-
selamlar..
aklımdaki şeyleri yazabilecek kadar kafam yerinde olmadığından ve algımın iyice düşmesinden dolayı herhangi bir konuda yazmıycam.. sadece boş boş da olsa birşey yazayım dedim işte, herhangi bir sebep, herhangi bir konu yok.. öylesine..
hayat gibi.. var mı yoksa sebebi?
-
Özcaaaaaaan.
siLkeLen.
kendine geL =D
senin yeRine ben giRcem sınavLara tamam =P
uuRrr.
senLe bu konuyu konustuk zate.
destegim sonsuz (=
biLiyoRsun.. heR zaman!
sonRacıgıma.
aysegüL seRisi tatiLde.
ahauh.
akLıma geLdi.
aysegüL okuLda,aysegüL evde,aysegüL oRda,aysegüL buRda kitapLarı vaRdı bizim zamanımızda =D
ne aLakaysa.
artık eRikLer güzeL,yeniLebiLir =D
benden onay vaRdır =P
heRkes saLdıRabiLir ama ben yokken =P ehhe.
yan taRafa yaLın gitmis,özcan deniz geLmis.
Özcaaaaan.
bak sıRf adasın diye biR sey demiyoRum.
yoksa biLirsin fena yapaRım =D
-
Pınaaaaaar
silkelendim ama kendime gelemedim hala :)
bende hem Ayşegül serisi, hem de Cin Ali serisi var :D Ayşegül serisi hala duruyor mu bilmiyorum ama Cin Ali duruyor eheh artık bulunması çok zor, antika oldular benim gibi :D ama aramızdaki fark onlar antika olunca değeri artıyor :D:D kimbilir kaç kere okumuşumdur Cin Ali serisini.. gayet eğlenceliydi be :D
erik konusuna gelirsem, bol bol tükettiğimi belirtebilirim.. ben de onay verdim yani :D
ayrıca yandaki maalesef adaşım olan kişiye istediğin şeyi söyleyebilirsin Pınaaaaar, zaten aynı ismi paylaştığımız için ayrı bir garezim var ona, takıl kafana göre yani :D
sonracığıma hmm 2 günde iktisat teorisinin tamamını tekrar ettim ki bu da günde 10 ünite, toplam 20 ünite demek.. coştum ya :D aslında daha 19, şimdi bu yazıyı bitirip 20 yapıcam eheh yazık bana ya.. Pınaaaar, giricem demişsin benim yerime sınavlara, süper olur valla :D dün kandıramamıştım ama bugün halimi görüp üzülmüşsün bak :D
neyse efendim, ben gideyim de 20 yapayım.. hadi görüşürüz sevgili insan kişileri :)
-
sıkıntı geLiyoRum demezz..
aLoo,güzin abLa modundayım bugun.
bu kadar.
=D
-
sıkıntı bir de gidiyorum demeden gitse ya.. gidiyorum diyerek de gidebilir, sorun değil.. önemli olan gitmesi ama gitmiyor.. kısa dönemde fiyatlar yapışkan, ondan galiba (çok ders çalışıyorum çok hehe)
efendim, dün yaptığım ders coşması bütün hızıyla sürüyor.. balkanlardan gelen finaller bir taraflarımı tutuşturduğu için bugün de istatistik dersinin yarısını bitirmiş bulunmaktayım.. yarın da diğer yarısını bitiricem (bu arada bitirmek derken tekrar etmekten bahsediyorum tabii) yani baya kötü durumdayım işte :)
diyecek de birşey bulamıyorum.. ancak ders anlatabilirim şu an, o moddayım hehe o yüzden susarak balkanlara doğru uzaklaşayım.. ya da balkanlardan uzaklaşmak da mantıklı olabilir.. herneyse, gidiyim de yatayım.. yoruldum :) görüşürüz efendiler..
-
geLdim geLdim =P
yoktum ortaLıkta.
ee tatiLimin tadını cıkaRiyim ama de mi =D
deniz sezonunu gün itibaRiyLe acmıs buLunmaktayım =D
Özcaaaan,senLe teLepati kuRarken cok rahattım =P
uzanmısım kumsaLa,günes damLar icime..
hobaa =D ehehe .
rüyam geRcekLesti ve iki deRsten kaLdım..
yaz okuLu beni bekLer.
o oLmadan,oLmaz zaten.
staj isim vaRdı,cok süküR oLmuyoRmus =D
icten bi ohhh dedim..
Özcaaaaaaaaaan.
nabeR =D
öyLe iste.
-
anaa aynısı
yukardaki ya da aşağıdaki arkadaşın aynı durumu yaa bende de...benim de yz okuluna2 dersim kaldı.ama benim staj işi de oluyomuş..tüh tüh...şimdi kim gidecek de....
-
kadeRr =P
bugunLerde cok hamaRatım.
eLimden heR is geLiyoR =P
ahuauah ..
gez gez neReye kadaR de mi ama =P
bi otuR,bi tembeLLik yap,özüne dön,dogRu yoLu buL! =D
fiLm izLemeye mi basLasam diyoRum =D
Özcaaaaaaan.
biLiyoRsun,cok izLeRim ama..
neyse =D
yaz okuLu basLıcak neRdeyse bea.
yuh.
oLcak sey degiL.
Özcaaaaaaan bi geL buRaLarın tozunu attıR =D
-
selamlar sayın koloni insanları..
Pınaaaaaar tatilinin tadını çıkarabilirsin artık, çünkü ben de tatildeyim :D oh be, tatil ne güzel birşeymiş eheh unutmuşum :D ayrıca denizden telepati kurmaya çalıştığını anladım zaten, hep vapur sesleri falan geliyordu eheh yalnız çok acayip haksızlık varmış o an Pınaaaar.. ben finallerden kurtulmaya çalışırken denize gitmeye utanmıyor musun :D
hmm 2 dersten birşey olmaz ya, sen zaten yaz okulunu çok seviyorsun, biliyorum ben :D staj işine başvurduğun zaman da söylediğimi tekrarlamak istiyorum; hem başvurup hem de girmemek için dua etmen gayet ilginç :D
Pınaaaar sen hamarat olmuşken şu bizim börek işini halletsek :P:D
aaa bir de film demişsin.. aferin aferin, izle eheh boş zamanları doldurmak için gayet güzel yani :D bu söylediğimden sinema boş zamanları doldurmak için olan birşeydir gibi bir anlam çıkıyormuş gibi oldu ama öyle olmadığını herkes biliyor dimi :D bilmeyen varsa da söylemiş oldum işte hehe
ben de derslerden kurtulduktan sonra daha da fazla izlemeye başladım (tam başlayamadım daha ama başlarım) kitap okumaya da başlayabilirim artık.. yalnız bir süre kasıp ders çalıştıktan sonra sınavlara giriyorsun, sonra hepsi bitiyor ve eve dönüyorsun ya, işte o çok garip bir duygu.. çünkü artık ders çalışmana gerek yok ve bir süre kastığın için (ki insana çooook uzun geliyor o süre) artık normalde ne yaptığını falan unutuyorsun eheh bir de bana hep ders çalışmam gerekiyormuş gibi geliyor :D kurtulamadım daha psikolojik olarak :D neyse, uzun sürmez diye umuyorum hehe
yandaki reklam da değişmiş yine.. roko.. hmm.. bununla ilgili ne diyebilirim diye düşünüyorum ama birşey bulamadım galiba.. hmm.. a-ha buldum.. (bu arada A-ha diye de bir grup vardı ama akibetini bilmiyorum, neyse) şimdi dikkat ederseniz göreceksiniz ki dondurmalardan şimşek çıkmış (şimşek çıkması ne demektir diye sorarsanız bir dahaki mesaja anlatırım artık ama mümkünse sormayın eheh ayrıca dikkat ederseniz göreceksiniz ki demişim ama dikkat etmeseniz de görürsünüz aslında, tamam, kapatıyorum parantezi) bir dondurmadan neden şimşek çıkar? bu çok önemli bir soru bence.. neden bu reklamcı arkadaş oturup düşününce aklına dondurmalardan şimşek çıkartmak gelmiş.. kim şimşek çıkartan bir dondurma yemek ister? bu da başka bir önemli soru.. ayrıca bir de kara şimşek (knight rider) vardı hatırlayan hatırlar.. hatırlamayana da kitt desem hatırlar belki.. hmm bak arkadaki hatırlayamamış.. arkadaki için bir de şu ek bilgiyi vereyim; hani şu konuşabilen, kendi kendine gidebilen, türlü aksiyonlar yapabilen araba vardı ya.. heh işte o, nasıl da hatırladı, aferin arkadaki eheh coştum galiba, konudan da sapmışım.. hiçbirşey olmamış gibi hemen geri döneyim konuya.. ehm.. ayrıca roko'nun o'sunda neden fare imleci var? aa onu anladım galiba, dondurmanın şeklinden herhalde.. hmm.. neyse, vazgeçtim, uğraşmıycam bu reklamla hehe (yalana bak, bağlayamadım hiçbir yere de ondan bırakıyorum :D aslında bağlardım da üşendim ve uykum geldi eheh)
Pınaaaaar, tozunu attırabildim mi buraların bilmiyorum ama şimdi gidiyorum eheh umarım başarabilmişimdir :P:D
yeni gelen arkadaş varmış bu arada, hoşgelmiş :)
hadi ben gideyim yavaş yavaş, sohbetinize doyum olmaz eheh bize de bekleriz falan diye uzatmıyım daha fazla da gideyim en iyisi :) (cümle çok saçma oldu yalnız eheh yine de silmeden bırakır ve huzurlarınızdan ayrılırım) hasta la vista..
-
Cevap: -Konu içermez-
gençler hangi okullarda yaz okuluna kalıyorsunuz ya?..tembeller için yaz okulu süperdir be..hiç bişey yapmazsın ,yatarsın..haftada bir iki gün dersin olur...ona da evde canın sıkıldığı için gidersin..hocalar da fazla ciddiye almazlar ve geçiriler sınavlardan..tabi bazı kıllar hariç...:))