-
yaa kardesim kuLLanmak istemiyorum seni.
git basımdan,yükLemicem diye direndim.
ama yükLemek zorunda kaLdım,cünkü acıLmıyor eskisi.
sevmiyorum onu!
dandik.
zorLa neLer yaptırıyorLar yaaaa.
sinir yaptım bak =P
-
iyidir iyi, değişiklik olmuş işte eheh yoksa sıkılıyor insan hep aynı görüntüden :D
-
hayat,beni neden yoRuyorsun!
-
ohh beaa.
sonunda haLLettim.
tüm smiLeyLerim gitmiste oLsa.
mutLuyum,huzurLuyum,eskiyim! =D ahuah.
-
sürüm güncellenmeden çalışmıyormuş duyduğuma göre eheh baya uğraştın herhalde yapmak için ama muvaffak da olmuşsun görüyorum ki :D tebrik ediyorum ehehe
-
vaLLa arkadasım msn'in baska veRsiyonunu yoLLadı.
onda yeni sürümü istememis.
bende onu yükLedim.
a-ha da.
ne göRiiim.
düzeLmis =D hauua.
-
Dün sabah 7'de kalktım,hazırlandım,vapurla karaköy'e geçtim,8.30 gibi işteydim,3'e kadar çalıştım,3.30da evdeydim,4te uyuyabildim.. 8'de tekrar uyandım önce haydarpaşa'ya gittim,ordan bahçelievlere geçtim,neden? çünkü çooook gerizekalı insanların fazlasıyla mevcut olduğu bi okulda okuyorum,harcımı yatırmışım sen onu zaten sistemden görüyosun be adam-kadın her ne haltsan,dekont götürmek de neyin nesi,gerzekler fotokopi de kabul etmediler,sanki daha sonra götürsem olmazmış gibi.. off sinir oluyorum sinir,neden bu kadar şanssızım ben yea:S
herbişeyim ters gidiyo :/ sonra döndüm faturalarımı yatırdım,eve geldim uyumaya niyetlendim ama gündüzleri asla ve asla uyumayı beceremeyen bi insan olaraktan tam uyumak üzereyken her seferinde ya telefon ya kapı çaldı,günlerdir kimse aramaz etmez bugünü buldu hepsi.. uykumun içine sıçtılar hafız.. ben de onların ağızlarına sıçmak istiyosam çok mudur????
he şimdi napacam? gidip uyumıycam efenim,temizlik yapıcam.......... yarın sabah da erkenden uyanıp tren yolculuğu yetmezmiş gibi.. he işte öyle.. anlayın siz beni.. sıçıyım böyle hayatın ortasına..
-
selamlar ey koloni..
Pınaaaaar, çok uğraşmamışsın aslında ama tebrik etmiş oldum, geri almıyım, kalsın şimdi.. bir daha gerekirse de unutursam peşin peşin söylemiş sayarsın :D
ve Haliyeeee, bürokrasi kadar iğrenç şey az bulunur biliyorsun ki.. uğraştırmasalar şaşardım zaten.. çok da diyecek birşey bulamıyorum.. çünkü söylenecek şeyleri sen söylemişsin zaten :)
grip olmuşum.. yine.. acayip uyuz oluyorum bu duruma.. insan arada bir iyileşir ve bir süre öyle kalır ya, nedir benim çektiğim, sorarım size.. 2-3 günden fazla hasta olmadığımı hatırlamıyorum, ki aslında o 2-3 gün de tam iyileşmiş sayılmam, sadece hafifliyor yani.. kafa atıcam bu grip-nezle ikilisine.. neyse, öyle birşeyler işte.. hadi gittim ben.. gudbay eheh
-
ben geLdim ben geLdim ben geLdim =D
evet,geLdim.
pc bozuktu.
ve nihayetinde 1hafta sonRa kavustuk =P
bu bi hafta da neLer oLdu neLer =P
bayRam oLdu,o kadaR =D hehe.
ve merakLa bekLenen haber.
en son 4te kaLmıstık,5. ucugumda cıktı. yupppiee =D =D =D
ama ben bugun naaaptım,üsenmedim doktoRa gittim yetmezmis gibi de,2sise kan verdim.
hayıR zaten kanım yok,ne diye aLıyoRsunuz kanımı.
neyse,göRcez bakaLım sonucLarı.
özLemisim de hee.
Özcaaaan,bana hasta oLdum deme banaa.
biLiyoRsun ki sen hasta oLunca,ben de oLuyorum.
HaLiye,büyüyünce unutuRsun güLüm =p
-
vee sonunda bende geldim..
koskoca 8 aylık çalışmanın sonucunda yine elde var sıfır insanın artık yaşıyası gelmiyor ama nedense hala çabalamaktan bıkmıyorum bu da garip ama sorumluluk işte naparsın...
çok ta bi zaman geçti buraya yazmayalı özlemişim bea:)
sık sık görüşürüz artık öptüm herkesi....:d