeLdi ama,afiyetLe mideye yoLLadık.
öyLe seyLer iste =) =) =)
güzeL seyLer bunLar =)
heR zaman bekLeriz..
-
geçmiş olsun o zaman Pınar :) yalnız kopya çekerek yanlış cevap vermeseymişsin daha güzel olacakmış eheh neyse artık :D
erik erik erik.. erik demeyelim artık ya, çok fena oldum ben :D ama Haliye doğru demiş, şimdi güzel değildirler, biraz daha zaman geçsin de yeriz artık :)
bu aralar pek uzun yazamıyorum ben nedense ya.. aklıma birşey gelmiyor, ilginç.. halbuki böyle olmazdı bana :) neyse efendim, gideyim o zaman ben yine.. he bu arada tulumbayı görünce gözlerinle bile konuşabilmeyi başarmana şaşırmadım tabii :) şimdi gidebilirim.. gittim :)