Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Mor ve Vakası

  • ScarFace • 3 Eylül 2004 17:33 • #438491
    _dreamer_ şu sorularıma cevap verirmisin:
    - merak ettim Müslüm dinleyenle m.v.ö dinleyen nasıl bir olur?
    - sözleri eleştiriyorsun.Piyasa yapmak için uğraşıyorlar diyorsun.Adam savaşa karşı olduğunu kinayeli bir şekilde anlatıyor.Ne yapsaydı peki fuck bush diye mi şarkı yapsaydı.Allah belanı versin haber türk mü deseydi?
    - m.v.ö sinin tüm albümünde bu tür hicivler vardır.Adını bilmiyorum ama bir albümünde de baya önce bu albüm sorunlara kayıtsız kalan insanlara atıftır tarzı bir şeyler yazıyordu.Sanırım bunu bilenler ve doğrusunu yazacaklar da vardır.
    - bende çok fazla Türkçe dinlemem ama m.v.ö müzikal anlamda gayet iyi.Zaten ben şahsen bir rock şarkısında çok da aman aman edebiyet aramam.Zaten önemli olan sounddur.
    - bir derdim var a kötü diyorsan...oha derim o kadar.sözleri ve ritmi cukkk oturan bir şarkı.
    Ayrıca prodüktörlüğünü Tarkan Gözübüyük (pentagram) yaptığından ötürü pazarlama va piyasa hedefi olamaz.
    Neyse benden bu kadar hade eyw....
Bu konunun tüm mesajları