Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• -5gap- • 26 Ağustos 2009 21:13 • #428327
    Hii!
    what's up!
    congratuLations*
    dogRu yazdım mı biLmiyoRum ama oynadıgım oyunda cıktı =D e hhe..
    aa Özcaan bunu bana ögRetmisti didim =D
    heRkes beni tebRik etmek icin sıRaya giRiyor =P
    off,cok fazLa sacmaLamak istiyoRum.
    ama biLiyoRum ki su an basLarsam,susamıcam..
    zaRar veRcem,o yüzden susuyoRum =P
    Özcaaan,basın patLarsa nooooLurr =D =D
    bi denesek mi =P
    kendini iyiLestiRebiLirsin beLki sende ;)
    auhua.
    beLki,basını bıRakıp gidebiLirsin =P
    Özcaaan,bizim de gücLerimiz vaR =P
    dünyayı kurtarcaz =P
  • Shut Up • 27 Ağustos 2009 05:57 • #428330
    hey! naber koloni insanları eheh

Pınaaaar, doğru yazmışsın evet :) beynim patlasa etrafa beyin, et ve kan parçacıkları fırlar.. sonra onları temizlemek gerekir falan, hiç uğraşmayalım bence :D yoksa hiç çekinmem patlatırım, biliyorsun :D dediğin gibi iyileştirebilirim kendimi yani eheh dünyayı da kurtarırız, nolcak.. ne demişler; save the cheerleader, save the world dimi :D ama önce Claire'i kurtarmak lazım işte :D

şimdi de sevgili hafızamın bana unutturmamış olduğu pek bir muhteşem teorimi anlatmak istiyorum :D ilk olarak cevaplayacağım soru şu; "neden tembeliz?" :) hemen teorimi anlatayım; şimdi şöyle derler ya hep "insan sevdiği işi yaparken üşenmez" diye.. bence biz nerdeyse hiçbir şeyi sevmiyoruz ve bu yüzden de üşeniyoruz herşeye :D arada bir üşenmeden yaptığımız şeyler de oluyor, mesela buraya yazmak gibi.. ama bunun gibi sevdiğimiz şey çok az olduğundan tembel görünüyoruz.. suçumuz ne ki ya, çoğu insandan az şey sevmek suç mu sorarım size :D daha çok şey sevsek biz de tembel olmazdık belki ama sevemiyoruz işte :D hayatı da pek sevmiyoruz sanki, ondan da olabilir :D evet, bu iğrenç teorim de burda bitiyor, geçmiş olsun.. ama yazmadan önce, aklımdayken daha güzel gelmişti :D yazdıkça düşündüğümden çok daha garip olduğunu fark ettim ama olsun :D

son olarak "The Boat That Rocked" diye bir film var, (ki türkçeye "Rock'n Roll Teknesi" diye çevirmişler) ben bu akşam onu izledim ve izlemeyen kalmasın diyorum, süper :D sonra da sevgilerimi ve saygılarımı sunaraktan huzurlarınızdan ayrılıyorum efendim.. esen kalın :D
  • disprosyum_08 • 27 Ağustos 2009 18:58 • #428334
    Tamam o zaman sormak istiyorum buraya yazmayı neden seviyoruz?
    Beyin fırtınası yapın acık =P
    Pınaaar,hayır ben de henüz okumadım Suç ve Ceza'yı,utançtır benim için :Pp
    Off bunaldım evde iyice.....
    Sinirli de bi insan oldum,o pamuk gibi kız gitti,yerine böyle zırt pırt bağıran çağıran,ne bilim kasap bıçağını kaptığı gibi sokaktan geçen bi iki canlıyı kesen bi canavar geldi yerime..
    Hayrolsun sonum(n)uz..
    Mcks, kib, bye =P
  • -5gap- • 27 Ağustos 2009 21:05 • #428338
    oyy..cok yemisim =D
    ramazanın en cok,masanın donatıLma kısmını seviyorum =D
    ziyafet masaLLah =P
    teorinde cok dogru,katıLıyorum =D
    simdik acmak isterdim ama..
    yaRına bıRakıyorum =P
    uykum geLdi.
    cüüzz.
  • Shut Up • 28 Ağustos 2009 07:17 • #428341
    selam insanlar!

şimdi Haliye hanım, buraya yazmayı neden sevdiğimizi açıklamak için çocukluğumuza inmemiz lazım.. saat de 7 olduğu için ben bu saatte yatağımdan başka bir yere inemiyorum ("yatağa inilir mi?" gibi bir soru aklınıza gelirse, gelmemiş gibi yapın, bir de bunu açıklamak için uğraştırmayın beni hehe) gidip yatıcam yani anlayacağınız, başka bir sefere ineriz çocukluklarımıza teker teker :D ayrıca kestiğin arkadaşlar dünya barışını sağlayacaktı Haliyeeee, dünyanın (nerdeyse) bütün umudunu yitirmesi senin yüzünden, haberin olsun :D

Pınaaaaar, çok ye sen :D niye dersen bilmiyorum (bugün niyeleri cevaplamak yorucu geldi bana nedense hehe) ama sen yine de ye :D senin de uykun gelmiş teoriyi görünce hehe (her ne kadar aramızda çok saat olsa da) ama normal yani, yorucu bir teori.. uyumak da sevdiğimiz birşey ayrıca, değil mi sayın koloni halkı :D hadi uyuyalım (ya da siz uyanın, ben uyurum herkesin yerine eheh)

görüşürüz efendim.. sevgiler, saygılar vb :)
  • disprosyum_08 • 28 Ağustos 2009 18:22 • #428344
    Sinirli miyim?
    Eveeeeeett..
    O zaman defolup gidiyorum ben de !
  • -5gap- • 28 Ağustos 2009 19:14 • #428345
    akLıma sey geLdi.
    kemaL sunaL söyLüyordu gaLibam.
    agLamak yooookkk,güLmek waR..
    yaRınLar da yaRınLar da güzeL günLer vaR =P
    bazı yerLerini atmıs oLsam da,bunu haLiyem icin degistiyoRum =P
    defoLup gitmek yokkkk,sevgiyLe kaLmak vaRrr =D =D
    auhauha.
    aa,yeni rekLam.
    siyah hemde.
    ama üstündeki renkLer.. cıkk! gene oLmamıs =P
    "yatağa inilir mi?"
    buna acıkLık getiRmek istiyorum.
    gayette iniLir.
    ama Özcaan,derinLere inmemisse,benim de haddime degiL =P ehehe.
    cok fazLa enerji haRcamamam Lazım.
    iftaRa az kaLdı.
    ve evet,Özcaaan,gene seni dinLicem,ve cok cok yicem.
    bıkmadan,usanmadan yicem.
    ne buLduysam.. kimseye bıRakmadan =P
    iyice acgöz oLdum iyi mi =D
    cocukLugumuza inersek de,kaRsımıza cino cıkaR =P
    nokta.
  • disprosyum_08 • 28 Ağustos 2009 19:30 • #428348
    Şu an ne istiyorum biliyon mu hacım,böyle seni havuza falan atmak..
    Bolca su hesabııı :Z
  • -5gap- • 28 Ağustos 2009 19:35 • #428349
    havuz oLsa da,yüzsek beaa hacı.
    =D
    ne iyi düsündün hee.
    canımsın.
    =D
  • Shut Up • 29 Ağustos 2009 06:33 • #428353
    yine sabah oluyor, fark edince yazmak için geliyorum :) selamlar bu arada :) çok pis esprilerle ve saçmalıklarla dolu bir yazı oluyor, bakın baştan uyarıyorum, mesuliyet kabul etmem.. ayrıca manda ve himaye de kesinlikle kabul edilmez, ona göre.. (heh al işte ilk iğrençlik, bu daha birşey değil, dikkatli olun.. çeşitli mental sorunlara yol açmak istemem doğrusu (doğrusu ve yanlışıyla yaşıyoruz hayatı, peh)) Allah'ım, durduramıyorum kendimi :D

Haliye, varoşlardan gelen küçük Haliye'ye dönmüşsün :D sinirliyken söylemese miydim bunu yoksa, korkuyorum lan :D

Pınaaaar, o söylediğini sanırım Kemal Sunal bir filmde söylüyordu gerçekten ama orijinalinde kendisi bizim bir ara eurovision şarkımızdı, hatta şimdi google abiye sorucam ve kimin şarkısı olduğunu da yazıcam (sanki hemen yazmışım gibi oluyor ama google abiye sordum ben şimdi, öyle düşünün.. ya da düşünmeyin, ne fark edecekse) Ali Rıza Binboğa'nınmış.. bu çok önemli bilgiyi paylaştığım için çok mutlu oldum :D ayrıca yayında ve yapımda emeği geçen herkese (ki google ve ekşisözlük oluyorlar) teşekkür de edeyim.. nasıl da kaptırıyorum hemen kendimi ya :D

reklam içinse "şimdiye kadar buraya konulmuş en dalga geçilebilitesi az reklam" yorumunu yapmak istiyorum izninizle.. he istesem dalga geçecek şey bulurum, o ayrı konu ama direkt bakınca aklıma gelmedi birşey (bu da günün itirafı olsun)

Pınaaaar, yatağa inilir sözümü onayladığın için şükranlarımı sunuyorum (dikkat!! iğrenç espri geliyor, tutamıyorum.. çok üzgünüm bunu yaptığım için.. 2 tane Şükran yakaladım yolda, onlar da sana kısmetmiş Pınaaaar eheh yaşasın bilinçli iğrençlik :D gerçi ben bilinçsizken de öyleyim ama çaktırmayalım şimdi :D) he bir de çok ye ama bık arada ya.. bıkkınlık da değişik bir duygu sonuçta, arada yaşamalı tabii (pii, iyice aklım gitti benim.. normalde yazacağım cümleyi yazmaya başlamadan bir şekillendirmeye çalışırdım ama artık bir sonraki kelimenin ne olacağını bilmeden yazmaya başladım ki bu da yine bilinçli-bilinçsiz iğrençliğe giriyor.. bu konuyu da bir makaleyle tüm insanlığa açıklarım bir gün :D)

çocukluğa inersek cino çıkar tabii ama başka şeyler de çıkabilir diye çok da inmemek lazım.. yorucu da bir prosedürü var.. hem düşüneceksin, hatırlamaya çalışacaksın falan ohoo hem çocukluğuna inen, hem de çocukluğuna indirten (ki bu kelimeyi sizin de fark ettiğiniz gibi (çok afedersiniz) mabadımdan uydurdum, hayırlı olsun) çok yüksek derecede enerji harcar.. bu enerji harcaması sonucu havadaki oksijen azalır, karbondioksit, karbonmonoksit gibi zehirli gazlar açığa çıkar ve sonuçta ne olur? sorarım size, nolur? tabii ki küresel ısınma olur.. küresel ısınma olunca nolur? heh işte onu anlatması için Al Gore ve Bono'yu çağırıcam hehe özellikle Al Gore'un uzmanlık alanı sonuçta, ben girmiyim yani konuya.. anlatırım da ayıp olur şimdi :D (ve işte tam bu paragrafı yazarken yazının başına uyarı koymam gerektiğini düşündüm ve koydum)

24 sayfalık 2. yaş özel sayısıyla Uykusuz'umu bitirdim az önce.. Alpay Erdem Penguen'den Uykusuz'a gelmiş, hatta bir de Esin Özbek gelmiş.. (ki çok daha eskiden Penguen'deydi o da) şaşırttılar beni ama ilk sayı performanslarını sevmedim.. neyse, kendilerini bulurlar elbet..

artık daha fazla uzatıp da daha fazla saçmalamak istemiyorum ve burada yazımı sonlandırıyorum.. verdiğim rahatsızlıklardan dolayı özür diler, eğer bütün yazıyı okuduysanız psikolojik danışmanlardan yardım almanızı tavsiye ederim.. bu mesaj (maalesef) bir süre sonra kendini imha etmeyecek, (büyük ihtimalle) garaj kapanana kadar bir köşede birinin psikolojisine ağır bir darbe vurmak için bekleyecektir.. belki bir süre sonra ben de Oppenheimer gibi (Oppenheimer: atom bombasını bulan arkadaş(not: içinde bulunduğumuz parantez yüksek dozda ukalalık içermektedir.. tabii bunu parantezin sonuna koymak da ayrı bir ukalalık mıdır? olabilir ama daha çok ihmalkarlık gibi.. demek ki ben de devlet bakanı olabilirim, ihmalkarlıkta yarışırız) (bu da sosyal mesajım olsun)) insanlık için tehlikeli bu mesajı dünyaya saldığım için çok üzülürüm (ama büyük ihtimal (ne büyük ihtimali, kesin) unutur giderim eheh)

bir önceki paragrafta yazıyı bitirecektim sözde ama bir paragraf daha saçmaladım, çok üzgünüm :D ama dediğim gibi an itibariyle kendimi tutamıyorum resmen.. tutmak için bitirmeye çalışıyorum, kendimle savaşıyorum efendim.. hatta şimdi bir anda mesajı gönderip, sayfayı kapatıcam ki daha da coşmayayım.. esen kalın (bunları okuduktan sonra kalabiliyorsanız tabii) :)