Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• KaranLık-göLge • 8 Ocak 2010 20:25 • #429322
    böyle finallerin ben diye girip çıkıyorum konuya. yarım kalan kısmı siz kafanıza göre doldurun :) bi kar muhabbeti geçmiş. bilmiyorum sizin oralarda havalar nasıl ama bizim burda güllük gülistanlık resmen. aman nazar değmesin(!) Ranxi Ezgi nin gelişinden bahsetmiş.. Özcan ın dediği gibi sen o gelişi unut (: baya bi zaman alır onun gelmesi.. gelsede pek kalamıyo zaten. finaller ne alemde ?
  • -5gap- • 8 Ocak 2010 21:26 • #429323
    finaller ne alemde ?

an itibaRiyLe ne ögRendim biLİyor musunuz =P
    gecen aRkadasLarı bize cagıRdım pasta böRek yaptım diyoRdum ya,o gün deRsi asmıstık. egeR asmasaymısız o dersten gecen nadiR kisiLerden oLuyormusm!!
    her sey bogaz degiLdir!!
    =/
    cok acı =P
    yine de pisman degiLim.
    ama,
    gene oLsa,gene yapmazdım =P =D
  • KaranLık-göLge • 8 Ocak 2010 21:42 • #429326
    sen yine bi derse girmemişsin.. ben vizelerden sonra okul yüzü görmedim :)
  • -5gap- • 8 Ocak 2010 22:07 • #429327
    okuL yoLu düz gider ogLum diye igRenc biRsey derim sana =P
  • KaranLık-göLge • 10 Ocak 2010 18:08 • #429349
    milleti bi siyah dalgasıdır aldı gidiyo.. onlar siyahla dikkat çekiyorlarsa bende kırmızıyla başka bi olaya dikkat çekerim !
  • Shut Up • 11 Ocak 2010 08:47 • #429355
    naber koloni kişileri? :)

bu sabah çok uykum var (sanki ilk defa oluyormuş gibi söylüyorum eheh her gün aynı ama bugün daha çok varmış gibi geldi, bilemedim şimdi) uyumak, uyumak ve yine uyumak istiyorum ama işteyim, ne güzel dimi :)

Pınaaaar ben de kendimi boş görünce şaşırıyorum, normaldir :) doğum günü mesaisi yapmadık neyse ki, ağzından yel alsın ayrıca :D

oo ibiş de buralardaymış demek istiyorum bir de :)

daha yazardım ama gerçekten uykum var ya, dikkatimi toplayamadım.. sonra denerim artık :) görüşürüz :)
  • KaranLık-göLge • 11 Ocak 2010 10:38 • #429357
    uyku dedin aklıma uykuyu getirdin abi..

off..
  • Ranxi • 11 Ocak 2010 13:42 • #429359
    keşke bütün haftalar sınav haftası kadar düşünceli olsa, bu haftalarda ders olmadığı için tatil gibi geliyor bana. hiç ders olmasa, hep sınav olsa hatta. o zaman sınavlarda da önceki sınavda ne sorulduğunu sorarlar herhalde, ama öyle olursa da ilk sınavda sorulacak bir şey olmaz ama. onda da bir şey sormasınlar ya napalım :D
    ayrıca, hava kar topluyorsa, elma ve armutu kim topluyor peki Özcan? uyku diyerek de benim de aklıma uyku getirdin, uyku diyince akla uyku gelmesi ne kadar garip de olsa :D
    bir de Ezgi'nin gelmeyeceğini nerden biliyorsunuz ya? bence gelir, gelmezse bile gelsin.
  • -5gap- • 11 Ocak 2010 16:24 • #429363
    hepiniz uyku diyoRsunuz ama bana da uyu uyu gına geLdi artık =/ =D
  • Ranxi • 11 Ocak 2010 17:54 • #429364
    ben uyurum senin yerine! :)