Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• Shut Up • 13 Ekim 2009 23:44 • #428784
    selam sevgili koloni.. uykum geldi benim biliyor musunuz? bilmiyorsunuz bence.. (bu arada hala saçmalama kabiliyetimi yitirmediğimi de gözler önüne sermiş olayım eheh) Pınaaaar, resmi olmak da gerekiyor arada tabii, iyi yapmışsın :) neyse, uzatacak birşey gelmedi aklıma an itibariyle ve bu sebepten ben giderim ve yatarım.. hmm yok, yatamam.. tıraş olmak lazım, sonra yatarım.. unuttuğum başka birşey yoktur herhalde.. (bunları neden buraya yazıyorum acaba)

neyse efendim, görüşürüz bakalım.. sevgiler, saygılar (biraz da kaygılar.. sonuçta kaygısız da olmuyor dimi - öeh)
  • -5gap- • 14 Ekim 2009 21:56 • #428786
    benimde uykum geLdiiiiiiiiii.
    uyusam mı uyumasam mı aRasında kaLdım =P
    uyusam ayRı dert,uyumasam ayRı dert =P
    hayat zoR bea hacı =D
    auhah.
    ne güzeL bagLadım ama degiL mi =P
  • Shut Up • 15 Ekim 2009 00:13 • #428787
    evet evet, hayat zor bence de :) ben yine yatmadan önce geldim.. hey gidi günler, eskiden yatmak için geldiğimde saat kaçtı, şimdi kaç peh :) hadi iyi geceler sevgili koloni :)
  • -5gap- • 16 Ekim 2009 20:49 • #428799
    hayat degisiyoR bea hacı =P
  • mazbut • 17 Ekim 2009 03:48 • #428800
    uzun bi aradan sonra tekrar buralara döndüm =) neyse efendim iyisinizdir umarım güzel ve hoşça vakit geçiriyosunuzdur bu arada bu hayat bana çok kazık atar oldu yanlızlığı keşfettim artıkın mutluyum kitap okur vespayla gezer bi de hindistana gitsem tam olacak okul felan artık bitti benim dünyamda gitmiyorum sevemedim bi türlü bu okulu çocukluktan kaldı sanırım bu duygu o zamanlarda kaçar ateri salonlarına giderdik şimdi ps3 var bizim zamanımızda kara kutular vardı kendi sevdiğimi kurtaramadım ama marionun prensesini çok kurtardım. bitti
    neyse sağlıcakla kalınız esenlikler dilerim görüşürüz =)
  • Shut Up • 18 Ekim 2009 03:35 • #428802
    resmen buraya gelmeyi unutur oldum.. iyice yaşlandım mı nedir :) hayat değiştiği için midir yoksa bütün bunlar Pınaaar :D
  • -5gap- • 18 Ekim 2009 13:39 • #428803
    mazbut,sasıRdım seni göRünce :)
    Özcaaaan,
    dogRu noktaya ayak bastın =P
    yakında koLoniye ugRamaz oLcaz =D
  • Shut Up • 20 Ekim 2009 23:22 • #428809
    ya gelmeyi hatırlasam bile (ki şimdi hatırladım ve geldim görüldüğü üzere) ne yazacağımı bulamıyorum.. noluyor bana :D eskiden ne yazardık, peh :D neyse efendim, kassam yazarım aslında ama kasamıyor ve gidiyorum.. ama gitmeden tabii ki sevgi ve saygılarımı sunuyorum.. sunmazsam olmaz biliyorum :)

aa bu arada gidiyordum ama Oi Va Voi'nin yeni albümünü bulun, dinleyin :) eski albümlerini de dinleyin dinlemediyseniz :) hemen ilk albümden bir şarkı linki verir ve giderim :)

http://www.youtube.com/watch?v=8WHOF8wuUl0
  • -5gap- • 22 Ekim 2009 17:03 • #428811
    ne yazıcagımızı buLana kadaR koLoni hayatına aRa mi versek ne =P ehehe.
  • Shut Up • 23 Ekim 2009 00:06 • #428814
    ben toptan hayatıma ara vericem Pınaaaar :D var mı böyle bildiğin bir yol hehe