Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• -5gap- • 23 Ekim 2009 16:53 • #428815
    sen iste buLuruz.
    seni kaRantinaya aLaLım =P
    heRseyden kurtuL.
    bi tek yemek ye,uyu,bi de benden sana kıyak fiLm izLe baRi =P
  • -5gap- • 24 Ekim 2009 10:13 • #428817
    uzuuun biR zamandan sonRa aRaba kuLLandım.
    evet evet bu sefer basaRdım =P
    zati eLimden bi ucan bi kacan =P eheheh.
    ögRencem ben bu isi =P
    Özcaaan,aRabamLa seni ise bıRakiiim mi =P ehehe.
    cok havaLı oLur =D huahau.
    bak gaza geLdim.
    sabahın köRünde sıRf bunu yazmak icin geLdim.
    demekki,haLaaaa biRseyLer oLunca buRaya yazasım geLiyor.
    seviyoRum buRayı =)
    tamam duygusaLLıga geRek yok =P
    aa,dün gece akLıma veRdigin Linki dinLemedigim akLıma geLdi.
    nasıL icime isLediyse =P ehhe.
    simdi aciiim de dinLiim unutmadan =P
    saygıLar..
  • Shut Up • 26 Ekim 2009 00:40 • #428821
    ehm buraya gelmeyi yine unutmuşum meğersem :D selamlar efendim..

karantinaya alabilirsiniz beni, evet, uygun benim için :) ayrıca yemek ye, uyu ve film izle çok iyiymiş :D

Pınaaaaar, arabayla işe bırakabilirsin tabii, olur yani :D yalnız her çıkışta gördüğüm bir Porsche Carrera var, (sahibini göremedim daha ama şimdiden hiç sevmiyorum kendisini) onun da geçerken boyasını falan çizelim :D:D ama yazık ya, adama değil de Porsche.. acıdım şimdi, adamı görürsek onu çizeriz artık :D

birşey olunca yazmalı tabii, birşey olmadan yazıyorum ben, saçma oluyor :D

ne link verdiğimi bile unutmuşum, şimdi baktım da Oi Va Voi şarkısıymış.. aferin bana, iyi link vermişim :D ben de dinliyim aklıma gelmişken eheh

yarın iş var, pazartesi sendromu, öf.. neyse, gideyim de yatayım bari.. hadi görüşürüz :)
  • -5gap- • 26 Ekim 2009 18:01 • #428823
    yarın iş var, pazartesi sendromu, öf..

ehhee.
    güLümsedim.
    ama ne dicem biLemedim simdi =D
    bende de saLI sendRomu vaR =P
    tek ders icin 7de kaLkıyrum =S
    neyse,
    mühim oLan insanLık!
    adamı görürsek onu çizeriz artık :D

asaLım,keseLim,biRseyLer yapaLım,eksın oLsun =P
    ne zamandıR masumuz.

sıkıntı geLiyorum demez =/
  • letmefree • 27 Ekim 2009 21:08 • #428827
    hortladım! (=

beni dövmek isteyebilirsiniz (ki hakkınız, ama hortladım, ve bi yere gitmeye de niyetim yok bu sefer!! )

özcan abi sen işe ne zaman başladın, napıyosun?
    hiç bişiden haberim yok resmen :(
  • Shut Up • 28 Ekim 2009 01:04 • #428832
    selamlar sevgili koloni insanları :)

uyku saatim geldi benim eheh ama tam bilgisayarı kapatırken koloni aklıma gelince sırf sizler için (ahaha) geri döndüm, firefox'u açtım, garajın adresini yazdım, kolonilere girdim falan, yani bir sürü şeyle uğraşıp buralara kadar geldim.. kıymetinizi bilin :D:D

Ezgi yanlışlıkla garaja girdin herhalde sen de :D naber? görüşemedik çoktandır.. (çooooooooooktandır) doğaldır o yüzden işe başladığımı bilememen :) Fortis'in genel merkezinde çalışıyorum ama bankasında değil, Fortis Emeklilik ve Hayat, yani sigorta olayı.. en dandik iş olan veri giriş operatörüyüm eheh ama napalım, tecrübesiz olunca böyle oluyor işte :) hem boş oturmaktan iyidir değil mi :) (yalnız neden her sorana bu şekilde anlattığımı sorguluyorum şu an, kendimi acındırıyormuşum gibi eheh abiler, ablalar, daha iyi iş yok mu :D) he bu arada kaybolmayacağını söylemişsin, hadi bakalım diyorum :)

Pınaaaaaar, salı sendromu da zordur bence.. bende her günün sendromu var :D (cumartesi hariç, ki durum böyle olunca her gün de olmuyor aslında ama dediğimi anladınız bence hehe)

adam kesme olayında zaten tavrım belli, her zaman, her yerde :D bir gün gel, Porsche'un önünde kıstıralım :D:D

neyse efendim, yarın iş var ve benim tıraş olmam lazım.. tıraşı kesip, tıraş olayım diye iğrenç bir espri yapardım ama yapmıyorum sizi düşünerek.. gideyim ben, uykum gelmiş belli :D hadi iyi geceler (ya da okuduğunuz zamana göre günaydın, iyi günler, iyi akşamlar vs. gibi türlü iyi dilekler efendim) görüşürüz :)

Not: a-ha! uzun oldu :)
  • -5gap- • 28 Ekim 2009 12:48 • #428835
    hortladım! (=

sasıRdım =D
    beni dövmek isteyebilirsiniz

sen bizdensin =D
    dövmeyiz,seveRiz =P
    sırf sizler için (ahaha) geri döndüm, firefox'u açtım, garajın adresini yazdım, kolonilere girdim falan

uhh anasını bi koLoniye giRmek bu kadaR seyi geRektiRiyormuymus yav =P
    bak hic faRketmemistim =D
    bi zamanLar o kadaR cok bütünLesmistik ki sanki pc basına otuRunca otomatik oLarak gaRaj acıLıyoRdu.
    auhauha,tamam abarttım =D
    şu an, kendimi acındırıyormuşum gibi eheh abiler, ablalar, daha iyi iş yok mu :D

duygu sömüRüsü bizde sökmüyoR bea hacı =P ehehe.
    bir gün gel, Porsche'un önünde kıstıralım :D:D

Özcaaaan,agzımızda da küRdan oLsun =D
    cok havaLı oLur.
    tıraşı kesip, tıraş olayım

yoRum yok.
    =D
    Not: a-ha! uzun oldu :)

sasıRdım =D

ben de not bıRakim o zaman.
    sasıRdım diyeRek actım,sasıRdım diyeRek kapatım.
    Özcaaan,
    sasıRan,koRkan o resim scReam miydi ne =D
    o iste.
    akLımda,gözümün önünde,biRseyLer.
    anLadın sen beni biLiyorum =D
    benim de uykum vaR ne vaR.

benim notLarım da böyLe uzun oLur iste,hıh! =D
  • Shut Up • 29 Ekim 2009 03:14 • #428840
    selamlar efendim, nasılsınız inşallah :)

uhh anasını bi koLoniye giRmek bu kadaR seyi geRektiRiyormuymus yav =P
    bak hic faRketmemistim =D
    bi zamanLar o kadaR cok bütünLesmistik ki sanki pc basına otuRunca otomatik oLarak gaRaj acıLıyoRdu.
    auhauha,tamam abarttım =D

zor işler zor, ben çok zorlanıyorum eheh eski günler nerdeee Pınarcım, yaşlılık işte :D:D

duygu sömüRüsü bizde sökmüyoR bea hacı =P ehehe.

hiç yapmam öyle şeyler, kuru iftira (kuru üzüm çekti canım, ilginç)

Özcaaaan,agzımızda da küRdan oLsun =D
    cok havaLı oLur.

kürdan diyince aklıma Red Kit geldi eheh onun da müziği çalabilir mi :) ilk önce kendi gölgemizi vururuz, sonra adamı çizeriz :)

Özcaaan,
    sasıRan,koRkan o resim scReam miydi ne =D
    o iste.
    akLımda,gözümün önünde,biRseyLer.
    anLadın sen beni biLiyorum =D

anladım anladım, hem doğru demişsin, Scream adı :) ayrıca senin o şekilde poz vermiş halini yapsalar daha iyi olurmuş, daha da bir meşhur olurmuş bence tablo :D:D ben en yakın zamanda senin o şekilde bir fotoğrafını çekeyim (malum resim çizememekteyim eheh)

hadi görüşürüz efendim, saygılar :) (ne kadar da resmileşiyorum giriş ve çıkışlarda hehe)
  • -5gap- • 29 Ekim 2009 10:10 • #428841
    Özcaaaaaaan,
    saat 3te atmıssın mesaj =D
    o saatte uyumaLıydın ama auhauha =P =D
    kuru iftira (kuru üzüm çekti canım, ilginç)

benim canım niye biRsey istemedi ya,bence bu daha da iLginc =P
    kürdan diyince aklıma Red Kit geldi eheh onun da müziği çalabilir mi :) ilk önce kendi gölgemizi vururuz, sonra adamı çizeriz :)

ehehe,oLur.
    göLgemize ates ettigimizi adama beLLi etmeyiz,göz dagı veRiyormus gibi yaparz =P
    bizimde bi kaRizmamız vaR ne de oLsa =P
    senin o şekilde poz vermiş halini yapsalar daha iyi olurmuş, daha da bir meşhur olurmuş bence tablo :D:D

agzından baL damLıyor Özcaaaan =P
    hem daha estetik oLurdu =D hauhau.
    heRseyde de gözüm vaR sankim.
    ama ben masumum(!)
    =P
    ben en yakın zamanda senin o şekilde bir fotoğrafını çekeyim

poz veRmek icin simdiden aLıstırma yapsam mı ki =P eeheh.
    (ne kadar da resmileşiyorum giriş ve çıkışlarda hehe)

is hayatına atıLmak seni cok degistiRdi Özcaan =P eheheh.

manyadım sabah sabah.
    artık cok erken yatıp cok erken kaLkıyorum =/

Cumhuriyet Bayramımız KutLu OLsun.
    :)
  • letmefree • 29 Ekim 2009 18:33 • #428844
    Ezgi yanlışlıkla garaja girdin herhalde sen de :D naber? görüşemedik çoktandır.. (çooooooooooktandır) doğaldır o yüzden işe başladığımı bilememen :) Fortis'in genel merkezinde çalışıyorum ama bankasında değil, Fortis Emeklilik ve Hayat, yani sigorta olayı.. en dandik iş olan veri giriş operatörüyüm eheh ama napalım, tecrübesiz olunca böyle oluyor işte :) hem boş oturmaktan iyidir değil mi :) (yalnız neden her sorana bu şekilde anlattığımı sorguluyorum şu an, kendimi acındırıyormuşum gibi eheh abiler, ablalar, daha iyi iş yok mu :D) he bu arada kaybolmayacağını söylemişsin, hadi bakalım diyorum :)

kaybolmayacağım valla bak 0:)

Hmm, hayırlı olsun diyorum o zaman.. Hem dandik filan demesene işine, süper harika acayip beceri gerektiriyor o yüzden beni seçmişler filan de azcık satışın olsun :P

vuhuu, sev o zaman pınar beni çok sev :P