Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• -5gap- • 20 Ağustos 2009 00:10 • #428270
    auhuahuhua.
    manyaaak =D
    neyse,bugunun hatRına susuyorum =P
  • Shut Up • 20 Ağustos 2009 03:43 • #428272
    nedir bu sineklerin sizden çektiği :D
  • KaranLık-göLge • 20 Ağustos 2009 12:37 • #428273
    bizim onlardan çektiğimize ne demeli ?
  • -5gap- • 20 Ağustos 2009 18:15 • #428275
    aL biRini,vuR ötekine demek istiyoRum =D
    boynum tutuLdu bugun de.
    yaRın öLebiLirim bu gidisLe =P
  • Shut Up • 21 Ağustos 2009 06:16 • #428277
    bizim onlardan çektiğimize ne demeli ?

onların sizden çektiğine "a" ve sizin onlardan çektiğinize "b" dersek; a>b

neden diyeceksiniz.. demeyecekseniz de ben anlatıcam zaten hehe çünkü sizin onlardan çektiğiniz bir süre sonra geçen kaşıntıdan ibaret ama onların sizden çektiği ölüm.. bu nedenle hangisinin büyük olduğu tartışılmaz bir şekilde açıklanmış oldu :D Allah'ım ne kadar seviyorum saçmalamayı biliyor musun :D

Pınaaaar, boyun tutulmasıyla ölmek ilginç bir ölüm olur gerçekten ve sanırım bunu başaran ilk (ve yine sanırım tek) insan olursun :D

yarın Tarantino'nun yeni filmi Inglorious Basterds (Soysuzlar Çetesi)'ni izliycem, çok mutluyum bu açıdan :D bir de mart gelse de Tim Burton'ın filmini izleyebilsek... ah ah, daha ne isterim ki (çok pis yalan bu, çok şey isterim eheh) neyse efendim, hadi görüşürüz :)
  • -5gap- • 21 Ağustos 2009 14:15 • #428278
    itiRaz ediyoRummm,hayıRr!!
    b>a!
    minicik sivRi sinek geLipte beni ısıRırsa zaten,öLmeyi haketmis demektir.
    senin ne haddine ogLum beni ısıRmaya caLısmak,kimsin sen =D ahuah.
    eLimin teRsiyLe öLdürürüm iste böyLe.
    heeyyytt beaaa! 8)
    iLk'Lerin insanıyım Özcaaan ben =P uahuah.
    izLe izLe onay veRdim,mutLu oLcaksan =P
    martta nediR ki.
    gözü ac kapa ac kapa bi bakmısın maRta geLmisiz sen de izLiyorsun fiLmi.
    aa bu aRada ben de dün gece itibaRiyLe heRoes u izLemeye basLadım.
    Özcaaaaaaan,senin veRdigin dvdLer sayesinde.
    sana buRdan tesekkürLerimi sunuyorum =D
    ne demisLerrr,gec oLsun,güc oLmasın.
  • Shut Up • 22 Ağustos 2009 04:03 • #428282
    ahoy! diye girmek istedim yazıya eheh hatta bunu resmi koloni selamlaması mı yapsam nedir :D aslında höyt de iyi.. ehm.. daha yazmaya başlar başlamaz saçmalayıp da gözünüzü korkutmak istemezdim :D

bence hala a>b ama hadi senin için öyle değilmiş gibi yapayım :D

boyun tutulması olayı gerçekleşeceği zaman haber ver, bütün gün bekleyemem, yorulurum Pınaaaar :D

marta bence çok var.. gözümü açıp kapattım gelir dedin diye ama olmadı, hain Pınaaaar :D

Heroes son sezona kadar iyi ama son sezonun (da özellikle son bölümleri) pek güzel olmadı ama ısrarla sevmeye devam ediyorum ben :D sen de sev, yazık, üzülmesin :D he ayrıca burdan ricalarımı sunuyorum o zaman ben de :) geç olsun, güç olmasın tabii hehe

ehm.. bugün Tarantino'nun filmini izledim, beğendim.. aferin kendisine hehe çekimler açısından tam Tarantino filmi ama replikler eskisi gibi değildi tam :) yalnız 148 dakikalık bir film olmasına rağmen hiç hissetmedim o kadar olduğunu, hemen bitti ya :D sonuç olarak biz 4 kişi olarak beğendik filmi, ortalamamız 7.5 falan düştü 10 üzerinden.. bu kadar bilgiyi niye veriyorum hiçbir fikrim yok.. teşekkürler :D

aa bu arada geçen gün Taksim'e gittiğimizde kime rastladık onu anlatıyım eheh hani şu büyük toplu buluşmada (Selin'in olup, Ezgi'nin olmadığı) Arsen Lüpen'e gitmiştik.. hatırlıyor musunuz bilmiyorum ama eheh oraya gidelim dedik.. taşınmış bunlar.. biz de yeni yerini bulduk (ki zaten yakın eski yerine) neyse efendim, yeni yerini pek beğenmedim ama anlatacağım olay bu değil.. şimdi bu yeni yerde en üst katta Arsen Lüpen ve en üst kata çıkarken (her ne kadar saymasam da, daha doğrusu dikkat etmesem de) kafe(ler) vardı.. biz en üste çıktık, takıldık falan, sonra gidelim dedik.. tam aşağı iniyoruz ki bir baktım Bilge şarkı söylüyor alttaki kafede eheh Direc-t'in Bilge'si yani :) ama çok az kişi vardı ya, yani toplasan 30 kişi ya var, ya yoktu.. onları görünce izleyelim biraz dedim.. ilk önce bilmediğim bir şarkı çaldılar eheh sonra "başa dönebilir miyiz"i çaldılar.. sonra da biz çıktık zaten eheh öyle de ilginç bir karşılaşma oldu, beleş konser izledik :)

neyse efendim, çok konuştum yine.. gideyim ben.. görüşürüz koloni insanları :)
  • disprosyum_08 • 22 Ağustos 2009 17:27 • #428286
    Ben geldim,gidiyorum..
    Bu kadar yazacaktım ki Arsen Lüpen,Bilge,Direc-t kelimelerine takıldı gözlerim,nerde gördün lan? Ben de dinlemek istiyorum onları canlı canlı :S
    Bilge'yle Giiiiit söylemek en büyük hayalim =/
  • -5gap- • 22 Ağustos 2009 21:48 • #428289
    anaa biLge.
    tesadüfe bakk =D
    neyse ki ben konseRine gitmistim,hıh! =D
    Özcaaan,kitabı okuyamıyorum ya.
    kaLdı öyLe,yazık gaRiban =P
    o kadaR yogunum iste =P
    ayy,yorgunum.
    haLiye sana bi gazoz ısmarLasaydım buRdan =P
    bu kadar.
  • Shut Up • 23 Ağustos 2009 04:35 • #428291
    selamlar sevgili koloni halkı :)

Haliye hayat belirtisi göstermiş, şaşırdım burdan :) nerde gördüğümü söyledim işte, Arsen Lüpen'in yeni yerinin alt katındaki kafede eheh adını söylememişim tabii ama bence böyle de anlaşılabilir :) adı da Guitar Cafe(ydi sanırım)

Pınaaaar ben daha önce birkaç kez canlı izlemiştim zaten onları ya eheh yoksa izlerdim sonuna kadar ama gerek görmedim :P:D

kitap ağlamasın ama dikkat et, arada bir eline alıp 3-5 sayfa oku da kendini okunuyormuş hissetsin yavrucak :D

neyse efendim, işte böyle devam ediyoruz yaşamaya.. ya da yaşıyormuş gibi yapmaya.. herneyse :) görüşürüz bakalım :)