-
yanar söner arada o, boşver Pınar.. :)
ibiş bırak sen de site işini, daha isim bile bulamıyorsun, siteyi nasıl yapıcaksın :)
he ayrıca kötüyüz ibiş.. iyi olmak için çabalıyoruz işte.. sana hiç sormuyorum bu soruyu, çünkü benim cevabın aynısını veriyorsun hep :)
-
12bucuka kadar uyumayı özLemi$imm bea coookkk (:
-
ben de 12 buçuğa kadar uyumayı özlemek istiyorum ya :(
-
offf off ben istesemde özLesemde bana haram uyuyamıyorum :(
-
Cevap: -Konu içermez-
hoşbulduk arkadaşlar:))) 12 buçuğa kadar uyumayı ben de özledim galiba:( 5 buçukta kalkıyorum genelde.
-
sen uyuma zaten ibiş, senin uyumana gerek yok..
opethic 5 buçukta ben daha yatmamış ya da yeni yatmış oluyorum.. tebrikler..
-
:d gerçekten yha gecenin hangi saatinde çağrı atsam karsıLık weriyosun abi ya ^o)
-
karşılık veremediğim zamanlarda da telefon yanımda değildir.. sürekli yanımda olmuyor, yoksa uyuyor olsam bile uyanırım zaten telefonun sesiyle büyük ihtimalle.. ya zaten geceleri değil gündüzleri uyuyorum ben..
-
Cevap: -Konu içermez-
opethic 5 buçukta ben daha yatmamış ya da yeni yatmış oluyorum.. tebrikler..
gündüzleri uyumak nasıl bi duygu aaabi? anlat nolur, anlat, sen de acıma bana:P hımımımımımı benim hiç 5 buçukta çalmayan çalar saatim olmadı biliyor muuuusun:DD acılarla yoğruldum ben be aabi...
-
hem benim gibi tembel nasıl böyle bi eziyet çeker?(heheyt kafiyeye bak:p) ödevleri yapmamak için direnen bu bünyem sonunda hasta düştü ve son damlasına kadar kullandığım devamsızlığıma bu sefer istemeyerek yenilerini ekletmekte:DD hafta içi 12 buçuğa kadar uyumanın nasıl bişey olduğunu göriciğm belki kim bilir:D