Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Darkened :: Demo Kaydı

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Darkened :: Demo Kaydı
  • wingofikarus • 5 Nisan 2005 00:00 • #602320
    Bende Deep'i beğendim, insanlar Anathema'nın söylediği gibi söylese ne anlamı kalır ki zaten? Biraz yorumlamak lazım şarkıyı, adamlar da yapmış zaten yorumunu.
    Diğer şarkılarda gayet başarılı arkadaşların diğer çalışmalarını da bekliyorum.
  • qweR_712 • 5 Nisan 2005 00:00 • #602321
    arkadaşlar 4 demonuzu da dinledim, hepsi birbirinden kallavi olmuş...gerçekten..
    hele o bataristiniz nedir öyle, adam resmen kendinden geçmiş çalarken..şu past v var çok iyi yaa oradaki elektro ve bateri ayrı bi güzelll...
    sevgiler........
  • opethema • 5 Nisan 2005 00:00 • #602322
    arkadaşlar iyi iş çıkarmış gerçekten, machiner x de yardırmışlar,diğer arkadaşların belirttiği eksiklikler elbette olacak, bunlar zamanla daha kıvamına gelicek şeyler, bence şu an için gayet başarılılar, deep i de çok güzel coverlamışlar kanımca, tatsız tutsuz diyen arkadaşa sorarım, sen farklı bi tuz mu kullanıon nedir, ama tabi eleştiri iyi de olsa kötü de olsa eleştiridir ve güzeldir, daha iyiyi yapmaya sevkeder,
    darkenedd helal olsun size, aynen devam, yenileri bekliozzzzzz
  • xeroquark • 5 Nisan 2005 00:00 • #602323
    ya deep'te bişi var.. beğenmemi engelleyen..arkadaki gitarlar sanırım ritm yapan arkadaş olabilir. bişiler uymamış, şarkı kötü duyuluyor. bu şarkıda vokaller iyi sayılır da anathema'dakinin aynısı. bence vokal kendi stilinde söylemeli şarkıları..genel olarak bir de bass çok geride... 2.kez dinliyorum..kayıt kötü sanırım evde falan kaydettiniz. (davul hariç).. vokal ve arpej yapan gitara reverb konulabilir. (varsa arttırılabilir).. davullar yerinde yalnız kayıttaki ekipmanlara dikkat. bazı crashler ve hihatler kötü duyuluyor..burada kullandıgınız ekipmanları yazsanız iyi olur..cover yapmak zor iş sürekli kıyaslanırsınız orjinaliyle.. bence bu şarkıyı tekrar kaydetseniz çok daha başarılı olabilir cover açısıdan..

"heart" için sololar ve vokale dikkat diyorum,bariz hatalar var. onun dışında zaten sade bi şarkı güzel olmuş..ritm 1-2 yerde sallanıyor neyse toparlanıyor hemen sonra da çok kulağa batmıyor..

machiner x pek söze gerek yok.. belki de demo daki en derli toplu şarkı olmuş..yine ufak ritm sorunları var gitarda.. davullar iyi..

"pastwar".. vokal zorlanmış bu şarkıda..bu da derli toplu olmuş genel olarak.. yeni vokalde dikkat edersiniz..

bir toparlayayım.. bence iyi yoldasınız. Fikirleriniz güzel melodiler hoş. Soloları tekrar gözden geçirin, ritm gitara dikkat. kaçıyor bazı yerlerde.. genel olarak bassları duymakta zorlandım benden kaynaklanıyor olabilir belki de bilemiyorum.

7/10

not: 5 şarkı demişsiniz 4 link var..
  • Darkened • 5 Nisan 2005 00:00 • #602324
    xeroquark,

evet çalışmada 5 şarkı yer alıyor fakat biz buraya 4 ünü koymak istedik...

sonuçta besteler ağırlıklı bir grubuz ve 3 beste yanına 1 cover yayınlayalım düşüncesiyle coverlardan birini seçtik ve bu da deep oldu...

sebep sadece budur... saygılar...
  • achilles • 6 Nisan 2005 00:00 • #602325
    kaydı iyi bulduğumu söyleyemiceğim,vokal özellikle acaip önde,müziği bastırmış.. reverbsiz olması da çok rahatsız edici ne yalan söyleyeyim.. beste işin içine girince kaliteli bir kaydı hakediyor bence şarkılar her zaman.. başarılar..
  • anathema_1990 • 6 Nisan 2005 00:00 • #602326
    Özellikle deep coverı beni vurdu geçirdi. Bestelerde zaten gurubun ne kadar iyi olduğunu belli ediyor. şarkıları tek tek değilde gnel olarak değerlendirdiğimde başarılı bir çalışma olduğu ortaya çıkıyor bana göre. Ehh başlangıç olarak gerçekten çok iyi denilebilir, ilerde daha da iyi olacaktır tabi. Özellikle sağlam bir vokalle bu gurup tutulmaz diyorum.
    Deep'e hasta oldum yaa...
  • dave gilmour • 6 Nisan 2005 00:00 • #602327
    deep kaydını dinledikten sonra davulcu arkadaş nasıl hala savunabiliyor kendini ilginç.. hi-hat ler vuruluşları havada uçuyor , atakların hepsinde metronom kaçıyor , cross lara microfon demiş, iyi güzel ona bişey demiyoruz , " resmen kendinden geçmiş " yorumu iyi düşününce doğru gerçekten.. ritm gitar ilk giren distortionlı ritm de bend yapmış sanırım aşırı bir detonasyon var. machinerx ise genel olarak daha başarılı denebilir kayıt ve çalım olarak , o şarkıdaki vokal ise demo içindeki en başarılı şey.
  • deli_chuck • 6 Nisan 2005 00:00 • #602328
    Ufak tefek hatalar affedilebilir, Nede olsa derslerden, çalışmalara fazla vakit bulamıyorsunuz. Daha çok antraman daha çok verimi artırır. Başarılarınızın devevamını dilerim. Hayat yaşamaya değer..!
  • gokhankalafat • 6 Nisan 2005 00:00 • #602329
    valla ne diyeyim ki ben şimdi:)okuyorum yazılanları gülüyorum aynı anda dinlerken..şimdi beni kaale alırmısınız almazmısınız bilmiyorum ama madde madde bu arkadaşlar için görüşlerimi yazayım..
    1.davulcu arkadaşım..görüyorum ki grubun sözcüsü görevi gibi bişeyi devralmışsın.hiiiç kızma eleştirilere.metronom sorunun neşenin kepek sorunu kadar vahim.ataklar ataklar dediğiniz şeyler ise 4-5 aylık bir davulcunun rahatlıkla yapabileceği türden şeyler.bir kere bu kadar agresif olma.eleştirileri dinle..
    2.gitarist arkadaşlar..o bandler nedir öyle..ya o tiriritirltliiliii tipi şeyler??yapmayın etmeyin..provanızı kayıt etmiyorsunuz.biz bir grubuz ve bu da bizim demomuzdur diyip bişey ortaya koyuyorsunuz..bumudur elinizden gelenin en iyisi??
    3.vokal arkadaşım.içlerinde ki en sağlam adamsın.ingilizce telafuzun çok başarılı olmasa da kulak tırmalamıyor.piyasada ne vokaller var tarzanca söyleyen.james takliti yapmasan daha bi parlıyacaksın.ama bu demoyu sonuna kadar dinleyebildiysem senin hatrınadır.
    4-basgitarist arkadaşa hiçbirşey diyemiyorum..sanırım kayı yapılırken bi sigara molası falan vermiş..ortalıkta gözükmüyor.
    arkadaşlar..çalışmanızı takdirle karşılıyorum.ama bu bir demo değil..bu sadece provanıza iki mikrofon yerleştirip herkesin yaptığı gibi bir kayıttır.ha derseniz ki bu kayıtı kaale almayın ileride sağlam çalışmalarla karşınızda olacağız eyvallah o halde..bekleriz..destekleriz de.ama noolur biraz daha metronom...
    davulcu arkadaşım.herkes deep in kime ait olup olmadığını bilemeyebilir.bu bir kayıttır..bunu isteyen herkes dinleyebilir ve yorum da yapabilir.
    arkadaş sana ride duyulmuyo diyorsa duyulmuyordur.bunun seninle bi alakası var ya da yok.bize vahiy mi gelecek bu adam tek mikrofon kullanıyordu diye.
    iyi yoldasınız.ancak çok çalışmanız gerekiyor çok..size sadece başarılar diliyorum.eleştirilere kızmayın.ya da yorumlarınızı bekliyoruz diye bi cümle eklemeyin. çalışmalara devam..