Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metallica Hakkında Herşey

  • poo_fighter • 23 Mart 2004 11:42 • #431722
    Iknar edilemeyecek birkac gercek:
    - Lars Ulrich bateri calmayi kendi kendine ogrenmis, cok banal bazi ritimlerden baska bir sey calmayan bir baterist. Ornek: S&M'deki sad but true sarkisi sirasinda trampete bi yukelendi, sarki dugun sarkisina dondu.
    - James Hetfield bir alkolik, adam iyi ritim gitar caliyor ve iyi bir muzisyen ama adamin kendisiyle olan sorunlari muzigini etkiliyor. Ornek: adamlar 6 senedir album cikarmadilar ve bunun en onemli nedeni James Hetfield'in alkol sorunu imis. Gecen sene Metallica MTV iconu secilirken anlattiklarina gore grup gecen sene az kalsin dagiliyormus.
    - Kirk Hammett: Iyi ki Satriani'den ders almis. Belli ki boynuz kulagin binde biri bile olamamis. Adamin konserlerdeki dogaclama caldiklarina bakin, kulaga hos gelen melodiler degil, birkac pentatonik scale'yi birlestirip biseyler calmaya calisiyor o da olmuyor, kulaga hos gelmiyor. Bakin bakalim Deep Purple'nin gitar sololarina adamlar zamaninda ne bicim sarkilar yapmislar, insan dinleyince kendinden geciyor. Ayrica caldigi sololarin hepsinin sound'lari ayni, sarkilarin tablarindan da gorulecegi gibi, adam hep ayni seyleri calaraktan iyi gitar calmis oluyor. Ve zaten de son albumde solo calmayarak ne bicim bi adam oldugunu gosterdi. Ama bu konuda baska sebeplerde olabilir o yuzden burayi gecelim.
    Ukalalik olacak ama ben de zamaninda Satriani gibi bir gitar ilahindan ders alsam kesinlikle su anda Kirk Hammett'ten daha unlu olurdum.
    - Mechul basci: Adam bi var bi yok. Su anda Robert Trujillo genel metallica imajina kesinlikle uymuyor, adam hala Ozzy Osbourne ile caliyormus havasinda. Aptal metallica sarkilarinda zaten bas gitar hic duyulmaz, adamlar mukemmel bi muzisyen olan Jason Newsted ile anlasamadilar, simdi essek gibi pisman olduklari kesin.

    Yanlis anlamayin ben 10 yildir metallica dinlerim ancak artik metallica eski metallica degil. En azindan arkadaslarin soyledigi gibi Metallica 91 den sonra metallica bitti. Bunun sebebi de kesinlikle yeni cikan cotturuk alternative rock gruplarinin (ornek: Puddle of Mud, Nickelback, ...) piyasayi le gecirmesiyle metallica sponsorlarinin popularitelerinin dusmesi ya da metallica uzerinden para kazanan adamlarin para kaybetme korkularidir. Aslinda bu daha cok kunusulur ama ben kesiyom. Sonuc: Metallica bitmis, eski sarkilarini evire cevire calcaz, dinliycez...
Bu konunun tüm mesajları