-
gaydırı gubbak alem lafı vardır hani meşuuuuuur..metin uca 1 zamanlar dalga geçerdi sabah programında o alemle,o alemde maymunlar yaşar kimileri onlara manken,dizi oyuncusu falanda der,ha birde maymunları izleyenler vardır..onlarada siz takın ismi..işte o alemle metin uca programında kimi grup/müzisyenlerde şarkılarında dalga geçerler..
sanırım kıraçın meşur sarkısını duymuşsundur..Sana kim dedi salak oğlum şair ol
Arabesk söyle çok paraya sahip ol...
umarım artık açıklamam gereken 1şi kalmadı..
-
şimdi anlaşıldı. tabi eğer iyi bir metin uca izleyeni değilsem bunu bir çırpıda anlamamı nasıl bekledin bilemiyorum. üstüne üstlük "sen bunu anlamazsan mvö'ni hiç anlamazsın" gibi bir laf da ilginç oldu
-
kimseye sataşmak için burda değilim bilesin sadece toplumumuzun koyun olması acı 1şey bende ..neyse nerdeeen nereye..hadi bakalım böyle şarkı sözleri daha çok konuşturur bizi ama biz 7mizden 70imize kadar yıldız tilbeyle coşmaya devam ederiz..
çabuk olalım aşkım..
-
şu serdar ortaç muhabbetini kapat artık.nasıl mvö ile onu yanyana yazıyosun anlamadım.şarkı sözlerinin populizmle ne alakası var oda ilginç.hadi grup ünlü oldu falan desen anlıcam.ama şarkı sözleri için demen ayrı bi ilginç.kaldı ki sende bilirsin piyasada bu tarz sözler tutmaz aşk daha rağbet görür.dolayısıyla tezin çürümüş oluyo.
kral tv muhabbeti de zaten mvö yü ağzına dolayanların klasik bahanesidir.sanki harun gidip krala alın nooolur klibimizi yayınlayın dedi.sonuçta bunlar insan,bunu yapan şirketlerine baş kaldıracak kadar büyük diiller.konserlerinde hava atan kimse görmedin sanırım çoğunuzun ölüp bittiği şebnem i gör derim ben.mvö de havalıysa sana dicek lafım yoook.
-
ya sanane be arkadaşım yıldız tilbeyle coşan coşar. illa herkes senin zevkine paralel olacak diye bişey mi var? ben de bunu anlamıyorum. isteyen istediğini dinlesin. bunu toplum sorunu diye lanse etmenin anlamı ne?
-
yuh yani buradaki en ilginç yazılardan biri daha.kaset satışınıartırmak içinmişşşş.ya kardeşim piyasayı hiç mi bilmiyosunuz siz.TC de tutmaz böyle albümler.ayrılık,aşk,meşk,aldatma gibi halkımızı derindeeeeeeeen atkileyen içli sözlerle albüm doldurulur ki bol satsın.mvö baştan beri dinleyenler bilir bu adamlar yıllardır böyle şarkı yazıyolar
görüşlerini,isyanlarını haykırıyolar.
bu sizi niye rahatsız ediyo ya da nasıl piyasa bi durum oluyo anlamadım...
-
herkese laf yetiştirmekten yoruldum ama dayanamıyorum sana da cevap vericem.
populizm ile şarkı sözleri niye bağdaştırılamıyor anlayamadığım için bu konuyu geçiyorum.
gördüğüm şudur ki mvö düzenin piyonlarından biri olmaya aday. kral tv ile başladı bu sonrası da televoleyle gelir. gelmezse ne ala.
serdar ortaçı da uç bir örnek olduğu için veriyorum.
-
tanrım bu ülkenin geçmişi bu da gençliğidemi bu!!!
gocundun heralde sende dinliyorsun sanırım..
nasıl banane ya,dinlediğimiz müzik yaşam tarzımızı ifade eder..ya neyse uzadıkça uzucak benimde canım sıkılıyor..
mvo çok sevdiğim 1 grup değil ama herifler iyi 1 şarkı yapıp yazmışlar,anlaşılmıcak 1şide yok sözlerinde...
-
ya kardeşim "ne habersin ne türksün" , bunun neresi haykırış! toplum sorunlarına çok duyarlıysalar çıksınlar "kahrolsun amerika" desinler de anlayalım. yok medyayı eleştiriyormuş bilmemne. bundan daha piyasa bir tutum var mı? canı sıkılan medyayı eleştiriyor.
Bir derdim var
Bir derdim var artık, tutamam içimde...
Gitsem nereye kadar, kalsam neye yarar?
Hiç anlatamadım, hiç anlamadılar..
Herkes neden düşman, herkes neden düşman?
Unuttuk hepsini, ruhun nefesini.
Gelme yanıma sen başkasın ben başka!
Bir derdim var artık tutamam içinde...
Gitsem nereye kadar, kalsam neye yarar?
Hiç anlatamadım, hiç anlamadılar...
Bak bu son perde, oyun yok bundan sonra
Işık yok, hiçbirşey yok, yok,yok,yok!
Bir derdim var artık, tutamam içinde
Bir derdim var...Derdim var...
bu mu toplumun haykırışı? araya iki imalı söz girince protest mi oldular?
Hiçbir şey söyleme, duymam, anlamam
Hayat bir mucize, düşer zaman zaman
Yardım et ruhum, yardım et bana
Sesini ben duydum, çok var hiç duymayan
Kimler yalansız ki onlar ağlasın
Kimler günahsız ki onlar saklasın
Yalandan kim ölmüş, zamandan
Kim korkmuş, dünya yalan söylüyor
Özür bekler gibi kızgın sokaklar
Teksastan gelen küstah tokatlar
Zalimin durduğu yerdeyim şimdi
Bu bir karnaval, nerdeyim şimdi?
Kim korkmuş, elinde güller varmış
Üstün başın kan olmuş
Hiçbir şey söyleme, duymam,anlamam
Hayat bir bombadır, düşer zaman zaman
Tarihin durduğu, yerdeyiz şimdi
Bu bir karnaval, nerdeyiz şimdi?
Kim korkmuş, dünya yalan söylüyor
suya sabuna dokunmadan eleştiri. ne güzel ya!
-
işte aramızdaki fark bu. sen zevklerinin aksini savunmayı imkansız saydığın için - ki bu diğer insanların tercihlerine saygı duymak anlamına gelir - beni gocunmakla itham ediyorsun. benim gözümde müslüm dinleyen de bir mvö dinleyen de. ne kadar şaşırtıcı değil mi?