Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• Ranxi • 22 Aralık 2009 01:57 • #429189
    ağlama bence ama istersen de ağla, çok kararsız kaldım, ne diyeceğemi bilemedim. yine mi mesai, diyebiliyorum sadece.
    yalnız KaranLık-göLge koloniyi çaktırmadan takip edip, 5 yerine 3 denir mi diye bekliyormuş galiba. "ahha!" diye çıktı kapının arkasından sanki. :))
  • KaranLık-göLge • 22 Aralık 2009 13:02 • #429190
    ben hep buralardayım Ranxi ;) sadece ara sıra yazıyorum o kadar. 3 ün 5in lafını neee yapcakmışım sana ruhumm ya :D bi get. Abi :) yazık sana ya . ama çalış çalış. ekmek aslanın midesinde..
  • -5gap- • 22 Aralık 2009 22:09 • #429192
    asLanın midesine otuRsak,zıpLasak,hopLasak.. ekmek agzından cıkaR mı acaba =D ahahah.
    igRenc dandik =D
  • Shut Up • 23 Aralık 2009 08:44 • #429195
    yaa yaa sizler sıcak yataklarınızdayken ben çalışıyorum ehehe sanki sizin için çalışıyorum dimi :D bana ne diyebilirsiniz tabii ama biliyorum ki çok terbiyeli insanlarsınız, o yüzden korkmadan konuşabiliyorum :D:D uykudan yeni uyanıp kendini birden işte bulunca hiç hoş olmuyor bu arada.. her gün aynı şeyi yaşamak daha da iğrenç.. tekrar 5 yaşıma dönmek istiyorum :D

Uğur hayalet gibi takılıyor Ranxi, o yüzden arada birden fırlayıp sonra tekrar kayboluyor hehe bak mesela belki bu mesaja da cevap verir, belki vermez, verirse de bir daha birşey yazmaz bir süre :D ibiş insan işte ehehe

he bir de Pınaaaar, aslanın midesine oturup, hoplar ve de zıplarsan sen de aslanın midesindeki yerini alırsın, o yüzden deneme tamam mı :D bak senin iğrenç dediğin şeyi ciddiye alıp cevap veriyorum eheh ben daha iğrenç oldum şu durumda sanki :D ama ben hep öyleydim ya eheh neyse

parti olayına gelirsek acayip dağıttım diyebilirim, aslında biz bölüm olarak dağıttık eheh bütün ofisten en çok coşan bölüm bizdik ama bu gayet normal.. çünkü yaş ortalamamız 21-22 :D neyse efendim, uzun uzun anlatıp canınızı çektirmek istemediğimden burda kesiyorum, sadece gayet eğlendim diyip geçiyorum :D

hmm sonra eski mesajlara dönersek, Pınaaaar finaller için kolay gelsin diyorum :) ben nasıl çalışıcam, ben de çok merak ediyorum :D son olarak da derdimiz yok muymuş artık eheh ilginç :)

sonraki eski mesaj, Ranxi, schengen vizesi verirlerse güzel olur gerçekten, ben de istiyorum burdan :D beş gün içinde olacak yedi sınav için de kolay gelsin, biraz yazık olmuş sana :) küçük dilim pastanın yanına bir küçük dilim daha koyuyorum utandığım için ama bu kadar yani Ranxi, herkese yapmam bak bunu :D

bir sonraki eski mesaj, Pınaaaaaar, eski resimlere çok bakma, sonra duraktaki resmi görüyorsun, hoş olmuyor yani benim açımdan :D:D şimdi ben bunu söylediğim için yine bakıcaksın, onun için şimdiden söylüyorum, flaş yüzünden başka yere bakıyorum tamam mı :D:D

ve diğer eski mesajlara topluca, sayıyı hatırlayamıyorum, hafızamın nasıl olduğunu hepiniz biliyorsunuz eheh ama 5 daha mantıklı gibi :D

neyse sevgili arkadaşlar, saat 9 oluyor, çalışmaya başlamam gerekiyor yani.. sevgiler, saygılar sunuyorum ve umuyorum ki daha sık görüşürüz :) TRT muhabir falan alacak olursa ve bunu duyan olursa da bana haber versin lütfen eheh hep böyle acayip bitiriyorum mesajları :) görüşürüz :) (bu mesaj biraz uzun mu oldu ne eheh)
  • -5gap- • 23 Aralık 2009 20:23 • #429198
    koLoni uzun zamandıR böyLe uzun mesaj göRmemisti. göRünce gözLerim yuvaLarından cıkıcak sandım. bi de mesaj saatini göRünce,Özcan foRmda dedim icimden =P eheh.
    direk parti oLayından giRiyorum,bizi de düsünüp yaRıda kestigin icin cok düsünceLisin,cünkü kıskanabiLirdim =P eheh. neden_!? cünkü ben buRda inekLiyoruummm =P egLenmek benim de hakkım =P degiL mi _!? hehe.
    bi tane daha vampiR serisi kitabı vaRmıs. onu aLiiim dedim,az kaLsın cocuga daLcaktım. kitap hakkında biLgin yoksa ne sataRsın bea adam. insanı kitaptan soguturLar.
    daha dan bRown'n yeni kitabını da aLamadım zati.
    1ay tatiLim oLcak ne de oLsa,nihaha =D geRci su an seviniyorum ama o 1ay geLdiginde sıkıntıdan kuduRcam,biLiyorum =P ama oLsun,güLümsüyorum =D

• Shut Up • 23 Aralık 2009 21:52 • #429199
    şimdi yine saate bak Pınaaaar ve bil bakalım nerdeyim :) tabii ki mesaideyim.. ölürüm ben yakında.. uzun mesajı da senin gözlerin yuvalarından fırlasın diye yazdım, çoktandır fırlayamamışlardı :)

ineklemek konusuna gelirsek benim işim senden zor, hem ders, hem kurs, hem iş.. bir de üstüne mesai var.. bir partiye gitmişim, çok mu :D

kitap olayına hiç girmeyelim, hiç zamanım yok.. hiç hoş değil.. Dan Brown'ın son kitabını ben de alamadım.. aslında alırdım da almadım diyim.. çünkü Chuck Palahniuk'un son kitabını o kadar sabırla beklememe rağmen hala okuyamadım, evde yatıyor, en az 2 ay olmuştur aldığım.. hatta belki de daha çok.. ne zaman çıktığını hatırlasam söylerdim eheh çünkü hemen almıştım :) daha onun gibi çok okumak isteyip de aldığım ama bekleyen bir sürü kitap oldu, o yüzden almadım Dan Brown'ın kitabını.. (çok acayip bir paragraf oldu, kabul ediyorum ama bu kadar saat çalışmaya normaldir bence hehe)

ayrıca sıkılsan da tatil iyidir, ah ah tatil candır :D olsa da yatsam :D

şimdi gidip devam edeyim mesaiye, ooff off çok dertliyim be koloni :D:D hadi görüşürüz..
  • -5gap- • 24 Aralık 2009 22:43 • #429203
    hacı,ne kuRsu bu.
    nefes aLmaya zamanın vaR mı senin =P
    Özcaaaaan.
    of.
    cümLe kuRmaya üseniyoRum.
    anLa beni.
    öyLe iste =D
    anLıyoRsun değğğğğiiiL mi =P
  • Shut Up • 25 Aralık 2009 08:33 • #429205
    nefes almaya zamanım yok gerçekten, arada çaktırmadan alıyorum Pınaaaar :D oksijensizlikten ölürsem suçlu Fortis'tir :D ayrıca çok ayıp, ne kursu olduğunu zaten biliyorsun, dil kursu işte..

ben de cümle kurmaya üşendim şimdi, daha yazamıycam, zaten az kaldı işin başlama saatine de.. hem de bugün mesai var.. yarın da kursa gidicem ve çıkışta yine işe gelicem, mesai.. öff.. görüşürüz bakalım.. tabii ölmezsem..
  • -5gap- • 26 Aralık 2009 18:52 • #429213
    bugun cok caLıstım.
    yaRın gezebiLirim.
    pazartesi de sınava girerim =D

Özcaaaaan,akLıma ne geLdi biLiyoR musuun =P tabi ki biLmiyoRsun =D
    rüyanLarın =D
    bi ara sen rüyaLarında şakır şakır yabancı diL konusuyordun.
    evet,ben hatırLıyorum.
    sen hatırLıyor musun =D
  • KaranLık-göLge • 26 Aralık 2009 20:12 • #429216
    Uğur hayalet gibi takılıyor Ranxi, o yüzden arada birden fırlayıp sonra tekrar kayboluyor hehe bak mesela belki bu mesaja da cevap verir, belki vermez, verirse de bir daha birşey yazmaz bir süre :D ibiş insan işte ehehe
    neden acaba (: ?