Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• -5gap- • 25 Nisan 2009 12:31 • #425938
    bekLe beni istanbuL..
    geLiyoRum..
    geLiyoRuz..
    (=
    ehhe..
  • mazbut • 27 Nisan 2009 16:33 • #426059
    istanbuldayım ve kavga etmez olurmuyum kafe 5 kuruşa bidaha gidemicem ama olsun kavga güzeldi bütün dert tasa uzaklaştı ruhumu arındırdım eski sevgilimle karşılaştım kötü oldum ama kalbim cızzz etti ama hala çok güzel güzelliğin on par etmez bu bendeki aşk olmasa neyse efendim acısıyla tatlısıyla istanbul bi çırpıda hayatımın 10 gününü çaldı buda 240 saat 14400 dakika yapar saniyeleri hesaplayamadım ama feda olsun annemin yaptığı yemekler ayrı bi güzeldi babamın bana işleri anlatması sıkıcı olsada istanbul güzeldi bu arada babam arabekscinin birine ev satmış temeline tükürdüm iflah olmaz artık o ev =) neyse efendim benden bu kadar gelecekte görüşürüz
  • -5gap- • 28 Nisan 2009 10:53 • #426068
    geLdik..göRdükk..gezdik.. ve döndüm! =D
    eheheh..
    isin tuhaf yanı ise haLa sagLamım!
    hasta oLmadım..
    tehditLere boyun egmedim(!) =D auhauh.
    eve geLdigimden beRim uyuyoRum.
    artık nasıL bi yoRgunLuksa =P
    hava güzeL oLsaydı bi de vaR yaa ..
    hobaaa..
    eksiktik ama oLsun..
    gönüLLer biR oLmaLı (=
    Özcaaaaaaaan.
    nabeR_?! =D
    sonRa dan faRkettim ki Resim cekiLmemisiz..
    haLbuki ben tam duRakta otuRurken fotogRaf makinesini cıkaRıyoRdum kiiiiiiiii,Özcaan geLdi..
    oysa duRakLarda boy boy ResimLerimiz oLmaLıydı.. auhauhua =D
    3ay sonRa göRüsmek üzeRe..
    adaLarda*
    ahuauh =P =D

saRkı söyLemek istiyoRumm =D
    akLıma geLmisken,HaLiyeyLe benim biLmedigim ama Özcaaaaan senin biLdigin o saRkı hangisiydi =D
    hemen ögRenmeLiyim.. auhahua =D =D
    iste o saRkıyı söyLerken beni sasıRtmıstın..=P =D

bi dahakine taksim'e gitmemeyi basaRabiLicekmiyiz bakaLım =)
  • -5gap- • 28 Nisan 2009 10:57 • #426069
    canımın kaRpuz istedigini söyLemis miydim =D
    auhauha..
  • Shut Up • 29 Nisan 2009 01:20 • #426086
    selamlar, bonjour, hello, hallo, hola, salve, konnichi wa, aloha falan filan, yeterli galiba :)

Pınaaaaaar, şu adaları unutsak :D ya bu arada ben birşey diyecektim ama unuttum.. neyse artık :) eksiktik bu sefer ama napalım artık, idare ettik eheh ayrıca İstanbul tur rehberi olmaya karar verdim gün sonunda :P:D fotoğraf çekilmeyi unutmuşuz cidden.. neyse, olur böyle şeyler :) durakta da tutmadım sizi ayrıca, çekilseydiniz aa :D şarkıya gelecek olursak hatırlamıyorum şu an cidden :) hatta senin gün boyu söylediğin şarkıyı bile unuttum ben :D hafızam bu kadar işte ehehe karpuz dedin de hatırladım, ben hala erik istiyorum ya :D

bu arada Haliye birşey yazmamış mıydı koloniye ya? ben mi konuşmayı yanlış hatırlıyorum? (ya da yanlış mı yorumladım acaba?) söylediği şeyi anlamadığımda koloniyi okumuyor musunuz dememiş miydi? hani o yazı? ben birşeyleri yanlış anladım galiba :D

neyse efendim.. gideyim en iyisi ben :) hoşçakalın sayın seyirciler.. hatta au revoir, bye, auf wiedersehen, hasta la vista, arrivederci, ciao, sayonara vs vs :D
  • -5gap- • 29 Nisan 2009 22:01 • #426101
    aLacakaRanLıgı bi de ben okuyiim dedim.
    okuyoRum =D
    basLadım biRazdan biter..
  • GaZoLiN • 30 Nisan 2009 16:00 • #426117
    ben okudum hepsini..hepsi de çok güsel...alacakaranlık, yeniay, tutulma....şafak vakti çıktı yeni bi onu okuyamadım...
  • Shut Up • 1 Mayıs 2009 00:22 • #426145
    ben okumaya vakit bulamıyorum derslerden.. o yüzden sen söyledikten sonra filmini izledim.. fena değilmiş.. ama tam olarak benzemese de biraz benzer olarak izlediğim Låt Den Rätte Komma In daha iyiydi.. onu da yakınlarda izlemiştim de, o yüzden karşılaştırma gereği duydum galiba :) Twilight'ı beğenen buna da bir baksın derim yani.. hatta şöyle imdb linkini de koyayım geniş bilgi için :)

http://www.imdb.com/title/tt1139797/

he bir de True Blood diye bir dizi var Alan Ball amcanın.. Charlaine Harris teyzenin (neden herkese amca-teyze dediğimi de biri çözsün lütfen, ben çözemedim hehe) roman serisinden uyarlama.. (ayrıca bu seriyi bir yayınevi türkçeye çevirse, yayınlasa ne kadar güzel olurdu anlatamam) fazlasıyla beğendiğim bir dizi olmakta ve sadece ilk sezonu yayınlanmış bulunmakta ki 12 bölüm.. yaza ikinci sezonla devam edecek işte.. (şimdi tam zamanına bakayım dedim açıklanmış mı diye ve 14 Haziran'da başlayacağını yazmışlar efendim) bunu da tavsiye ederim ama bu fazlasıyla sert ve +18 olduğunu da belirtmeliyim.. masum değil diğerleri gibi yani :) hatta onun da imdb linkini vereyim :)

http://www.imdb.com/title/tt0844441/

yine coştuğumu farkettim :) daha anlatırdım ama susayım bence eheh neyse efendim, gideyim en iyisi.. sevgiler, saygılar :)

not: işçi bayramınızı da kutlayayım, 1 mayıs oldu :D
  • -5gap- • 1 Mayıs 2009 16:51 • #426155
    biLseydim,tüm seRiyi aLırdım..
    kitap hemencik bitti..
    baska kitaba saRdım hemen..
    ama akLım kaLdı =D
    fiLmi izLemedim ben.
    pek aRam yok fiLm izLemekLe maLum =D
    ama kısmet oLursa,neden oLmasın =D

bugun kaLktım pogaca yaptım =D ehehe..
    pekte güzeL oLdu haniii..
    hamaRat bi insanım noLcak iste uahauh =D

Özcaaaaaaaaaaaan.
    niye bana cino'yu hatırLatmadın.
    unuttuk bak =/
    bi dahakine biteR,kaLmaz,dayanmaz =D =P eheh..

pazaRtesi senLikLerimiz basLıyoR..
    geLen kisiLer dandik insanLar.
    nasıL egLenceksek artık =/
    sonRa da finaLLer..
    ve okuL bitiyoR!
    zaman ne cabuk geciyoR ..
    böyLe böyLe yasLancazzzz =D

icim sıkıLıyoR..
    ama geceR =)
  • Shut Up • 2 Mayıs 2009 04:07 • #426219
    cinooooooooo!! ben tamamen unutmuştum onu ya.. niye hatırlattın :/ canım çekti :)

ayrıca yaşlandık bile.. en azından ben.. öf..