Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Albüm :: Bad Trip - Kirli Müzik

  • Smith Wesson • 5 Ekim 2008 00:00 • #635948
    müzik tamamen matematiksel bilgi üzerine kurulu kompleks bir sistemdir
    Teorik bilgilere sahip değilsek yapacağımız iş taklitten öteye gitmez. Gürültü ile müziği ayıran en önemli fark da birinin rastlantısal diğerinin bilinçli oluşudur



    Sanat okulunda gitar dersiyle birlikte integral öğretip öğretmediğini merak ediyorum. Eğer öğretmiyorsan öğrencilerine taklit etmeyi öğretiyorsun demektir. Ben olsam arkadaştan ders alırken matematiksel olarak ne öğretiyor sorardım.


    Hacı kusura bakma ama saçmalamışsın. Ona bakarsan Beatles in çoğu şarkısı da 3-4 klasik akor.. Matematik filan yok.. Ona bakarsan Frank Sinatra acaip detone olur... . Ona bakarsan Kurt Cobain sesini zorlamakta ustadır. Ona bakarsan Morrison sahnede çığlık atıp küfürler savururdu.. Küfür etmek için armoni ve matematik gerekiyor mu bilmem. Ona bakarsan Hendrix kafasına göre çalardı ama tool dediğin gruplar bile ondan beslenir veya beslenmiştir bir dönemde... Ne matematiği yahu.. Kısaca müzik şöyle olur böyle olur diyemeyiz. Her türlü olabilir yani.

    Bu adamlar "kafalarına göre" yapıyorlar. herhangi bir kaygıları da yok.. Müziklerini de "3 akor bir çığlık" şeklinde tanımlamışlar zaten.. Kendilerini ifade etmek için müziği seçmişler. Ve gerek liriklere.. Gerek solistin çığlıklarına.. bakarsak bu anlaşılıyor zaten. Bad Trip yapmak istediği şeyi yapabilmiş bu albümde. Tebrik ediyorum.
Bu konunun tüm mesajları