valla ne diyeyim ki ben şimdi:)okuyorum yazılanları gülüyorum aynı anda dinlerken..şimdi beni kaale alırmısınız almazmısınız bilmiyorum ama madde madde bu arkadaşlar için görüşlerimi yazayım..
1.davulcu arkadaşım..görüyorum ki grubun sözcüsü görevi gibi bişeyi devralmışsın.hiiiç kızma eleştirilere.metronom sorunun neşenin kepek sorunu kadar vahim.ataklar ataklar dediğiniz şeyler ise 4-5 aylık bir davulcunun rahatlıkla yapabileceği türden şeyler.bir kere bu kadar agresif olma.eleştirileri dinle..
2.gitarist arkadaşlar..o bandler nedir öyle..ya o tiriritirltliiliii tipi şeyler??yapmayın etmeyin..provanızı kayıt etmiyorsunuz.biz bir grubuz ve bu da bizim demomuzdur diyip bişey ortaya koyuyorsunuz..bumudur elinizden gelenin en iyisi??
3.vokal arkadaşım.içlerinde ki en sağlam adamsın.ingilizce telafuzun çok başarılı olmasa da kulak tırmalamıyor.piyasada ne vokaller var tarzanca söyleyen.james takliti yapmasan daha bi parlıyacaksın.ama bu demoyu sonuna kadar dinleyebildiysem senin hatrınadır.
4-basgitarist arkadaşa hiçbirşey diyemiyorum..sanırım kayı yapılırken bi sigara molası falan vermiş..ortalıkta gözükmüyor.
arkadaşlar..çalışmanızı takdirle karşılıyorum.ama bu bir demo değil..bu sadece provanıza iki mikrofon yerleştirip herkesin yaptığı gibi bir kayıttır.ha derseniz ki bu kayıtı kaale almayın ileride sağlam çalışmalarla karşınızda olacağız eyvallah o halde..bekleriz..destekleriz de.ama noolur biraz daha metronom...
davulcu arkadaşım.herkes deep in kime ait olup olmadığını bilemeyebilir.bu bir kayıttır..bunu isteyen herkes dinleyebilir ve yorum da yapabilir.
arkadaş sana ride duyulmuyo diyorsa duyulmuyordur.bunun seninle bi alakası var ya da yok.bize vahiy mi gelecek bu adam tek mikrofon kullanıyordu diye.
iyi yoldasınız.ancak çok çalışmanız gerekiyor çok..size sadece başarılar diliyorum.eleştirilere kızmayın.ya da yorumlarınızı bekliyoruz diye bi cümle eklemeyin. çalışmalara devam..