-
Çok iyi şarkılarınız var, Deep ise mükemmel olmuş, size hayran kaldım. Hemen playlistime ekledim. Dinlemeyen varsa dinlesin. Çok şey kaçırıyorsunuz.İçmeye devam
-
Deep harbihoşuma gitti. MAchinerx te hatalar olmasa çok daha güzel olabilir. Taktir ettim arkadaşlar. Çalışmalarınızın devamlılığını diliyorum
-
Beyler dinlediğiniz Deep .. herşeyi ile Anathema' ya ait.. bunu bilmeden yorum yazanları kınıyorum..(Darkness, sizin de bilgilendirmenizi beklerdim açıkçası)
vokale reverb falan koysaydınız..
yinede güsel olmuş..başarılar tebrikler devamını beklyirouz
-
yukarıda çalışmada 2 cover olduğu yazılı ...
bunlardan biri deep...
zaten deep in de anathema nın olduğunu müzik dinleyen herkes bilir...
ki arkadaş da eminim deep in cover olduğunun farkındadır...
-
ben şarkıları dinleyince bende şu kanı oluştu...
baterist grupta bayağı bir öne çıkıyor.ritmleri, kulağı, özellikle de şahane atakları bitirdi beni...grubu toparlayan adam olarak görülüyor kayıtlarda.
ritm gitarda bişeyler var tam çözemedim onu ama ritmci daha dikkat etse şarkılar mükemmel bi hal alacak eminim.
solo gitarist coşuyo coşmasına da ortada bişey yok.şarkılara gerçekten şahane sololar yazılabilir.machinerın solosu çok hoşuma gitti diğerleri üzerinde daha çalışması lazım solocunun.
vokali hiç beğenmedim.adamın ruhsuzluğu, tonu vs bence iyi değil yukarda yazmışsınız ayrıldı diye wallaha iyi olmuş daha iyi bir vokal bulabilirsiniz.
DEEP e bariz hasta oldum.manyak çalmışsınız abi.özellikle bateristin o atakları ve ritmcinin riffi deiştirmesi çok güzel oturmuş şarkıya.delirdim dur bidaha dinleyecem...
uzun lafın kısası şarkılarınız gerçekten çok güzel beyler, deep zaten manyak manyak!!! önünüz çok açık gelecekte çok iyi bir grup olacağınız ise bariz
çalışmalara aynen devam özellikle sizlerden yeni besteler bekliyoruz
-
pastwar bayaa iyi olmuş tebrik etmek lazım
-
davulcu arkadaşa sorarım ride ı yok mu acaba,neden kullanmamış,deep acaip tatsız tuzsuz olmuş,ayrıca cross larını yeniden dinlerse şarkının sanırım daha hayırlı olur..hepinize başarılar
-
Müzik adına bence güzel bir olay bu tarz grupları desteklemek lazım ( piyasada binlerce denyo sanatcıyım diye gezerken ve iğrenç muzikler yaparken) ve açıkalarını uygun dilde söyleyip inançlarını kırmadan onları eleştirmek lazım bence bazı arkadaslar acımasızca eleştirmiş ama bu arkadaşlar en azından bişeyler yaptıgını kanıtlamış bu göründügü gibi kolay bir olay değil başarılarının devamını diliyorum bir şarkı olusturmak başlı başına çok zor bir olaydır yapmayan bilemez tebrikler...
-
the end arkadaşım...
sen iyi güzel konuşuyorsun da crosslarında hiçbir problem yok şarkının bazı yerlerde ses gelmiyor yeteri kadar o da kayıttan sesi kısık kalıyor...
ride lara gelince ride üstünde mic olmadığı için genel mic kullanıldığı için ve ziller de istanbul alchemy ziller olduğu için yayvan ses vermiyor...mic lerde dolayısıyla sesleri istenilen düzeyde alamıyor...
şarkıların hepsinde benim en çok kullandığım aletlerden biri ride dır...
bu açıklamalardan sonra bu eleştirini hiç yapmadın varsayıyorum...
saygılar...
-
abi bu deep'e iyi diyorsanız anathema öldükten sonra adamların kemikleri sızlar haberiniz olsun...Hele bu vokal,bi de ritmler kacmasa arada...