-
gökçeN
-
okumanda yok senin..
-
eğer önyargılarını yıkmakta yardımcı olacaksa söyleyeyim, ben türkçe müzik pek dinlemiyorum. neden dersen aha işte o önerdiğin "gaydırı gubbaklar" yüzünden.
-
okumam, genelde yazarım ondan heralde. ayrıca orada gökcen değil "gokcen" yazıyor. sende de birtakım eksikler var galiba.
-
mordiken,gokce,666 ve diğerleri. benim için bu konu kapanmıştır. anlaşılan o ki ne siz beni görüşlerimden döndürürsünüz ne de ben sizi. kalın sağlıcakla...
sence?
-
türkçe müzik dinlemiyosun ama mvö nün tartışmasını yapıyosun.tanımadan,dinlemeden nasıl yapıyosun ki!
üstelik şarkı sözlerini buraya yazıyosun.ilginç...
-
ben türkçe müzik pek dinlemiyorum
dinlememekle pek dinlememek arasında fark şudur ki bazılarını dinliyorum ama bunlar o kadar da çok değil. işte bu kısıtlı listeme mvö'ni de sokayım dedim ama olmadı, olmuyoooor... tekrar ediyorum :
KRAL ÇIPLAK!
-
sokma ya hayret bişey.sanki illa dinle diyoruz biz sana.yeni tanıdığın bi grup için burada bu kadar çooook şey yazabilmen de ayrı bi mevzu.neyse bu konu kapansa iyi olcak...
-
_dreamer_ şu sorularıma cevap verirmisin:
- merak ettim Müslüm dinleyenle m.v.ö dinleyen nasıl bir olur?
- sözleri eleştiriyorsun.Piyasa yapmak için uğraşıyorlar diyorsun.Adam savaşa karşı olduğunu kinayeli bir şekilde anlatıyor.Ne yapsaydı peki fuck bush diye mi şarkı yapsaydı.Allah belanı versin haber türk mü deseydi?
- m.v.ö sinin tüm albümünde bu tür hicivler vardır.Adını bilmiyorum ama bir albümünde de baya önce bu albüm sorunlara kayıtsız kalan insanlara atıftır tarzı bir şeyler yazıyordu.Sanırım bunu bilenler ve doğrusunu yazacaklar da vardır.
- bende çok fazla Türkçe dinlemem ama m.v.ö müzikal anlamda gayet iyi.Zaten ben şahsen bir rock şarkısında çok da aman aman edebiyet aramam.Zaten önemli olan sounddur.
- bir derdim var a kötü diyorsan...oha derim o kadar.sözleri ve ritmi cukkk oturan bir şarkı.
Ayrıca prodüktörlüğünü Tarkan Gözübüyük (pentagram) yaptığından ötürü pazarlama va piyasa hedefi olamaz.
Neyse benden bu kadar hade eyw....
-
süper yazmışsın ne diyim helal.bahsettiğin albüm "gül kendine"dir.içinde"bu albüm dünyanın gidişatından endişe duyanlara adanmıştır" yazılıdır.tabi bunu senin bilmemeni(öyleyse) normal karşılarım nede olsa yeni tanımışsın dimi!!!