-
sen bu konserlerde olsaydın nedemek istediğimi daha iyi anlardın. ayrıca eleştirmekle b.k atmanın ne alakası var. illa güzel aman hata yapmışlar olsun mu bu seferlik affedelim mi diyelim. iki konser arsında 1 yıl geçmiş. daha mı bekleyelim. son konseri daha kötüydü hatta... tabiiki eleştireceğiz. ayrıca ben kendime hatasızım ve kimse beni eleştiremezde demiyorum. kusursuz olan bir tenedir....
-
işte benim de söylemek istediğim bu. adamlar bizim düşünmemizi sağlamaya çalışıyor diye iyimser olmak zorunda değiliz. şimdi fanları bana kızacak ama bu anlayışla yazılan şarkı sözü işin kolaycılığı oluyor biraz da. mvö işin kolayına kaçmış. benim diyeceğim budur.
-
konuya güzel bi nokta koydun arkadaşım teşekkür ederim kendi adıma..
herkesler kendini mükemmel sanıyo..madem öyle siz de onlar gibi kendi imkanınızı yaratın da daha iyi şeyler yapın!idealist insanlar!!
şahsen ben ilk albümlerini de çok severim ama mıymıntı dedin diye sana nasıl dersin diyecek halim yok bu da senin zevkin senin tarzın,senin düşüncen..ama elimizde az bulunan değerleri hemen kirletmeyelim bence böyle!!
bu grup böyle sevmeyen beğenmeyen dinlemez olur biter..eleştrinizi yapın tabi ama karalamayın ya karalamak kolay birşey ama oluşturmak zor!!saygı çerçevesini bozmadan herkes istediğini eleştirsin tabi ama dediğim gibi çamur atmayın!!!
-
therion:sana katılıyorum.
ama seni şaşırtan davranışı paylaşır mısın?merak ettim de!!!
gs lisesi konserine bakarak canlı performansları kötü demek objektif bi yaklaşım değil.ki o günkü kitle faciaydı(ses tesisatını söylemiyorum bile).daha doğrusu bundan sonra mvö konserlerinin görüntüsü ibo konserini çağrıştıracak.ama bunda mvö nün suçu yok.anlamayan,hatta grubu tanımayan,konser var diye doluşan bi ton insanın yarattığı kirlilik bu.cambaz dan sonra oluşan balon kitle de cabası.
neyse mvö nin kötüye gittiği yorumuna katılmıyorum aksine çooook iyiye gidiyolar.son albümleri son yılların en iyi rock albümüdür bence...
-
bak yukarı yazdığım şeyi oku..ben de en son 1ay önce gittim konserlerine ve çoluk çocuk doluydu..performans desen hiç beğenmedim..harun'un hareketleri desen iğrençti..ama bu adamlar müzik yapıyo ve ben bu müziği seviyorum..bu adamlar söz yazıyo ben bu sözleri seviyorum..ben eleştirmeyin demedim..ankaralı turgutmuş falan filan ayaklarını bi kenara bırakın bu kadar da haksızlık!!sen gazi şenliklerini görmemişsin arkadaşım..git bak turgut orda:)
bu arada çoluk çocuk dediğim tipleri anlamışsınızdır umarım harun kerem burak diye ölen biten müzik dinlemeye gitmemiş fotoğraf çekmeye gitmiş ufaklıklardı..
-
ben gidiyorum arkadaşlar arkamdan dedikodu yapmayın:))hoşçakalın..sana da sincehis..
-
nasıl kolayına kaçmış ya!!!açıklar mısın?ayrıca benzer bi albüm var mı piyasada.kolayına kaçmak kelimesini aşk,meşk gibi sözlerle albüm dolduranlara söylemelisin bence.onun anlaşılırlığı çoook yüksek nede olsa Türk müzik piyasasında.bi ayrılık yaşar üzerine 10 tane şarkı yapar,sürerler piyasaya.kolayına kaçmaktan anladığım budur benim.ama sen yazdıklarımı yanlış bulup aydınlatırsan sevinirim yani!!!
-
nasıl anlatayım be adamım anlat anlat bitmez. aynı şeyleri söylüyoruz seninle. zart zurt şeyler yazıp da kolayına kaçana gıcık oluyorum. benim için serdar ortaç da bir mvö de. bu açıdan tabi ki. yoksa o kadar da hakareti haketmiyor mvö.
bence bu kadar hoşgörülü olma. biz böyle oldukça öküz öküz adamlar kendilerini sanatçı sanmaya başladı. şakşakçılığı huy edindik millet olarak. eleştirelim kardeşim adamlar salak olmadığımızı anlasın. daha iyisini yazsınlar. bu ne ya altı şişane üstü bilmemne. müzik hoş, söz boş. ne zaman populizme yenik düşmeyen bir müzisyen çıkacak şu müzik aleminde bilmiyorum yani...
-
nasıl aynı şeyleri söylüyoruz anlamadım!!!sabahtan beri yazdıklarım seni tatmin etmemiş ki hala adamların sözleri için boş diyosun.ilginç doğrusu!!!ayrıca populizme yenik düşmek le ne kastediyosun?mvö sininde düştüğünü söylüyosan sana katılamıcam.eleştiri konusunda katılırım.tabi eleştiricez,ki daha iyisini yapsınlar.ama seviyeli eleştiricez dimi?.öküz öküz adamlar sözünle de mvö sini kastetmedin umarım.ayrıca "adamım" şeklinde hitap etmezsen sevinirim(zira aynı cinsiyetten diiliz).
-
AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR DREAMER..
insanları yaşlarıyla değerlendirdiğine göre daha benim kadar bile olgunlaşamamışsın..memleket üzerinde dönen oyunları vesaire benden iyi bildiğini idda ediyosun çok merak ediyorum,nasıl böyle bir kanıya vardın?seninle oturup çay içmişliğimiz mi var?daha gerçek adımı bile bilmezken bildiğini idda ettiğin şeye bak..çok komiksin.DAHA 17 yaşında olabilirim ama senden çok şey bildiğim en azından 20-25 yaşlarındaki bir bireyin düşnünce tarzına sahip olduğum kesin..bu benim için büyük avantaj ama sen 24 yaşındasın ve 15 yaşındaki birinin kafası hakim sende..zaten bu klasiktir..senin gibiler ne zaman köşeye sıkışsa hemen ortaya yaş meselesini atarlar,paçayı kurtarmaya çalışırlar..çok basitsin çoook..