-
sana öyle gelmiştir bence de, ağrımaz boğazın senin, ben biliyorum :)
bu arada Slayer yeni albüm çıkarmış, onu dinliyorum şu an hehe geç saatlere kadar mesaiden sonra iyi geldi :) ama yatmalıyım of hadi görüşürüz..
-
benimLe oynaR mısın =)
-
hasta olamamam, hasta değilim ve hiç bir zaman hasta olmayacağım laf öbeğini 20 kere tekrarla, bunlara inan, evrene sen de bi mesaj yolla pınar yavrumm (=
3 tane vize atlattım üstümden bulldozer geçti resmeen, ve haftaya da 2 tane var..
Evet özcan abi ya resme evrenin bize garezi varmış o cumartesi günü, çünkü önceki gün gayet iyiydi hava ve ben odada ineklemekle meşguldüm, ertesi gün babamla çıktım ve bummmm...
Uyucam şimdi, kaç gün sonra sınav olmadan (=
-
yine bir hafta sonunun bitmesinin üzüntüsüyle burdayım sevgili koloni :) sonuna gülücük ekleyince de kendiyle çelişen bir cümle oldu aslında.. şimdi açıklardım ama biliyorum ki siz beni yormadan nedenini anlamışsınızdır eheh
Pınaaaar, oynarız ya :)
Ezgi, sana da geçmiş olsun, çoğu gitmiş, azı kalmış :) sık dişini biraz daha bakalım.. cumartesi günü de aslında böyle şeyler yapmazdı ya, yanlışlıkla oldu bence.. çünkü haftanın en güzel günüdür cumartesi şahsi kanaatimce :) işte bir yanlışlık yapmış, olur arada böyle şeyler hehe
ve ben de uyumaya gidiyorum şimdi ya da 15-20 dakika içinde :) ne fark edecekse, sanki şimdi veya 15-20 dakika içinde yatmam birşeyleri değiştirecekmiş gibi yazıyorum eheh ama doğru bilgi vereyim dimi, kesin bunun için yapmışımdır bence :D resmen delirdim ben dimi :) hadi iyi geceler :) (ne de çok gülücük yaptım hehe)
-
özlemişim koloniyi :)
-
özle özle :)
-
sınavLarım basLıyor.
caLıs caLıs neReye kadaR.
=/
yorgunum.
isyandayım.
evet öyLe seyLer iste =D
-
bizim vizeler pazartesi başladı. pazar gecesinden itibaren içmeye başladık. çok tatlı oluyo vize haftası her gün içmek:))
-
ahaha.
dandik.
benim burda anam agLıyor bea =D
-
ne zaman iyi bi günümüz oldu ki zaten :) şaşırmadım..