Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Red hot chili peppers

  • MuhammedBey • 25 Nisan 2004 22:56 • #432002
    tekzip

    Hakaretlerine cevap vermiyorum; çünkü senin seviyene inmekle sadece forumun biraz daha kirlenmesine sebep olacağımı iyi biliyorum ve bunu hiç istemem; zira bu siteyi gerçekten seviyorum. Senin gibi "efendice" cümle kuramayan ve kendini ifade edemediği için aşağılık kompleksine kapılan insanlarda saldırganlık oldukça tipik bir belirtidir. Bu yüzden sözlerine gülüp geçmekteyim ama yine de tekrar okuman gereken kısımları hatırlatayım:

    "...ve RHCP'ye aşık olan fan'lar için mantıklı olabilir". Bu cümleyi tekrar oku.

    not1:
    Aşağlık kompleksi (sıfat tam.): bir ki$inin kendini ortamdaki diger insanlardan a$agi gormesi sonucu onlarla aslinda ayni seviyede oldugunu ispat etmeye cali$masi. bir konuda her zaman "en" olmaya kasan insanlarda bulunan $ey.

    not2:
    Zengin veledi (sıfat tam.): Bütün parası babasından kaynaklanan ve bunu bir maharetmiş gibi "hava atmak, insanları aşağılamak ve israf etmek" gibi amaçları için çarçur eden dünya üzerindeki en lüzumsuz insan tipi.

    not3:
    Eski kafalı (sıfat tam.): Eskide kısılı kalmış, zamana, yeniye zihin, fikir, tempo uyduramamış insanlara söylenir. (Tanımlara uyan bir sıfata sahip değilim, tekrar gülüyorum).
Bu konunun tüm mesajları