-
bence havaya girmeyin..cok calısmanız gerek..phish'in dediklerine katılıyorum..emek güzel...saygı duymak lazım..ama daha var..eksiklerinizi tamamlayıp dinlemek isterim...kolay gelsin.
-
vallaha arkadaşlar ben de bu şarkılarda bateristi beyenmeyenlerin müzik bilgisinden şüphe ediyorum açıkçası şarkılara ritmler çok güzel oturmuş zaten şarkılar birbirine bence benziyor baterileri de benzicek tabi ki ama bence değişik ritmlerle şarkıları hoş bir hale getirmiş baterist,past var şarkısının baterilerine kötü diyen arkadaş,yapma etme şarkının değişik yerlerinde ritmi değiştirmiş baterist bence şarkıyı güzel yapan en önemli etken olmuş o özellikle solist sözleri bitiriken bateristin değişik bir ritme geçmesi benim çok hoşuma gitti,ve şarkının genelinde de alto gezişleriyle solistin sölediği kısım çok hoş bu şarkıda diye düşünüyorum,ama bateristin gaza geldiği gerçek artık onun için de sayarak çalmalı diye düşünüyorum.
ben gitarları hiç beğenmedim genel olarak birbirlerini tamamlayamamışlar,farklı bişeyler var kulağı tırmalıyor çok.şarkıları ben çok beğendim,hoşuma gitti,playlistime ekledim hemen melodiler harika ama daha üzerinde çalışılırsa bu şarkılar çok iş yapar diye düşünüyorum.
ya bir de aklıma takılan bişey var past var şarkısının sonuna doğru gitarlardan biri niye duyulmuyor,yoksa ben mi duyamıyorum ya anlamadım
-
machiner x le deep playlistimin vazgeçilmezi oldu artıkın, :)
-
Garaj tarihinde hiçbir grubun demoları hakkında bu kadar yorum yapılmadı...Şu sayfaya baktıkça keyifleniyorum vallihi...Farkımız belli oldu şimdiden...
=)
-
abi yazık valla yazık..
anathema ya yazık..
deep'e yazık..
paranıza yazık..
bize yazık..
(çalışın çok çalışın)
-
İlk olarak hepinizi teker teker tebrikedyorum. Şarkıları çok iyi yazmışsını özellikle solo gitaristiniz, soloları baya sağlam yazmış we çalmış bateristede laf yok abicim her şey çok güzel başırılaınızın devamını diliyor ve grupça arkanızda olduğumuzu sölemek istiyorum.
corporial.garaj.org
-
desteklerinizden ötürü çok teşekkür ederiz corporial grubu...
-
machiner x i dinledim sadece
vokal facia, detone, zorlama, olmamıs
baterist arkadasın atakları cok baglantısız bi butunlukleri yok yapmıs olmak icin yapmıs
gitar teknik saglam ama solo biraz basma kalıp olmus, orjinal birsey arıyor insan, yinede gruba gore cok iyi kutlarım
iyi calısmalar
-
şimdi madem yorum istediğiniz yazıyım dedim...aslında eleştiri yapmayı sevmem.. genel olarak yeni bi grup için iyi bi demo... çalışmanız güzel.. ancak davulcu arkadaşın biraz çalışması lazım,metronom sorunu çözülmeli.sololarda biraz daha iyi olabilirdi.... gitarlar bazen gerektiğinden fazla baskın... ne yalan söyliyim bassı duymak süpriz oluyo... vokale gelince ayrılmış iyi olmuş diyorum.. ya grup ona göre değil ya o gruba göre değil çözemedim ama doğru karar vermiş....
genel olarak böyle bi çalışma yapmış olmanız güzel... ama madem 2. demo ve madem insan içine çıkıyorsunuz böyle daha iyi olması gerekmez miydi???????????
-
solo kısmındaki yerde şarkıda genel olarak bir hızlanma var...grup üyelerinin kararıdır bu sololar hızlı olsun deniyor yani solo ritmini hızlandıralım deniyor öyle olunca bateri de hızlanıyor tabi ritm gitar da da bariz bir hızlanma var ... yanlış anlaşılmasın bu baterinin hızlanmasıandan değil şarkının solo ritmini hızlandıralım düşüncesinden, ama bu kadar tepki alınca artık bu düşüncemizden ebediyen vazgeçtik ...
saygılar...