-
ya ne zaman 'biz punkuz' demişler ki?yani bilmiyorum da bi açıklama getirin de öğrenelim!!!mvö bizim için zaten uzun yıllardır başarılı ve ne albümlerinin ne de kendilerinin piyasa olduklarına inanmıyorum zaten adamların piyasa olmaya da ihtiyaçları yok!diğer albümleri dileyenler bunu gayet iyi bilir!ama mvöyü anlamadan boş boş dinleyen kral tv müdavimleri !öteki ve beriki!arkadaşlarımız sayesinde piyasa diye bi kere damga yediler biz de bunu silmek için elimizden geleni yapıyoruz!!!
-
hakkaten ya ne zaman ve nerde demişler!hiç inanamadım buna.yazan arkadaş aydınlatsa sevinicez...
bu arada -dreamer-de yokoldu nedense!!!
-
dreamer anlamak zorunda değilsin her şarkı sözünü. sanki şarkı sözleri anlaşılacak diye bir kural mı var. dinlediğin her grubun şarkı sözlerinin anlamını biliyor musun. eğer öyleyse örnek ver de bilelim.
iyi müzik yapan insanlara bok atarak eline birşey geçmez.
-
sonuna kadar arkandayız dreamer aynen bende katılıyorum sana. saçmalamış bu mvö......
-
Sözler
Sözler çok anlamlı ve derin anlamıyosanız o sizin probleminiz. Adamlar müthiş şarkılar yazıyorlar öyle "sarılmandan belli kıracan mı belimi" gibi özürlü sözler yazmıyorlar mor ve ötesi müzik yapıypr ve hakkını da veriyor.
-
iyiler iyi..
muse..bush hatda ve hatda placebo karışımı bi taklit gibi görsem de iyiler iyi..takdire layık son dönemi..
biiiiir deeeerdiiim vaaar aaartııık ..
-
iyiler iyi..
mvö taklit değil onlar diğer gruplardan çok farklı bişi yapıyorlar güncel olayları da vurguluyorlar.
Güncel olayları anlatan veya iyi bir şekilde anlatan başka grup da yok ülkemizde!
-
iyiler iyi..
muse&bush dedim zaten..
mvö türkiye'de tek muse taklidi yapan grup diyelim o vakit..
aynı kapı..
zor bişi muse sound tutturmak..kötü bişi söylemedim ben..iyiler işte:)
-
sanmıyorum
bence taklit demek yanlış, onlar çok farklı şeyler hissetiriyor insanlara özellikle o harun tekinin bakışları gel bana aşık ol diyo mesela
-
yok cnm daha neler..
kadın vokal sevmediğim gibi erkek bakış da sevmedim hiç:)
hyr..gel bana aşık ol diyen bi bakışa anca 'nah' derim..bi de döverim..
okadar..kaptırmamak gerek kendimizi grup ve yaptığı müziklere..
baksana sen sırf bakışları için seviyo bile olabilirsin..
müziğini savunma hakkını kaybetdin böylece:P