-
geçmiş olsun opethic.. artık sen de görürsün kendi gözlerinle gündüzleri uymanın nasıl olduğunu..
-
Cevap: -Konu içermez-
aslında hafta sonları 2ye kadar uyuyarak acısını çıkarıyorum.
-
o zaman zaten biliyormuşsun nasıl olduğunu.. aslında zevkli olmuyor bu şekilde.. yani mesela okula gidiyorken herkesin okula gittiğini bileceksin ama sen gitmeyip uyuyacaksın, o zaman zevkli oluyor.. aynı şey iş için de geçerli tabii.. ama herkes tatil yaparken uyumak o kadar da eğlenceli değil bence..
-
kesinlikle haklısın:))
2 hfta önce bi cuma bunu deneyimle sabitlemiştim(okula gitmeyip 2ye kadar uyuyrak, ohh:))))
-
uyumak istiyoRum .. ama rahat bi sekiLde =/
-
rahat uyu Pınar :) bu da Atatürk'ü anma töreni gibi oldu ama idare et :)
tabii ki öyle opethic.. yani bence bir anket yapsak bu konuda, herkes böyle cevaplar.. çünkü işin zevki o zaman çıkıyor :) ama o zamanlar da şu sorun var; bazen uyku tutmayabiliyor hep erken kalkıldığı için.. gerçi beni pek etkilemez, çok da güzel uyurum ama etkilenenler olabilir :)
-
tabii erken kalkmaya alıştığın için uyuyamayabilirsin, mümkündür.:)) sanırım beni de etkilemezdi:M
-
atın beni denizLereeeeeee =S =S
off .. off!
-
kimseyi etkilemesin.. hep erken kalkıldığı için tatil günlerinde de uyuyamayıp erken kalkmayı protesto ediyorum burdan..
Pınar bence bu havada denize atmayalım seni, soğuk, üşürsün :) bu arada geyik yapıyorum ama bir sorunun yok dimi?
-
ben ba$tan a$aa soRunum yav, bunu bugun daha iyi anLadım ..
ama oLsun ..bunu söyLemek heR ne kadaR icimden geLmese de,, mühim oLan insanLık =/ deyip avunuyorum ..