Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• -5gap- • 19 Kasım 2009 13:23 • #428989
    =D
    ama, yay yay ye koko çombo,yay yay yee =D
    sınavım vaR da..
    kafayı yiyorum gaLiba =P
  • Ranxi • 21 Kasım 2009 00:32 • #428996
    selamlar diyerek zart diye lafa girmek istiyorum. vize demiş herkesler, bitince esnemesi çok güzel oluyor. benimkiler bugün bitti ve gönül rahatlığıyla esneyebiliyorum. öyle yani. bu arada, vize haftası boyunca iki kez yaşadığım markete gidip aldıklarımı kasada bırakarak çıkıp, kasiyer arkamdan seslenince geri dönme deneyimimi de paylaşmak istiyorum. zaten paylaşmış bulundum galiba: markete gidip aldıklarımı kasada bırakıp çıktım, kasiyer arkamdan seslenince de geri döndüm, hem de iki kez. bu salaklığın sebebini de tabii ki vizelere değil, marketlerde insanın gözüne gözüne sokulan nutella'lara, kinder bueno'lara ve şu anda adı aklıma gelmeyen nice terbiyesiz lezzetlere bağlıyorum. gayet doğal olarak, zaten pek akıllı biri olmayan ben, diş macunudur, sakızdır diye markete girip birden onlarca kinder bueno'yla karşılaşınca iyice bir salaklaşıyorum. lütfen bu duruma bir çözüm bulunsun, mesela oturduğum yere yakın yeni marketler açılsın, çünkü rezil oldum düşüncesiyle sürekli market değiştiriyorum, sanırım pek yakında başka semtlere gitmek zorunda kalacağım. neyse baya bir saçmaladım, tamamen alakasız ama, bütün bunlar buradan sevgili letmefree'ye bir selam, bir göz kırpma olsun, kendisi de doğaüstü güçlerini kullanarak beni şıp diye tanısın.
  • -5gap- • 21 Kasım 2009 12:13 • #428997
    ehehe.
    oLsa da yesek demek istiyorum =D
    vee.. vee..
    evet bu söyLicekLerimi benden duyunca sasıRacaksınız.. özeLLikLe Özcaaan. ama bunu sizinLe payLasacagım =P hehe.
    simdik.. efendim.. quiz'deyiz.. hocanın soRdugu soruLarı ben usLu usLu yapıyorum. Derste ekonometri. İstatistigin bi üstü. İstatistigi suLar seLLer gibi ezberLemisim. Ekonometri de tırs geLir vıRs gider havasındayım. Neysem.. yaptım soRumu buLdum cevapLarımı kendi aLnımın teriyLe. sonra ne oLdu. gözüm yandaki aRkadas kaydı. aa bi bakiim naaapmıs dedim. demez oLaydım. farkLı cevapLar cıkarmısız..yanındakide öyLe yapınca dedim heraLde benimki yanLıs. siLdim onunki gibi yaptım. sonucLar acıkLandı 40 aLmısım. neeeey dedim. benimki dogruydu dedim =P ahaha. sonra 100aLan bi arkadasLa konusuRken bi baktım benim yaptıgım sonRa siLdigim sey dogRuymusss! sonra ne oLdu,gökten 3eLma düstü ama hicbiRi bana geLmedi.
    buRdan da ne sonucu cıkaRtıyoruz;
    KOPYA KÖTÜDÜR,kimi zaman =D
    ahh ahh.. bu günLeri de göRmek vaRmıs.
    =D
    yaRama tuz basaR,giderim =P
  • Shut Up • 22 Kasım 2009 03:37 • #428999
    pek birşey yazmadan gidicem ama okudum yazılanları tabii :)

Ranxi (özellikle adını yazmıyorum ki bakalım Ezgi doğaüstü yeteneklerini kullanıp tanıyabilecek mi gerçekten eheh) seni tebrik ediyorum.. ama gerçekten çikolatalar insanın aklına alıyor, hakkını vereyim :)

Pınaaaaar, kopya kötü değildir, kimden çekeceğini bildiğin sürece :) hem sen yapmışsın, ne değiştiriyorsun :D neyse artık, öğreneceksin yavaş yavaş :P:D

neyse efendim, dediğim gibi kısa yazıp gidiyorum.. sevgiler, saygılar :) görüşürüz..
  • -5gap- • 22 Kasım 2009 16:41 • #429001
    bayRam geLsin istiyorum artık.
    tatiL yapmak istiyorum.
    =)
  • Ranxi • 22 Kasım 2009 17:54 • #429002
    ben de bayram gitmesin, tatil de gitmesin, gelmesine gerek kalmasın istiyorum.
    Özcan kimliğimi deşifre etmediğin için teşekkürler hehe. Ayrıca koloninin adına ters düşecek kadar çok çalıştığını gözlemledim, cık cık cık, hiç hoş değil...
  • Shut Up • 23 Kasım 2009 01:25 • #429004
    bayram gelene kadar yazık olacak bana.. ay sonu olduğundan mesai dolu bir hafta geçiricem ve bu hiç hoş değil :/ şimdi uyumak ve sabahın köründe kalkmak gerekiyor.. neyse artık, yapıcak birşey de yok sanki :) ben ikinizin isteğini birleştirip, bayram gelsin ve hiç gitmesin demek istiyorum :)

ayrıca rica ederim Ranxi :) deşifre etmemeye devam ediyorum farkındaysan eheh ve gözlemin de doğru, maalesef koloniyle çelişen bir hayata sahip oldum.. işin kötüsü gittikçe daha da yoğunlaşıyorum, ocaktan sonra koloniyle tamamen ters düşücem, çalışmadığım an olmayacak.. çok üzülerek belirteyim bunu da :/

neyse efendim, gideyim de acınası hayatımı yaşamaya devam edeyim (ahaha nasıl da duygu sömürüsü yapıyorum :D:D) hadi görüşürüz sevgili koloni insanları :)
  • -5gap- • 23 Kasım 2009 12:50 • #429006
    Özcaaaaaaaaan ocaktan sonRa neLer oLucakk =P =D
  • prenses19 • 24 Kasım 2009 19:13 • #429012
    selam dicem ama :S
  • KaranLık-göLge • 24 Kasım 2009 20:54 • #429013
    Prenses_19 ? yanlış mı hatırlıyorum yoksa?