-
laf yetiştiremiceksen tartışma yaratıp ortalığa baştan beri sürekli, değişen iddialar atmıcaksın ya da başlık açmıcaksın.zira konu sürekli değişti
açtıysan üzgünüm ama gelicek cevaplara da katlanıcaksın. zaten forumda diilmisin tartışıcaksın,cevap yazıcaksın vs vs...
ama benim gördüğüm burada yazılan bi çok şeyden bişey anlamadığındır...
-
her zaman ki gibi işine geldiği gibi cevap yazıyosun.
bu şarkıları yeterli bulmadıysan,
uyan şarkısını oku.ayrıca illa şarkıda bush,amerika gibi sözlerin geçmesi mi lazım.doğru senin anlaman için açık açık yazmalılar.
adamlar yazıyo anlayanda anlıyo.senin içinde uğraştıysam anlamamakta ısrarlısın.ayrıca şarkı sözlerinde bush,amerika,tv gibi laflar olmasa da onlar heryerde açık açık söylüyolar.
-
senden farklı düşünen insanları sürekli birşeylerle suçlaman yanlış. belki bazı şeyleri senin anladığın gibi anlamıyorumdur. belki de morun ötesini senden iyi görüyorumdur.
-
rica etsem uyan parçasını bana yorumlar mısın? delirmek üzereyim. bu kadar yuvarlak laflar ve protest yakıştırması. hayret ki ne hayret...
-
hayır.çünkü nede olsa onuda anlamıcaksın.ben sana bişey sorcam protest diilse mvö,protest olan birilerini örnek ver.bilmediğim için değil,senin anlayışını anlamak için soruyorum.
-
kimi suçlamışım merak ettim doğrusu.farklı düşünen insanları niye suçlıyım ya,insanları ve düşüncelerini değiştirmek gibi bi niyetim yok ki benim.sadece anlatmaya çalışıyorum.ayrıca senin daha iyi görmen buysa...
-
millet sidik yarışına döndü bu olay..hadi biri başka bi forum açsında ona yazalım 1şeyler..ne biliyim mesela dreamer türkçe öğrenebilecekmi?müslümle mvo dinleyenlerin farkı?kimin siyaset bilgisi en iyi?yoksa dreamer medya maymunumu da medyaya atıfta bulunulması rahatsız ediyor onu?ne biliyim daha farklı forum başlıkları bekliyorum sizden..
-
bence "müzikte fanatizm" başlıklı bir konu iyi gider.
hoşçakal...
-
insanları dinlediği müzikle-grupla-şununla-bununla değerlendirme anlayışına karşı olduğum için örnek vermiyorum. sen vereceğim örnekten kararter analizi yapabileceksen bravo sana.
mordiken,gokce,666 ve diğerleri. benim için bu konu kapanmıştır. anlaşılan o ki ne siz beni görüşlerimden döndürürsünüz ne de ben sizi. kalın sağlıcakla...
-
ya dreamer cım sen niye kafa yoruon ki bole MVÖymüş falan bak ben sana bikaç kişi öneriim sen onları dinle
mustafa sandal
serdar ortaç
gökhan özen ve hemcinsleri
bak bi örnek veriim: sözleri aşırı anlam yüklü hemde HERKESİN anlıcağı dilde şimdi kimin sölediini anımsayamadm ama çok önemli bi zat sözler şöyle:
adam gibi seven
yürek aranıyor
yanıma yakışan
doğruyu konuşan
derdime derman
sözünde duran
sevgili aranıyor!!
kolay anlaşılıyo dimi bunun gibi örnekler çok var kaliteli müzik(!!!!!!) yapan tv kanallarında sen tartışmaya falan girme, kimseyi de takma ya(bu arada benim de yaşımla ilgilenirsen 16 deil 17 yaşındayım üyelikte yanlış yazıyo)