selamlar efendim.. çok kızgın bir şekilde geldim.. şu junk mailler var ya, onları gönderenler hakkında çok kötü şeyler düşünüyorum.. daha doğrusu onları gönderilmeye programlayanlar hakkında çok kötü şeyler düşünüyorum.. düşündüklerimi de buraya yazmak isterdim ama terbiye sınırlarını çok fena aşacağımdan dolayı hoş karşılanacağını sanmıyorum ve susuyorum.. ya da dur, çizgi roman diliyle şunları söyliyim; %!#%$#!
neyse, bu konuyu geçerek ilerliyorum.. ilerleyip de ne söyleyeceğimi de bilmiyorum gerçi.. aa geçen gün uzun zamandır ismini hatırlayamadığım filmin ismini öğrenip hemen kendisine sahip oldum ve yarın (ki aslında sabah oldu, bugün de diyebilirim) film günü olması dolayısıyla da izleyeceğiz.. ben tamamını izleyememiştim ve izlediğim kadarını da çok iyi hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla güzel filmdi (cümleye bak, peh) herneyse, filmin adı; "Good Bye Lenin!".. bence izlemelisiniz eheh hatta ben yarın izleyip tekrar yorumlarım ama güzel olduğuna inanıyorum :)
he bir de Pınaaaaaar, hani Edgar Allan Poe'nun kitabı kadar bir kitabım daha var diyordum ya.. o kitap 5 kitap bir arada da demiştim sanırım.. şöyle diyim, her kitabını tek günde bitiriyorum ve 4 günde 4 kitap bitti.. şimdi sonuncusu kaldı, o da yarın biter eheh coştum ya :D ayrıca kitap da aldım bugün.. noluyor bana Pınaaaar? yardım et, korkuyorum :D
sinirli olarak girdiğim mesajdan da böyle gülerek ayrılırım işte eheh şimdi daha yazmak isterdim ama sabah (yani dün sabah) erken kalktım, o yüzden uykum gelmiş.. o yüzden gidip uyumaya karar verdim (aslında ben değil, gözlerim karar verdi ve ben de onlara boyun eğiyorum) hadi görüşürüz sevgili koloni insanları :)