Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Mor ve Vakası

• 666 • 3 Eylül 2004 11:00 • #438429
    AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR DREAMER..

tamam dreamer kardeşim ben bi b*k bilmeyen tr nin üzerinde dönen olaylardan haberi olmayan kendi egolarıyla yaşayan tipik 17 yaş tiplerinde takılan sivilceli bir gencim..ergenlik problemlerim hala devam ederken bi siteye üye oldum ve burdaki insanlarla bildiğim ya da bilmediğim konular hakkında tartışmaya başladım..kavga yanlısı,şiddete eğilimli biriyim ben.bilip bilmeden konuşurum,her konuya balıklama atlarım.mor ve ötesinin sözlerine anlam yüklemeye çalışırım(anlamsız olduğu halde(!))insanlara 17 yaşımda olmama rağmen olgunluk dersi vermeye çalışırım vesaire duymak istediklerin bunlardı heralde..sana bidaha cevap yazmak zorunda kalmam umarım ..haddimi bildirdiğin için sagola kardeş

iyi günler,kolay gelsin...
  • _dreamer_ • 3 Eylül 2004 11:59 • #438430

tamam dreamer kardeşim ben bi b*k bilmeyen tr nin üzerinde dönen olaylardan haberi olmayan kendi egolarıyla yaşayan tipik 17 yaş tiplerinde takılan sivilceli bir gencim

öyle birşey söylemedim, ego kısmı hariç...

burdaki insanlarla bildiğim ya da bilmediğim konular hakkında tartışmaya başladım

böyle bir iddiam da yok...

kavga yanlısı,şiddete eğilimli biriyim ben.bilip bilmeden konuşurum,her konuya balıklama atlarım

bunu da söylemedim. fakat mvö'ni fanatizm seviyesinde savunduğunu söylüyorum...

mor ve ötesinin sözlerine anlam yüklemeye çalışırım

ne yazık ki bunda haklısın...

insanlara 17 yaşımda olmama rağmen olgunluk dersi vermeye çalışırım

bunun yaşla ilgisi yok tavırla ilgisi var. postayı koyan ilk sendin. olgunluktan kastım davranış olgunluğuydu...

haddimi bildirdiğin için sagola kardeş

haddini bildirmek ne haddime...

iyi günler,kolay gelsin...

sana da iyi günler. bu kadar alıngan olma...
  • 666 • 3 Eylül 2004 12:07 • #438432

ben alıngan değilim beni siz alıngan yapıyorsunuz yukarda yazdıklarımın gerçek benle alakası yok..belki artık benle uğraşmayı bırakırsın diye yazmıştım anlasılan etkili olmamış:(
  • blackrose • 3 Eylül 2004 12:11 • #438433
    Mor ve ötesini öyle pek dinlemem ama 'Sevda Çiçeği' güzel bir parça. Fikret Kızılok'un nede olsa... Mor ve Ötesi bence yapmacık bir grup. savaşa karşı bir takım eylemlerde bulunmaları güzel ama kaset satımını artırmak için yapılmış ucuz bir numara. grup üyelerinin her biri burjuva gençliğinin oluşturduğu iş üretim yapma, dandik uğraşlar edin felsefesi ile hareket edip tvlerde 'biz savaşa karşıyız' sözleri ile ahkam kesiyorlar. geçin bunları... Bush'a sorsan o da aslında savaşa karşıdır. öyle kuru sözlerle barış sağlansaydı her yer güllük gülistanlık olurdu. biraz gerçekçi olmak ve gerçekçi düşünmek lazım gelir. en önemlisi de bu çizgiyi bilmek gerekir.
  • _dreamer_ • 3 Eylül 2004 12:20 • #438434

nokta.
  • gokcen • 3 Eylül 2004 12:28 • #438436
    hey gidi be alışmışız milletçe 'sev seveni sever sevende seni seveni'gibi bilimum abuk subuk şarkı sözlerine,arada dünyayı,çevreyi,gerçekleri bize bişilere atıfta bulunarak,gaydırı gubbakla dalga geçerek anlatmaya çalışan grupların sözleri ağır geliyor tabi..nede olsa etrafımızda kuşlar ötüşmeye,aşıklar öpüşmeye devam ediyor..hadi bakalım.
    sevda yüklü trenler boş raylarda ilerler..buda benim öğüdüm olsun gençliğe...
  • _dreamer_ • 3 Eylül 2004 12:31 • #438437
    arada dünyayı,çevreyi,gerçekleri bize bişilere atıfta bulunarak,gaydırı gubbakla dalga geçerek anlatmaya çalışan grupların sözleri

sen böyle anlıyorsan o sözleri ne mutlu sana...

gaydırı gubbakla dalga geçerek

bununla övünmemeli aksine utanmalısın. gaydırı gubbaklar senin atalarının, dedelerinin müziğidir.
  • gokcen • 3 Eylül 2004 13:00 • #438442
    kel alaka ya kardeşim sen daha beni anlamıyosun onları nasıl anlayacaksın
    hadi bakalım vesselam..ben aşksız prensim..
  • 666 • 3 Eylül 2004 13:09 • #438443
    gokçen+1 devammm..
  • _dreamer_ • 3 Eylül 2004 13:26 • #438444
    Konunun başında da belirttiğim gibi anlayışım biraz kıttır. Yanlız yine de böyle üstü kapalı laflara gıcık oluyorum. Şu anlatmaya çalıştığın şeyi açarsan beni de karın ağrısından kurtarmış olursun. senin yazdıklarından başka bişey anlayan varsa da bir doktora görünmeye razıyım. artı birciler de açıklayabilir durumu farketmez.