-
resmen tatiLdeyim =D
hehe.
-
ama tatil resmen bitti :)
Ezgi nerelerde ki, güçlerini kullanmasını bekliyorum hala.
Özcan şunu görmelisin:
http://bobinsky.tumblr.com/
kurduğum bütün cümleler birbiriyle bağlantısız olmuş, neyse ki bu tespit biraz da olsa bir bağlantı kurdu. şimdi de çelişkili oldu sanki...
-
of ama sıkıLdım =/
-
selamlar efendim :) resmen fırsat bulup da koloniye giremiyorum ya.. şimdi de işteyim ama 9'da başlıyoruz tabii, o yüzden bir gelip bakayım dedim (sanki çalışırken giremezmişim gibi hehe) işler acayip yoğun, mesai üstüne mesai yapıyoruz.. geçen gün gece 5'te çıktık işten falan.. acınası bir hayatım var gerçekten :) neyse, ocaktan sonra çok şey olacak Pınaaaar :) daha da yoğun olucam, hayatımın en yoğun yıl(lar)ına giricem.. herneyse, bir ara anlatırım onu da :)
selam de sen Ceren, aması ne :)
tatili hiç anlamadım ben, çok hızlı geçti :/ biraz yavaşlatabilir miyiz zamanı tatil olduğunda?
Ranxi, (hala deşifre etmiyorum eheh) Ezgi'nin nerelerde olduğu meçhul :P gelir bir ara elbet ama zaten anlayamayacak bence :) görmelisin dediğin linke de unutmayıp evde bakarım umarım, merak ettim :) ayrıca kurduğun cümlelerin birbirinden alakasız olması hiç önemli değil biliyorsun, biz ancak böyle konuşabiliyoruz zaten :)
son olarak sıkılma Pınaaaar demek istiyorum ve de gideyim artık sevgili koloni halkı :) iyi bakın kendinize.. bu akşam da mesai var, artık bir ara görüşürüz, ne diyim :)
-
uhh =S 5 mi.
Özcaaaaaaaan.
sakın öLme =P eheh.
Lazımsın bize =D
-
olsun Ezgi'ye güveniyorum ben. :P aslında zamanı yavaşlatırız da, okula/işe giderken de yavaş olması hoş olmaz. ikide bir hızıyla oynamak zorunda kalabiliriz, çok zahmetli olur. tembellik yüzünden hiçbir şey yapamamak sorun değil de, çalışmaktan yapamamak da çok fena ya. Özcan senin bu yoğunluğuna gerçekten üzülüyorum, ama sulandırmaktan başka da yapacak bir şey bulamıyorum. tamam biliyorum, yoğunluk espirisi iğrenç oldu.
ayrıca: hangimiz sıkılmadık ki sevgili Pınar, ya da Pınaaar mı olmalı :)
-
selamlar sevgili koloni halkı :)
tam zamanlı köleliğime devam ediyorum.. evet, bugün cumartesi ve yine evet, işteyim :/ mesai üstüne mesai, çok hoş.. böyle giderse gerçekten ölebilirim.. neyse, uzatmıycam bu konuyu.. sadece bütün hafta sonumu harcadığı için Fortis'e ve arkadaşıma teşekkür ediyorum.. (arkadaşım evlenecek de yarın, o da yarını götürüyor, o yüzden ona da teşekkür ettim diye belirteyim hehe)
Pınaaaaar, Fortis'i basıp bundan sonra mesai olmayacak der ve de birkaç kişiyi öldürürsen belki ben ölmekten kurtulurum.. yap bir kıyak :D
Ranxi (bak az kaldı deşifre etmeme eheh Ezgi gelemedi) zahmetli de olsa ben zamanı yavaşlatıp, hızlandırabilirim.. şu an ki durumdan daha kolay gelir yani :) yoğunluk esprisine de birşey diyemiyorum, sulandıralım gitsin bence de :D
neyse sevgili koloni insanları, ben gidip çalışmaya devam edeyim.. siz de benim yerime eğlenirseniz çok sevinirim.. görüşürüz efendim :)
-
uyumak
sadece uyumak istiyorum, bu duygu benden hiç gitmiyor, gitmemesi bile yoruyor beni, bıraksa da uyusam, yıllarca uyusam..
-
ne güzel söylemiş. uyumak falan. uyumak kelimesinin geçmesi yeterli güzel olması için.
-
boL boL kitap okuyorum bu araLar.
ha ha ha.
=D