Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• Shut Up • 24 Kasım 2007 23:34 • #372128
    aa evet öğretmenler günü kutlu olsun :)

Ceren sen de "ce" diyip durma, geldim diyorsun ama kimse görmeden yok oluyorsun yine :)
  • KaranLık-göLge • 25 Kasım 2007 15:17 • #372195
    hede hödöööööööö DD Ceren hoş geLdin kız dönüş n zaman :D
  • -5gap- • 25 Kasım 2007 19:25 • #372213
    ne öyLe ne böyLe .. ikisi de oLmazsa noLcak =D
    ortada kaLcan .. =P
  • prenses19 • 26 Kasım 2007 09:28 • #372251
    ceeEEE ya napim idare edin sizde alla alla hem bi gorunup kacmak hiç gorunmemekten daha iyidir demiş atalarımız :P
    buarada öğretmenler günümü kutladığınız icin teşekkür ederim canlarım benim :PpP
    eee daha daha nasılsınız insallah ben yarın yine donuyorum:( yine yokum anlayacagın uur:( ühühüühüh
    buarada pınar hoşbulduk cicim sagol senden baska h.g diyen yok valla hıh :S
    nse uzun olmasın sonra okumuyosunuz tembeller sizi :) hadi özcan uur pınar kendinize iyi bakın ben aksam ugrarım tkr grsrz byeeee
  • prenses19 • 26 Kasım 2007 09:57 • #372255
    koloniye söyyyLeee bi gözattımda en son kopya konusunda kalmısız..arkadaslar 1. vizeler bitmiş olmasına ragmen tek bi kopya vakasını gerceklestirememiş bulunmanın utancını duyuyor,bana olan guveninizi boşa cıkarttığım icin hepinizden özür diliyorum..tüm kamuoyuna önemle duyurulur... :P(ne demek istediğimi bende pek anlamadım sizde pek takılmayın yani olay su kopya cekemedim yaa olsun hakkımla kalıcam buda önemli bişey :Pp)uff yine çenem düştü; özcan duyda inanma benim çenem düşmüş :P :))ben kahvaltıya gidiyorum bu kez cidden byeee
  • -5gap- • 26 Kasım 2007 12:06 • #372261
    aa inanmıyoRummm =P nassı cekemezsin kopya yaa =D ama oLsun yav .. en iyisi aLnının akıyLan $eetmek =) ama bunu kendim icin söyLemiyoRum aRada beLirtiyoRum =)
  • KaranLık-göLge • 26 Kasım 2007 12:58 • #372263
    :D . Ceren ||: hoş geLdin dedik ama doğru düzgün okumuyosun ki :Ç iyi dön bakaLım ama yinede arada ce de oLsa demeyi unutma ;)
  • Shut Up • 26 Kasım 2007 13:54 • #372270
    uydurup uydurup atalarımız öyle demiş demeyelim Ceren, çok ayıp.. çarpılırsın bak.. ayrıca sen kopya çekemezsin zaten, hiç şaşırmadım.. küçükken de böyleydi bu :p ayrıca senin çenen var mıydı ki düşsün Ceren, nasıl düşmüş anlayamadım yani..

Pınar en iyisi alnının akıyla geçmek ama kopya da alın teriyle yapılmıyor mu yani? ne kadar zorluklarla çekiyoruz.. o da aynı bence.. :)

ibiş önüne bak sen..
  • prenses19 • 26 Kasım 2007 15:41 • #372275
    sen istersinde ben ce yapmazmıyım uurcum hatta be de fe ge he .. bile derim :Pp
    özcan ben yalan sölemiyorum hıh öyle demiş atalarımız işte:p ee napıonuz bensiz bakem
  • Shut Up • 26 Kasım 2007 16:46 • #372282
    hadi hadi, yok öyle bir şey.. kimi kandırıyorsun sen.. sensiz çok iyiyiz Ceren, niye geldin ki sen :D