-
üç, iki, beş, üç.. evet..
-
haydiiiiiii kopuyoruz =P
aman meLikem kavuR baLıkLarı.
ahaha =D
-
ahah o da ne Pınaaar :D
-
Özcaaan,
tabi ki ibRahim tatLısesin nadide eserLerinden biRi =D
ahaa.
-
sen söyleyeceksin de farklı birşey çıkacak.. ben de boşu boşuna soru sorup yoruyorum seni Pınaaaar :D:D
-
göRmemezLikten geLiyorum =P hehe.
Özcaan,
hadi bize geL =P
büssüRü pasta böRek yaptım.
yaRın arkadasLarım geLcek =D
-
Pınaaaaaar, valla mı? :D koşa koşa gelirim bak eheh yalnız dalga geçiyorsan çok fena bozuşuruz ona göre :D hatta bu durumu yakalamışken kullanırım ben hep, arkadaşların gelince pasta, börek yapıyorsun madem, canım pasta, börek istediğinde size gelirim, yaparsın bana da :D bence güzel oldu bu, evet evet :D
-
pasta-börek... ben de maydanoz olmak istiyorum.
-
Özcaaaaaaan,
cok yoruLdum =P ahaha.
geLdi aRkadasLarım.
hayRan kaLdıLar yaptıkLarıma =P (buRda biRaz abartı oLabiLir caktıRmayın)
özeLLikLe böRegimi cok sevdiLer. ki sende yemistin. Resmi biLe vaRrrrrrrr.. ahh ahh ne gündü =P =D hehehe.
canım aRkadasım sen iste ben sana yapaRım her türLü =D
maksat sevindiRmek =P
buyRun efenim,heRkese acık =P
dünden beRi akLımda ne vaR biLiyor musun Özcaaaaaan.
bizim bi tane döndürükLü bi pasta adımız vaRdı. eLmaLı. abLanın yaptıgı. neydi onun adı =S akLıma bi türLü geLmiyor.
döndüRek ?
aa,fıR döndümüydü.
hatırLamaLıyız onu,akLıma fena takıLdı.
yoksa -na- dan giRerim hee =P
na-müsait,na-mert,na-...
akLıma geLmedi bak baska. oysa büssüRü buLmustuk =D
heR gecen gün yasLanıyorum iste =P
-
selamlar sevgili koloni halkı :) yine işten katılayım dedim aranıza hehe naber?
Pınaaaar, sen iste yaparım her türlü dedin, bak bunu her fırsatta kullanıcam haberin olsun :D Ranxi'ye de ayırıcam küçük bir dilim :D:D böyle de bencil bir insanım işte eheh gerçi niye bencil olayım, bak küçük bir dilim de olsa ayırıyorum yani :D:D
demek arkadaşların beğendi böreği, beğenecekler tabii, börek bulup da beğenmemek olmaz, ayıp hehe beğenmeseler daha güzel olurdu aslında, onların hakkını da hep ben yerdim :D:D güzel yapmıştın ama, hakkını vermek lazım şimdi Pınaaaaar :D ellerine sağlık tekrar burdan hehe
döndürüklü pasta :D:D:D:D fırdöndü diye hatırlıyorum ben de adını, sorarım ablama eheh
ve bana na deme lütfen, çok kötü oluyorum bak :D
hadi görüşürüz efendim, iş vakti :P:D